Er det tid til at få styr på børnetøjet? Hvis du bruger børnebøjler i tøjskabet får du et meget bedre overblik over barnets tøj, og det gør altså bare hverdagen lidt lettere. Brug børnebøjler af metal til skabet, de fylder nemlig ikke ret meget. Hvis børnetøjet skal hænge til pynt, kan det være rigtig flot med en børnebøjle i træ - uanset hvad, så finder du de skønneste børnebøjler her på siden.
Spar 41%
Normalpris 49,00 kr.
Medlemspris 23,00 kr.
Vejl. pris 39,00 kr.
Spar 41%
Normalpris 49,00 kr.
Medlemspris 23,00 kr.
Vejl. pris 39,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 149,00 kr.
Medlemspris 69,00 kr.
Vejl. pris 119,00 kr.
Spar 62%
Normalpris 49,00 kr.
Medlemspris 15,00 kr.
Vejl. pris 39,00 kr.
Spar 52%
Normalpris 36,00 kr.
Medlemspris 14,00 kr.
Vejl. pris 29,00 kr.
Viser 1 ud 5 af 5 (1 sider)

Børnebøjler

Børnetøj er ofte så flot og detaljeret, at det vil pynte så flot til den øvrige indretning af børneværelset. Det er blevet moderne at have en frit hængende eller stående bøjlestang på i hjemmet, og hvorfor ikke også have det på børneværelset? På den måde kan barnets fine tøj hænge fremme på børnebøjler.

Ved at bruge børne bøjler til børnetøj i indretningen, kan i bruge garderobeskabet til hverdagstøj, og lade det pæne tøj hænge fremme som en del af pynten på børneværelset. Med børnebøjler kan udklædningstøj til børn også hænge fremme på børneværelset, så barnet altid kan hoppe i sit udklædningstøj.

Giv børneværelset liv

Med barnets pæne tøj eller udklædningstøj på børnebøjler, giver du børneværelset en masse spil og farver, som de fleste børn elsker. Med børnebøjler får børnetøjet altså flere funktioner, end bare det at barnet går med det på. Børnetøjet vil nemlig pynte på børneværelset når det ikke er i brug.

Brug kun børnebøjler til tøj der er beregnet til det

Det er selvfølgelig ikke alt barnets tøj der skal på bøjler, det kan for eksempel skade tøjet, hvis det ikke er lavet til at hænge på en bøjle. Især en sweater eller bomulds t-shirts kan miste sin pasform, hvis de hænger på en børnebøjle.

Samtidig har uldtøj heller ikke godt af at hænge på en børnebøjle, da den kan skade ulden. Derfor skal barnets ulddragter og uldtrøjer opbevares i skabet eller kommoden i stedet for. Så kan du bruge børnebøjlerne til det tøj som er sødt og pynter på børneværelset.

Derfor er børnebøjler en god idé

Det kan være noget af en udfordring, at holde styr på alt barnets tøj, særligt når det kommer til skjorter og kjoler. Skjorter og kjoler er svære at holde pæne, hvis de skal ligge foldet sammen i en skuffe eller et skab.

Her kommer børnebøjlerne ind i billedet, fordi de for det første passer i størrelsen til børnetøjet. Det kan være en næsten umulig opgave at få børnetøjet til at passe på almindelige bøjler, fordi de vil være alt for store til barnet.Med børnebøjler kan du få hængt barnets tøj op på en bøjlestang, så tøjet holdes pænt og samtidig får en længere levetid. Med børnebøjler til børnetøjet får i også et mere overskueligt overblik, fordi i nemt kan se hvilket tøj barnet har.

Få overblik over barnets tøj med børnebøjler

børnetøj kan være rigtig svært at have overblik over, og derfor handler det også om at finde en løsning, hvor i får det bedste overblik. Noget børnetøj egner sig bedst til at ligge folde sammen i tøjskabet eller i en kommode, hvorimod noget børnetøj egner sig bedst til at hænge.

Når børnetøjet skal holde sin form, og måske undgå at blive krøllet, er det en rigtig god idé at få hængt tøjet op. Her kan børnebøjler være løsningen, der giver børnetøjet en lidt længere holdbarhed. Med børnebøjler i tøjskabet får i et let overblik over barnets tøj, fordi i nemt kan bladre i det og hele tiden kan se alt tøjet.

Når der er godt overblik over børnetøjet er det nemmere at finde tøj til dit barn, i en ellers travl hverdag. Du kan nemlig let tage tøjet ud af skabet, og hvis du ombestemmer dig kan du nemt hænge det ind igen uden du skal stå og folde tøjet. Derfor vil i med børnebøjler spare tid i en travl hverdag, og i stedet bruge jeres energi på at have kvalitetstid med hele familien.


