Det er en stor beslutning at vælge barnevogn, og der er rigtig mange ting i skal overveje, før i beslutter jer for en barnevogn. Her på siden kan i se et bredt udvalg af barnevogne, som alle er i en enormt høj kvalitet og derfor kan i også have glæde af dem i mange år. Dyk ned i alle vores barnevogne og se, om der ikke skulle være en der passer til lige netop jer.
Spar 35%
Normalpris 6.874,00 kr.
Medlemspris 3.600,00 kr.
Vejl. pris 5.499,00 kr.
Spar 31%
Normalpris 1.249,00 kr.
Medlemspris 686,00 kr.
Vejl. pris 999,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Barnevogne
Hvilken barnevogn skal jeg vælge?

Hvis du ikke ved, hvilken barnevogn du godt kunne tænke dig, kan det være fordi du ikke er helt sikker på, hvilke funktioner der er vigtige for dig. Du skal vælge en barnevogn, som du gerne vil bruge hver dag, de næste mange år.

Du vil komme til at gå rigtig mange ture med barnevognen, og for at sikre dit barn den bedste søvn, kan det være en god idé at investere i en god barnevogn. Du skal derfor vælge den barnevogn, der passer perfekt til jeres behov. Lav gerne en liste over de funktioner i har brug for, og prøv derefter at finde den barnevogn der passer bedst til jeres familie.

Hvornår bruger man en barnevogn?

En baby kan sove i en barnevogn, helt fra spæd. Der er mange der benytter barnevognen til middagslure i mange år, fordi den er mere komfortabel for barnet at sove i, end en klapvogn er. Derudover er de fleste barnevogne så godt isoleret, at barnet sover trygt og godt udenfor, uden alt for meget larm og kulde.

Mange sundhedsplejersker anbefaler, at børn under 3 kg ikke sover udenfor, fordi de endnu ikke selv kan regulere deres kropsvarme.

Hvilke funktioner skal barnevognen have?

Der er så mange forskellige muligheder, når det kommer til barnevogne. Det kan være svært at finde ud af, lige netop hvilken barnevogn der passer til dig og din families behov. Du kan dog reducere udvalget, ved at beslutte dig for, hvilke funktioner der er vigtige for dig. Du skal blandt andet tænke på, hvor meget i skal bruge barnevognen. Bor i inde i byen og tager meget offentlig transport, skal barnevognen være nem at komme rundt med.

Bor i derimod på landet, og har brug for ofte at kunne tage barnevognen med jer, er det vigtigt at den er nem at klappe sammen, så den kan komme med i bilen. Derudover skal i overveje, hvor meget plads i har brug for på barnevognen, til at opbevare ting. I skal også have gjort jer klare overvejelser om, hvad barnevognen må koste, før i bevæger jer ud for at købe en barnevogn.

Dernæst skal i tænke over, hvor lang tid barnevognen skal bruges. Ønsker i at barnet skal sove i barnevognen i mange år, er det vigtigt at vælge en barnevogn med et langt liggemål. Hvis mor og far ikke er lige høje, er det også praktisk at have en barnevogn med justerbart håndtag, så den er behagelig for jer begge to at gå med.

Hvordan vedligeholder jeg barnevognen?

Vedligeholdelsen af barnevognen, er ikke kun for at få vognen til at se pæn og ny ud. Vedligeholdelsen er for sikkerhedens skyld, så du kan være sikker på, at der ikke sker dit barn noget, når i bruger barnevognen. Er du god til at vedligeholde din barnevogn, kan en barnevogn faktisk bruges til flere børn. Du kan vedligeholde barnevognen ved at vaske de fleste tekstiler, de kan ofte tages af og vaskes ved 40 grader. Da barnet bruger meget tid i barnevognen, er det vigtigt regelmæssigt at vaske både betrækket og de andre tekstiler.

De tekstiler der ikke kan fjernes, kan du tørre over med en våd klud. Når du er i gang med kluden, er det også vigtigt at holde stellet på barnevognen rent. Samtidig er det også vigtigt at smøre stellet med jævne mellemrum, for at undgå rust. Hvis barnevognen er begyndt at knirke, kan du spraye den med lidt silikonespray, for at passe godt på barnevognen. Stellet skal også smøres regelmæssigt, når du har vasket det, særligt de bevægelige led på barnevognen.

Hjulene bliver også hårdt medtaget, når en barnevogn bruges i al slags vind og vejr. Derfor er det vigtigt at i fjerner skidt og snavs fra hjulene, og vasker dem med sæbevand. Hjulene skal smøres med syrefri olie, og dækkene skal være pumpet, så de er hårde, så er barnevognen nemmere at køre med, og den holder længere. Opbevar gerne barnevognen indendørs, hvis det er muligt. Så sikrer du at barnevognen har en længere levetid.

Udvalgte lige nu