Spar 55%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 67,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 86,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Babypude
Hvornår skal min baby have en pude?

Man vil normalt sige, at en baby ikke har brug for en hovedpude, før barnet er 1,5-2 år gammelt. Dette siger man fordi, at vi helst skal ligge, som når vi står oprejst og derfor vil der ikke være brug for støtte til din babys hoved, før barnet er blevet lidt større. Vælger du dog alligevel, at din baby skal have en babypude, så vælg en pude, der er lav og derfor passer til babyer. Når du køber babysengetøj, vil du også opleve, at der altid følger et hovedpudebetræk med, du kan derfor sagtens putte en flad pude ind i betrækket, så dit barn ligger blødt med hovedet, uden at det bliver for højt. Vælg gerne noget babysengetøj som er åndbart og af gode materialer, så der ikke er nogen skadelig kemi i og det ikke generer dit barns sarte hud. 

Hvilken pude bruger man til babyer?

Barnet har i de første måneder, en meget skrøbelig nakke og ryg. Derfor er det vigtigt, at puden er specielt udviklet til, at give din baby den støtte, som barnet har brug for. Det er også vigtigt at babypuden er åndbar og komfortable. Du kan derfor vælge en helt lav hovedpude, for at dit barn kan ligge blødt med hovedet, når barnet sover. Du kan købe hovedpuder, som er speciallavet til babyer, så er du sikker på, at du ikke køber en hovedpude, der er for høj for din baby. På den måde er du også sikker på, at din baby ligger komfortabelt hele natten, uden du får skabt problemer med nakke og ryg for dit lille barn. 

Hvor høj må puden til min baby være?

Det er meget vigtigt, at du ikke vælger en babypude, som er for høj. Det er nemlig helt afgørende for din babys komfort og udvikling! Babyer skal derfor helst sove med en babyhovedpude de første par år. Herefter kan du så vælge en juniorpude. Det er helt afgørende, at der ikke er for meget fyld i hovedpuden til din baby. Er der for meget fyld i babypuden, kan det skabe nakke- og rygproblemer for dit barn. Det er nemlig ikke sundt for barnet, at sove med hovedet for højt. 


Sommerens mest solgte