Er det tid til at lære dit barn om opsparing? Så kan en sparegris være rigtig god at bruge, fordi barnet kan komme sine sparepenge i den. En sparegris er også en sød pyntegenstand til børneværelset, hvor den kan give en sød stemning. En sparegris kan følge barnet langt op i livet, og danne ramme om mange gode opsparinger.
Spar 45%
Normalpris 231,00 kr.
Medlemspris 102,00 kr.
Vejl. pris 185,00 kr.
Spar 53%
Normalpris 74,00 kr.
Medlemspris 28,00 kr.
Vejl. pris 59,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 249,00 kr.
Medlemspris 110,00 kr.
Vejl. pris 199,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 249,00 kr.
Medlemspris 110,00 kr.
Vejl. pris 199,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 749,00 kr.
Medlemspris 479,00 kr.
Vejl. pris 599,00 kr.
Spar 34%
Normalpris 375,00 kr.
Medlemspris 197,00 kr.
Vejl. pris 300,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 86,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 86,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 24%
Normalpris 41,00 kr.
Medlemspris 25,00 kr.
Vejl. pris 33,00 kr.
Viser 1 ud 9 af 9 (1 sider)

Sparegris
Sparegrise i mange forskellige former

En sparegris kan være god for rigtig mange ting, med sparegrisen kan du både lære dit barn om penge, samtidig med at den kan være den fineste pynteting på børneværelset. En sparegris vil ofte følge barnet i mange år, og der vil blive sparet op til mange fine ting med en sparegris til børn. Der findes rigtig mange sparegrise i forskellige farver og former, og derfor kan du nemt finde en sparegris der passer helt perfekt til dit barn.

Med en sjov sparegris opfordrer du barnet til at spare penge op, og tjene penge der kan komme i sparegrisen. Du kan nemt finde en sparegris, der falder perfekt i dit barns smag, så vil dit barn elske at have sparegrisen stående fremme på børneværelset. En eventyrlig sparegris kan være med til at sætte et magisk og eventyrligt præg på børneværelset, som dit barn med garanti vil elske. Du kan finde sparegrise, lavet i forskellige materialer, så du kan vælge det materiale i bedst kan lide.

Har du et lille barn, er det en god idé at vælge en sparegris i plastik, så den ikke går nemt i stykker. Samtidig kan du også vælge sparegrise i mange andre materialer, så det er bare om at finde en sparegris der passer helt perfekt til dig barn. Du kan få sparegrise der er ensfarvede, eller sparegrise som er fyldt med farver. Du kan derfor nemt finde en sparegris der passer rigtig godt ind på børneværelset. Sparegrise kan stå næsten alle steder på børneværelset, men sæt den et sted hvor dit barn selv kan nå at putte penge i den.

Lær dit barn at spare op

Med en sparegris får du ikke kun en nem opbevaring til barnets lommepenge, du får også den bedste mulighed for at lære dit barn om at spare op, allerede i en tidlig alder. Når barnet begynder at have forståelse for lommepenge, kan du lære dit barn om at spare op til forskellige ting, som han eller hun går og ønsker sig. På den måde lærer dit barn at man bliver nødt til at arbejde for at få de ting man gerne vil have, og at de ikke bare kommer ind af døren.

Med en sparegris lærer du samtidig også dit barn om tålmodighed, fordi barnet bliver nødt til at vente til der er nok penge i sparegrisen. En sparegris giver anledning til at lære dit barn om værdien af penge, hvilket vil gavne barnet langt hen i livet. Ved tidligt at lære barnet gode økonomiske vaner, lærer du tidligt dit barn at spare op og håndtere privatøkonomien senere i livet.

Dit barn vil også lære, at når lommepengene i sparegrisen er brugt på det han eller hun har ønsket sig, så betyder det at pengene i sparegrisen forsvinder, og så lærer barnet at man skal spare op på ny.

Den perfekte dåbsgave

En sparegris er ofte en populær dåbsgave, fordi det er en gave som alle kan bruge. En sparegris følger ofte barnet mange år frem i livet, og derfor er det en sjov dåbsgave at give. Der findes så mange søde sparegrise, som du kan give i dåbsgave til et lille barn. Sparegrisene har ofte et sødt og nuttet udtryk, så de passer perfekt til små børn. En sparegris er en god dåbsgave, fra en der ikke er så tæt på barnet, fordi sparegrise ofte ikke er dyre. En sparegris i dåbsgave vil med garanti bringe glæde hos familien, og senere hen for barnet, når han eller hun har et sted at gemme alle sine lommepenge.

Udvalgte lige nu