Skab rum for rolige aktiviteter og afslapning, med en børnesofa på børneværelset. Med en børnesofa på børneværelset opfordrer du dit barn til rolige stunder, hvilket kan være rigtig dejligt i en ellers travl hverdag. Med en børnesofa opnår dit barn den bedste komfort, og derfor er de fleste børn også rigtig glade for at have en børnesofa.
Spar 30%
Normalpris 2.374,00 kr.
Medlemspris 1.330,00 kr.
Vejl. pris 1.899,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 2.061,00 kr.
Medlemspris 1.155,00 kr.
Vejl. pris 1.649,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 2.061,00 kr.
Medlemspris 1.155,00 kr.
Vejl. pris 1.649,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 2.374,00 kr.
Medlemspris 1.330,00 kr.
Vejl. pris 1.899,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 2.061,00 kr.
Medlemspris 1.155,00 kr.
Vejl. pris 1.649,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 2.061,00 kr.
Medlemspris 1.155,00 kr.
Vejl. pris 1.649,00 kr.
Spar 36%
Normalpris 1.699,00 kr.
Medlemspris 864,00 kr.
Vejl. pris 1.359,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 2.236,00 kr.
Medlemspris 1.253,00 kr.
Vejl. pris 1.789,00 kr.
Viser 1 ud 8 af 8 (1 sider)

Derfor skal du købe en børnesofa

Børnesofaen er et genialt møbel til familien med børn. De er nemlig designet til børn og dermed sikrer de altså optimal sidde- og liggekomfort til barnet. Dit barn har måske meget krudt bagi, men det betyder ikke, at barnet ikke har behov for at slappe af. Derfor giver det god mening, at barnet har en god mulighed for at slappe af - eksempelvis i et blødt møbel hvor barnet kan sidde eller ligge behageligt.

En sofa til børn er ideel til børneværelset. Du kan med fordel vælge en børnesofa der minder om den i stuen, da børn ofte afspejler sig i deres forældre - børnene ser måske ofte forældrene slappe af på sofaen, og vil derfor hurtigt finde ud af, at han eller hun også kan slappe af i sin helt egen sofa. Her er der tid til et roligt øjeblik, hvor der enten kan være ren afslapning eller en stille og rolig aktivitet i behagelige siddeforhold.

Optimal siddekomfort til barnet

En mini sofa til barnet er skabt til at skulle passe til børn. Dette sikrer altså, at dit barn sidder bedst muligt, når du vælger at give ham/hun en børnesofa. Udover at kunne sidde komfortabelt og slappe af, vil barnet med garanti også finde det rigtig sjovt, at kunne have sin helt egen udgave af en sofa, der derudover også er en lille udgave af sofaen forældrene bruger i stuen. En sofa der passer til barnet størrelse vil også gøre det nemmere for barnet at finde den optimale siddekomfort, i modsætning til en stor sofa.

Sofa børn vil elske at bruge sin helt egen børnesofa når det er filmtid, og der skal ses film med hele familien. De fleste børnesofaer er lette at flytte rundt på, og dermed kan sofaen altså rykkes ind i stuen, så barnet kan sidde i sin elskede sofa når det er til til film med familien. Ved at have en sofa der er let at flytte rundt på vil barnet også nemt selv kunne rykke rundt på den på børneværelset, alt efter barnets behov.

Hyggelige stunder med en sofa til børn

Børnesofaen er også ideel når der skal læses en bog sammen, eller når barnet gerne vil kigge i en bog. Ved, at barnet vil sidde i optimal komfort og behag, vil der også skabes mere tålmodighed til at sidde stille i en længere periode, og dermed vil der kunne skabes flere rolige stunder sammen med barnet. 

Barnet kan nemt have en hyggestund for sig selv eller med forældrene i børnesofaen, men barnet kan også sagtens invitere alle bamserne til te eller en hyggelig filmaften. En sofa til børn er ideel til skabelse af fantastiske barndomsminder, om det er alene, med forældrene eller med bamser - her vil enhver hyggestund være mindeværdig.

En børnesofa kan nemt indgå i indretningen

En lille sofa til børn er ikke svær at få til at passe ind med de andre elementer som kan findes på børneværelset. Du kan nemlig finde lige den børnesofa som passer til indretningen - om det er moderne eller mere rustikt. De mange forskellige børnesofaer findes nemlig både i moderne og nordiske designs, men du finder også børnesofaer i retro design, der vil minde dig, som forælder, om din egen barndom. På den måde kan du finde lige den børnesofa der passer til jeres indretning.

Mange forskellige muligheder

Børnesofaer findes i både moderne designs, og i de mere retro og gammeldags designs, og dette åbner altså op for en del muligheder. Her kan du lade børnesofaen indgå i indretningen, og eksempelvist skabe en hyggelig hyggekrog på børneværelset, hvor dit barn kan slappe af og hygge sig, som barnet med sikkerhed vil være vild med. Du kan også bruge en børnesofa til et unikt præg på hjemmet eller på børneværelset for at skabe en børnevenlig atmosfære i det rum den bliver placeret i. På den måde vil andre børn også føle sig velkommen, når de kommer på besøg.

