Skal du bruge en babylift? Når din baby skal sove, skal babyen ligge så trygt og dejligt som muligt. Derfor finder du også et fantastisk udvalg af babylifte her på siden, som er dejlige for dit barn at ligge i når der skal soves lur. Se blandt andet vores populære Bumbleride babylift her på siden.
Spar 20%
Normalpris 1.913,00 kr.
Medlemspris 1.224,00 kr.
Vejl. pris 1.530,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.913,00 kr.
Medlemspris 1.224,00 kr.
Vejl. pris 1.530,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.913,00 kr.
Medlemspris 1.224,00 kr.
Vejl. pris 1.530,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 2.069,00 kr.
Medlemspris 1.324,00 kr.
Vejl. pris 1.655,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.913,00 kr.
Medlemspris 1.224,00 kr.
Vejl. pris 1.530,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 86,00 kr.
Medlemspris 39,00 kr.
Vejl. pris 69,00 kr.
Spar 44%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 83,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

Babylifte

Hvad er en babylift?

En babylift kender de fleste, fra barnevognen, og babylifte har eksisteret i rigtig mange år. En babylift er stort set uundværlig i barnevognen, når i har et nyfødt barn, fordi babyliften både gør det nemmere for jer som forældre, men den gør også at barnevognen ikke virker for stor til det lille barn. Der er rigtig mange fordele ved, at have en babylift til dit barn.

Babyliften kan bruges, når dit barn skal sove til middag, fordi babyliften nemt kan flyttes rundt i huset og dermed ikke er fastlåst til barnevognen. En babylift kan være med til at skabe trygge rammer om barnets søvn, så dit barn kan føle sig trygt, så barnet kan falde til ro. En babylift er rigtig smart, fordi den kan løftes op af barnevognen. På den måde kan du både tage din sovende baby med ind i huset når i har gået en tur, så barnet trygt kan sove videre.

Samtidig kan en babylift nemt tages med hvis du skal på café, så barnet kan ligge trygt og godt. Derfor vil du med en babylift slippe for at skulle tage dit barn op af barnevognen, og risikere at barnet vågner. En babylift kan fungere som en ekstra seng til din baby, fordi du nemt kan tage den med omkring, mens dit barn ligger og sover trygt.

Hvilken babylift skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige varianter, når det kommer til babylifte. Der findes de helt traditionelle babylifte, som vi særligt kender fra barnevognene. Disse lifte er lavet med stabile kanter, og med hanke, så babyliften er nem at have med omkring. Der findes også en babylift til bil, som er godkendt til at bruge som autostol når barnet er helt lille. Samtidig finder du også en blød babylift, som dog ikke er lige så stabil som den traditionelle babylift.

Når du skal vælge en babylift til dit barn, er der flere ting du skal tage hensyn til. Du skal først og fremmest overveje hvilke behov du har til din babylift, for at kunne finde den rigtige lift. Når du vælger din babylift, skal du først og fremmest overveje om den skal passe ned i jeres barnevogn, for i så fald skal babyliften passe i størrelsen til barnevognen.

Derefter skal du overveje, om babyliften skal være traditionel eller blød. Det er også en god idé at vælge en babylift i en farve, som i kan holde ud at se på i længere tid, da barnet i sin første tid vil bruge sin babylift rigtig meget. Derudover er det en god idé, at vælge en babylift i god kvalitet, så i er sikre på at den kan holde til at blive brugt næsten dagligt.

Giv dit barn en tryg lur med en babylift

En babylift bruges ofte i barnevognen, når dit barn er helt lille. Der er flere fordele ved at bruge en babylift i barnevognen, først og fremmest at barnevognen ikke føles så stor for det lille barn, når der er en babylift i barnevognen. Med en babylift i barnevognen vil det føles mere som en lille hule for babyen, hvilket ofte kan give babyen lidt mere ro, fordi det minder om tiden inde i mors mave.

Derfor er en babylift rigtig god at bruge, indtil barnet er blevet stor nok til at ligge i barnevognen. En babylift kan blive barnets trygge base, og derfor er der også mange der i starten bruger en babylift som en seng, så barnet ikke oplever alt for mange forandringer, hvis barnet altid sover i sin babylift, vil babyliften være både tryg og velkendt for barnet, hvilket kan være med til at skabe ro for barnet.

Udvalgte lige nu