Skal i have det sjovt i sommervarmen? Tag en badebold med på stranden! Med en badebold er der masser af underholdning og motion til de varme sommerdage på stranden. Find en sjov badebold her på siden, og gør dig klar til en sjov dag på stranden med dine børn.
Spar 29%
Normalpris 61,00 kr.
Medlemspris 35,00 kr.
Vejl. pris 49,00 kr.
Spar 79%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 21,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 29%
Normalpris 61,00 kr.
Medlemspris 35,00 kr.
Vejl. pris 49,00 kr.
Spar 79%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 21,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Viser 1 ud 4 af 4 (1 sider)

Badebolde

Hvilken badebold skal jeg købe?

Når du skal købe en badebold, er der ikke mange ting du skal overveje, det vigtigste er nemlig bare, at i kan have det sjovt med den. Badebolde findes i forskellige størrelser, så du kan købe en badebold der passer til lige netop dit behov. Badebolde er perfekt legetøj til at tage med på stranden, fordi den ikke fylder noget når der ikke er luft i. Samtidig er en badebold heller ikke større, end den er nem at puste op.

Badebolde er rigtig gode til at lære børn om afstandsbedømmelse, når de skal kaste og gribe bolden. Herved udvikler børnene også deres grovmotorik, fordi når børn leger med badebolde, er det en rigtig god måde at få motion på. Når børnene skal kaste og gribe badebolden, styrkes deres hånd-øje koordination fordi de bliver nødt til at kunne koordinere dette, for at bolden kan gribes og kastes.

Når børn leger med badebolde på stranden, er det en leg de kan fordybe sig i, samtidig med at de kan slappe af, fordi legen med badebolden ikke kræver meget af dem. Børn får også udviklet deres kognitive færdigheder, samtidig med at de får en bedre kondition, koordination og kropsbevidsthed. Når du skal købe en badebold afhænger det også meget af dit barns størrelse, en stor badebold er god til de lidt større børn, når de skal bruge den til at kaste med.

Herimod er en kæmpe badebold sjov for mange børn at have, fordi den er større end normalt, hvilket mange børn synes er sjovt. Hvis du gerne vil gøre dit for, at barnet bruger hjernen så meget som muligt, kan du med fordel købe en globus badebold, så kan barnet lære lidt om verden, når badebolden ikke bliver brugt til vild leg.

Hvordan kan vi bruge en badebold?

Når i skal på stranden eller til poolen på en solrig sommerdag, er der ikke noget som at få motion samtidig med at det er sjovt. Når man leger med en badebold vil de forskellige bevægelser kræve, at hjernen kommer i gang med at styre kroppen. En badebold kan bruges til meget mere, end man lige umiddelbart tror, og det er derfor et helt perfekt redskab til at træne små børns motorik.

Dette kan du blandt andet gøre på forskellige måder, alt efter hvilken alder dit barn har, og hvilket udviklingstrin barnet befinder sig på. Du kan blandt andet bruge en badebold når du har en lille baby, som skal øve sig i at ligge på maven og løfte hovedet. Når babyer øver sig på det, træner de musklerne i ryggen og nakken. Dette er en af de helt grundlæggende ting en baby skal kunne, for at babyen kan begynde at rulle rundt og senere hen lære at kravle og gå.

Det er enormt vigtigt, at babyer får udfordret deres kroppe på mange forskellige måder. Børn er ofte mere trygge ved dette, når de motoriske lege foregår i trygge rammer. Når du laver motoriske lege med dit barn og stimulerer kroppen, vil hjernen automatisk udvikle sociale og mentale kompetencer.

Når der skal laves motorisk træning for den lille, kommer badebolden ind i billedet. Du kan træne barnets mave ved at lægge barnet på maven på badebolden, og stille og roligt trille barnet frem og tilbage, mens du selvfølgelig støtter barnet.

Udvalgte lige nu