De søde børnesofaer behøver ikke at virke helt fremmede, de fleste af de mange søde børnesofaer ligner nemlig ofte mindre udgaver af de møbler, som i, i forvejen har i jeres hjem. Dermed kan en børnesofa altså give et sødt og unikt udtryk til stuen, eller skabe en rød tråd i hjemmet, ved at have en børnesofa på børneværelset, der minder om den i har i stuen. Dette vil have en positiv virkning på indretningen. 

Et sted hvor barnet kan være sig selv

Ved at have en børnesofa i hjemmet sørger du for, at dit barn altid har et behageligt sted at sidde, hvor han eller hun kan være sig selv og slappe af. Ved indretningen af et børneværelse er det vigtigt at der skabes rum for sjov og leg, men i særdeleshed også for afslapning. På den måde vil værelset virke indbydende for både leg, men også afslapning. Når der er venner på besøg vil de blive budt på både leg, men også et sted at slappe af, og på den måde kan der både åbnes op for aktivitetslege men også stille og rolige lege. Det vil kun være fantasien der sætter grænser for legene.

Dermed kan du altså skabe en hyggelig og afslappet stemning på børneværelset, ved brug af en børnesofa til barnet. Efter en lang dag i børnehave eller skole, vil barnet, med en børnesofa, nu have mulighed for optimal afslapning, uden barnet er tvunget til at være social med familien, hvis der er brug for ro. Det vil med sikkerhed være en fordel for barnet, for at opnå den optimale afslapning i hverdagene, såvel som i weekenderne.

Hvilken børnesofa skal jeg vælge?

Når der så skal vælges, hvilken børnesofa der skal passe ind i jeres hjem, kommer det meget an på jeres behov. Dette hænger sammen med, at børnesofaerne jo er skabt for behag og afslapning til barnet, og dermed vil det være rart for barnet uanset hvilken der vælges. Ved valget afhænger det også af, hvor i hjemmet denne børnesofa skal bruges.

En børnesofa på børneværelset

Hvis sofaen skal bruges på børneværelset, kan i med fordel vælge en sofa der er let i udtrykket, og i en farve som barnet godt kan lide. Når det er til børneværelset, hvor der også skal være rum til leg, kan i med fordel vælge en fold ud sofa til børn. Her vil der skabes et sted hvor barnet kan lege på en behagelig flade, og samtidigt sidde rart og behageligt - et multifunktionelt møbel er altid godt, da der åbnes op for forskellige aktiviteter.

Hvis det er en fold ud sofa i ønsker, kan i med fordel vælge en by KlipKlap børnesofa, hvor der er et bredt udvalg af forskellige børnesofaer. Disse børnesofaer kan foldes ud til et senglignende møbel, hvor barnet kan ligge ned og slappe af, og foldes sammen igen, så det bliver en almindelig størrelse børnesofa. Hermed vil der altså både kunne være et større blødt sted at slappe af, og når den er foldet sammen vil der være mere gulvplads til leg.

En slidstærk børnesofa fra by KlipKlap

En by KlipKlap børnesofa er skabt i gode materialer. Den er nemlig skabt i OEKO-TEX Certificerede materialer, og dermed behøver du ikke bekymre sig om, at dit barn bliver udsat for farlig kemi. Med dette materiale kan kan du glæde dig over, at alle led i produktionen har været skånsomme for miljøet, og dermed støttes der også op om den grønne udvikling.

Disse materialer er også slidstærke, og er dermed ideelle til børnebrug. De robuste materialer gør, at en by KlipKlap børnesofa sagtens kan holde til, at et barn leger vildt på den - hvilket også gør, at sofaen er nem at holde ren og pæn. Sofaen er nemlig skabt til begge dele; både vild leg og afslapning.

En børnesofa i stuen

Hvis det derimod er en børnesofa til stuen, kan der vælges en der passer til den sofa i allerede har. Det kan f.eks. være en sofa i en flot grå farve, hvis jeres normale sofa også er grå, og på den måde skabes der en flot og rød tråd i stuen, og der støttes op om det moderne look i indretningen. Her kan barnet sidde i sin egen sofa når i holder filmaften for hele familien, og i vil kunne se, hvordan barnet ser op til sine forældre på den store sofa.

By KlipKlaps børnesofaer findes også i mange forskellige farver, og dermed kan du sikkert finde en der passer til farverne i stuen, og dermed få skabt den røde tråd. De er også skabt i et enkelt, men moderne og stilrent, design, så de vil nemt kunne passe ind og give et personligt præg på stuen. Med en børnesofa i stuen vil der skabes indbydelse til børn og leg, og vil gøre hjemmet mere nært og personligt.

Skab sikkerhed og overskuelighed for barnet

For børn kan det hurtigt blive uoverskueligt at skulle bruge de store møbler, og det kan også være farligt for barnet at kravle rundt på alene, og dermed vil det være bedre og mere sikkert med et børnemøbel. Børnene vil synes det er mere behageligt at have møbler til deres størrelse, da det også vil virke mere overskueligt for dem. Det vil også være mere behageligt for barnet at sidde på et møbel der er skabt til dem og deres størrelse.

Udvalgte lige nu