Aykasa Maxi Foldekasse, Boulder

SPAR 20%
240,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 300,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

375,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY5337
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Maxi Foldekasse, Boulder

Aykasa Maxi foldekasse, boulder er funktionel, og dermed perfekt i alle hjem. Den funktionelle foldekasse vil give værelset en fin detalje, der sørger for at vække den bedste stemning til livs. En Aykasa foldekasse vil sørge for at pladsmangel ikke bliver en realitet i hjemmet, hvor familien i stedet kan bruge gulvpladsen til andet end opbevaring.

Specifikationer:

- Har målene  L60xB40xH22 cm
- Farve: Boulder
- Kan let foldes sammen

Praktisk indretning i hjemmet

Aykasa Maxi vil være den bedste løsning til en praktisk indretning i hjemmet. Med en Aykasa foldekasse vil den praktiske indretning i hjemmet blive til en realitet. En foldekasse er særligt praktisk, da de kan stables oven på hinanden, hvor de dermed intet vil fylde. Dette vil medføre at pladsmanglen ikke bliver et problem, da opbevaringen intet vil fylde.

Den praktiske indretning i hjemmet er en indretning, hvor der er nok gulvplads i alle rum i hjemmet, dermed er der plads til barnets motoriske udvikling, samtidig med plads til sjov og udfordrende leg. Aykasa maxi i boulder har en perfekt farve, der vil give værelset et fint og unikt udtryk.

Funktionel opbevaring med Aykasa

Aykasa foldekasse i farven boulder er den perfekte opbevaringsløsning, der i den grad er funktionel. Denne foldekasse har et stilrent design, der gør indretningen en tand mere moderne og stilren i hele hjemmet. Med en foldekasse vil organisering blive til en realitet, hvor hele familien har mulighed for at organisere, som dermed vil resulterer i mindre rod.

Aykasa foldekasse er smart og praktisk, og dermed den ideelle opbevaringsløsning, især blandt børnefamilien. Denne foldekasse vil give orden, som vil resulterer i ro og afstressende stunder blandt hele børnefamilien. En foldekasse kan benyttes i alle rum i hjemmet, alt fra børneværelset til stuen. Udover dette kan den funktionelle opbevaringskasse benyttes i køkkenet til diverse former for krydderier eller køkkenredskaber.


Lignende produkter
Image
Image