Børnebøjler i træ

Der findes mange forskellige børnebøjler, og endda også børnebøjler i forskellige materialer. Der findes børnebøjler i træ, som har det fineste udtryk. Børnebøjlerne er mere robuste, og har derfor også et mere groft udtryk.

Med en børnebøjle i træ får du en bøjle, der let kan stå for sig selv. Derfor kan en børnebøjle også indgå i indretningen som en pyntegenstand, som vil skabe det fineste udtryk på børneværelset.

Børnebøjler i metal

Med børnebøjler i metal får du bøjler, som har et let udtryk. Derfor er børnebøjler i metal rigtig gode at bruge i tøjskabet eller på en bøjlestang, fordi de vil give et let udtryk til tøjet. Med børnebøjler i metal får du en bøjle, der let kan holde barnets tøj på sig, fordi der ofte vil være en lille fordybning, hvor stropper eller ærmer på tøjet kan falde ned i og dermed sidde fast.

En metal børnebøjle er med til at holde på tøjets form, så tøjet ikke bliver skævt af at hænge i skabet. Derfor vil du også opleve at børnetøjet får en længere holdbarhed. Børnebøjler i metal er skånsomme overfor barnets tøj, samtidig med at de er nemme at håndtere. Med deres lette udtryk giver de også plads til mere tøj på bøjlestangen, fordi de ikke fylder ret meget.

Vis barnets flotte kjoler frem med børnebøjler

Med børnebøjler på børneværelset, får i rig mulighed for at vise barnets flotte kjoler frem. De flotte kjoler kommer sjældent frem i dagens lys, fordi de ofte kun bruges til særlige begivenheder. Inden i får set jer om, så er barnet vokset ud af den flotte kjole, og så har i slet ikke nået at nyde den.

Med børnebøjler på børneværelset kan i hænge de flotte kjoler frem, så i kan nyde at se på dem hver dag. På den måde er barnets kjole ikke længere bare en kjole, men nu en pyntegenstand på børneværelset. Så er der ikke lige så meget ærgrelse, når barnet er vokset ud af kjolen og i kun har fået set den en gang eller to.


Brug børnebøjler i indretningen

Der findes så mange fine børnebøjler, at de nemt kan indgå i indretningen hvor de kan skabe det sødeste udtryk på børneværelset. Mange af de børnebøjler der findes, kan være med til at give børneværelset et udtryk, også selvom de blot hænger for sig selv. Samtidig kan i bruge børnebøjler til et tøjstativ på barnets værelse, for at skabe en fin og hyggelig stemning.

Samtidig kan din datters smukke kjoler være med til at give værelset det sødeste udtryk, som barnet måske har set hos sine større søskende eller i soveværelset. Børnebøjler kan også bruges i indretningen, til at hænge barnets udklædningstøj på. Hvis barnet har et børneværelse med et tema i indretningen, kan udklædning på børnebøjler være med til at underbygge dette tema og gøre, at temaet på børneværelset er gennemført.


Brug børnebøjler i tøjskabet

For at få orden i barnets tøjskab, så kan børnebøjler være en rigtig god løsning. Børnebøjler er en rigtig god måde, hvorpå barnets tøj kan hænge flot og overskuelig måde. Børnebøjler gør at i kan benytte en bøjlestang, så barnets tøj ikke skal foldes sammen i skabet eller i skufferne i en kommode. På den måde kan både du og dit barn få et nemt overblik, når der skal vælges tøj.

Børnebøjler hos Little Happy

Du vil ofte skulle bruge en del bøjler, til dit barns tøj, da børn ofte har meget tøj. Derfor er det vigtigt at du finder dine børnebøjler, til en fornuftig pris, som du blandt andet gør hos Little Happy. Se billige børnebøjler hos Little Happy her på siden, og gør dit barns værelse flot og organiseret.

En skøn børnebøjle i metal

Med en børnebøjle til børnetøjet får du simpelthen det skønneste og mest organiserede udtryk i tøjskabet, og derfor får du langt mere overblik over barnets tøj. En børnebøjle hjælper dig med at finde tøj til dit barn i en travl hverdag, fordi du let kan se hvilket tøj barnet har. Med en børnebøjle i metal får du en børnebøjle der ikke fylder ret meget i tøjskabet, og derfor er der plads til langt mere af barnets tøj, end hvis du havde brugt en børnebøjle i velour eller en børnebøjle i træ.

En børnebøjle er også skøn at bruge i indretningen af børneværelset, hvor barnets fine kjole kan indgå i indretningen som en pyntegenstand. Med barnets fine kjoler på en børnebøjle kan du let få skabt et eventyrligt børneværelse. Samtidig kan en børnebøjle også bruges til barnets udklædningstøj, og så kan du næsten få skabt et helt børneværelse med cirkus tema.

Udvalgte lige nu