Lad din baby sove trygt med en babydyne af de bedste materialer! Her på siden finder du både kapok babydyne og dun babydyne, som er nogle fantastiske materialer til en babydyne. En baby bruger sin dyne meget, og derfor er det vigtigt at vælge en babydyne i gode materialer.
Spar 41%
Normalpris 561,00 kr.
Medlemspris 263,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Viser 1 ud 1 af 1 (1 sider)

Babydyne

En god nattesøvn er altafgørende, for om det bliver en god eller dårlig dag for dit barn. Har din baby fået en god nattesøvn, er der større sandsynlighed for, at det bliver en dag fyldt med smil og grin. En god dyne kan godt være med til at påvirke, hvordan dit barn sover - så vælg en god babydyne, det betaler sig. Det er vigtigt, at du vælger en babydyne i god kvalitet, på den måde sikrer du, at dit barn har de bedste muligheder for en god nattesøvn.

Det kan være svært at vælge den helt rigtige babydyne, for udvalget er så stort. Hvilken størrelse skal den have? Hvilken slags dyne skal det være? Hvor varm skal dynen være? Og hvordan rengør man babydynen? Alt dette får du svar på her.

Vælg den rigtige størrelse

Når du skal vælge dyne til din baby, skal dynen selvfølgelig passe til barnet i størrelsen. Dynen til din baby skal hverken være for stor eller for lille, så det første du skal gøre, er at finde ud af, hvor lang din baby er. En babydyne måler oftest 100 cm i længden, så den passer til babyerne i et godt stykke tid.

Ønsker du at give dit barn en dyne, som babyen rigtig kan putte sig i, og som kan komme godt op omkring ørerne, uden at fødderne stikker udenfor, så kan du bruge babydynen til dit barn er omkring 80-90 cm langt. Det er typisk den længde babyer har, når de er omkring 1-2 år gamle.

Vælg den rigtig dyne

Når du skal vælge en dyne til din baby, er det vigtigt, at vælge en dyne der fjerner fugt. Babyer afgiver meget fugt ved deres åndedræt og gennem huden, særligt når de sover. Det er derfor vigtigt at babydynen fjerner fugt, fordi babyer bruger mange timer på at sove, og de kan ikke selv vende eller løfte dynen. Hvis dit barn ender med at være helt vådt af sved, fordi dynen ikke kan tage det, kan dit barn ende med at komme til at fryse.

Det er samtidig også vigtigt, at babydynen kan holde på varmen, særligt hvis dit barn sover ude i barnevognen. Babydynen skal derfor isolere godt, dun i dyner er enormt godt til dette. Du skal også sørge for, at din baby ikke bliver overophedet når baby sover. Dette undgår du bedst ved, at vælge en babydyne, der er lavet af naturmaterialer, fordi de ofte er mere åndbare. Det er vigtigt at dynen kan ånde og hjælpe dit barn med at regulere temperaturen, så dit barn ikke skal bruge energi på dette.

Hvor varm skal babydynen være?

Når du skal vælge en dyne til dit barn, afhænger varmen ikke kun af den type fyld der er i, men mere af mængden af fyld, der er i babydynen. Du kan derfor finde babydyner der passer godt til om sommeren, eller en babydyne der er god til hele året. Du kan med fordel anskaffe dig begge slags dyner, så er du sikker på at dit barn får den bedste søvn.

Hvordan skal jeg vaske min babydyne?

Hvis uheldet skulle være ude, og du får brug for at vaske dynen, så er det praktisk at dynen kan komme i vaskemaskinen. Det anbefales dog, at du vasker babydynen med jævne mellemrum, og ikke kun, når uheldet har været ude. En dyne kan nemt samle både skidt og snavs til sig, derfor har den ofte brug for en vask.

På dynen vil der ofte være en vaskeanvisning, som du skal følge. Det er vigtigt at du altid vasker dynen alene, og ikke sammen med andet vasketøj. Derudover skal du være opmærksom på, at dynen skal være helt tør, inden den bliver taget i brug igen. Er dynen ikke helt tør, kan du risikere at der kommer mug i dynen.

Udvalgte lige nu