En tremmeseng er en tryg seng for dit barn, fordi dens høje kanter gør, at barnet ikke kan falde ud af sengen. En tremmeseng er fantastisk at bruge fra barnet er helt lille, og frem til barnet ikke længere kan ligge i den, og det er altså nogle år i får glæde af sådan en. Mange tremmesenge har mulighed for at i kan tage siden af, og så får tremmesengen en noget længere levetid.
Spar 20%
Normalpris 2.369,00 kr.
Medlemspris 1.516,00 kr.
Vejl. pris 1.895,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 2.994,00 kr.
Medlemspris 1.916,00 kr.
Vejl. pris 2.395,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 2.956,00 kr.
Medlemspris 1.892,00 kr.
Vejl. pris 2.365,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 2.569,00 kr.
Medlemspris 1.644,00 kr.
Vejl. pris 2.055,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 2.106,00 kr.
Medlemspris 1.348,00 kr.
Vejl. pris 1.685,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 2.144,00 kr.
Medlemspris 1.372,00 kr.
Vejl. pris 1.715,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 2.794,00 kr.
Medlemspris 1.788,00 kr.
Vejl. pris 2.235,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.236,00 kr.
Medlemspris 792,00 kr.
Vejl. pris 989,00 kr.
Viser 1 ud 8 af 8 (1 sider)

Tremmeseng
Derfor skal du have en tremmeseng

Søvn er noget af det vigtigste i livet, uanset hvilken alder vi har. Søvn er især vigtigt for børn, fordi det er her de udvikler sig. Børn sover i gennemsnit op til 15 timer, og derfor er det vigtigt, med en seng i god og høj kvalitet. Tremmesenge skaber tryghed, både for forældre og børn. Dér har du det største argument for, hvorfor du skal vælge en tremmeseng til dit barn.

Det vigtigste for, at et barn får en god nattesøvn, er tryghed. Samtidig kommer tremmesenge ofte med en madras, der har kanaler, hvilket gør, at den er enormt god til at ventilere. Dette gør, at dit barn får meget mere ud af de timers søvn, og dette kommer hele familien til gode. En god seng giver de bedste forudsætninger, for en god nattesøvn for dit barn.

Sådan vælger du den rigtige tremmeseng

Når du skal vælge en tremmeseng, er der mange overvejelser som du skal gøre dig. Dette er uanset, om du vælger at købe din tremmeseng brugt eller fra ny. Det vigtigste at have i tankerne er dog, dit barns søvn. Dit barn vil bruge mange timer i sin seng, og derfor er det vigtigt, med en god tremmeseng. Du skal finde en tremmeseng, som både du og dit barn er trygge ved. Dette gør du ved ,at være opmærksom på tremmesengens sikkerhed, funktionalitet og ikke mindst kvalitet.

Du skal være 100% sikker og tryg ved, at dit barn ligger i sengen, når du går fra barnet. Derudover skal du finde en tremmeseng, der kan holde til noget. Tremmesengen skal ikke gå i stykker, når både børn og forældre bruger den. Vælger du en tremmeseng af høj kvalitet, er du også sikker på, at den holder længe uden de store reparationer.

Samtidig kan en tremmeseng i god kvalitet, ofte gå i arv, hvilket er godt for vores miljø. Vælg en tremmeseng med justerbar bund, dette sikrer både, at barn og forældre kommer tættere på hinanden, men det skåner også forældrenes ryg i barnets første år. Hvis du vælger en tremmeseng med aftagelige sider, har tremmesengen en betydelig længere levetid.

Hvad skal jeg være opmærksom på, inden jeg køber en tremmeseng?

Fra forbrugerstyrelsens side, er der en række punkter, som du bør være opmærksom på, inden du køber og bruger en tremmeseng. Der skal være mindst 30 cm mellem den højeste indstilling på tremmesengens bund og toppen af tremmesengen, hvis du vælger en tremmeseng, med en bund der kan justeres. Her er det også vigtigt at huske, at bunden ikke må kunne sænkes uden brug af værktøj. Dernæst skal du sikre dig, at der er 4,5-6,5 cm mellem tremmerne, så dit barn ikke risikerer at komme til skade på tremmerne.

Vælger du en tremmeseng, hvor siderne kan sænkes, må barnet ikke selv kunne gøre dette. For at opnå den største sikkerhed, anbefales det, at der er to låsemekanismer, som skal aktiveres samtidig, så er du sikker på, at dit barn ikke selv kan sænke siderne. Vælger du at pynte din tremmeseng eller at fylde den med en masse tilbehør, så sørg for at det ikke er små dele, som nemt kan falde af. Samtidig er det også vigtigt, at tilbehøret ikke har snore, som barnet kan blive viklet ind i.

Hvor længe kan barnet bruge en tremmeseng?

Det er forskelligt, hvor længe et barn har glæde af sin tremmeseng. Dette afhænger meget af, hvilken tremmeseng i har valgt. Man siger dog ofte, at en tremmeseng kan anvendes op til barnet er omkring 3 år. Det er dog ikke kun alderen du skal fokusere på, barnets størrelse og adfærd er en vigtigere faktor, når det handler om udskiftning af seng.

Kan dit barn ikke længere være i tremmesengen, vil det være naturligt at skifte den ud til en seng, der passer til dit barns størrelse. Hvis dit barn begynder at være utilfreds med at ligge i tremmesengen eller begynder at klatre op og ned af den, kan det ende ud i farlige situationer for dit barn, og derfor bør du skifte tremmesengen ud, hvis dette begynder.

Udvalgte lige nu