Spar 30%
Normalpris 509.15 kr.
Medlemspris 418.00 kr.
Vejl. pris 599.00 kr.
Spar 25%
Normalpris 509.15 kr.
Medlemspris 449.00 kr.
Vejl. pris 599.00 kr.
Spar 42%
Normalpris 594.15 kr.
Medlemspris 402.00 kr.
Vejl. pris 699.00 kr.
Spar 52%
Normalpris 595.00 kr.
Medlemspris 337.00 kr.
Vejl. pris 700.00 kr.
Spar 32%
Normalpris 594.15 kr.
Medlemspris 475.00 kr.
Vejl. pris 699.00 kr.
Spar 32%
Normalpris 594.15 kr.
Medlemspris 475.00 kr.
Vejl. pris 699.00 kr.
Spar 30%
Normalpris 510.00 kr.
Medlemspris 420.00 kr.
Vejl. pris 600.00 kr.
Spar 52%
Normalpris 595.00 kr.
Medlemspris 337.00 kr.
Vejl. pris 700.00 kr.
Spar 52%
Normalpris 595.00 kr.
Medlemspris 337.00 kr.
Vejl. pris 700.00 kr.
Spar 38%
Normalpris 764.15 kr.
Medlemspris 559.00 kr.
Vejl. pris 899.00 kr.
Viser 1 ud 10 af 10 (1 sider)

Babynest

Når du får et lille barn, er det svært at undvære en babynest. Som ordet lyder, så er en babynest en lille rede, til dit nyfødte barn. En babynest er en flytbar seng, som er praktisk når den lille er faldet i søvn. En babynest har en tyk og blød kant hele vejen rundt, som både afskærmer den lille fra forstyrrende omgivelser, samtidig med at den beskytter dit lille barn. Du kender nok den traditionelle babylift, og du kan nok genkende den i babynesten. En babynest er et godt alternativ til en babylift, fordi den har flere forskellige funktioner, end en traditionel babylift har. En babynest er lidt nemmere at have med at gøre, fordi den fylder lidt mindre og er blødere i kanterne. Du kan placere din babynest stort set overalt, så har du den lille lige ved hånden, imens du for eksempel lægger vasketøj sammen eller hvis du har brug for at slappe af eller være kreativ, hvor du har brug for begge hænder. En babynest er så genial, fordi den er nem at flytte rundt på. Lige meget hvor babynesten står, vil barnet have sin trygge base i den. Den er derfor også ideel at have med, hvis i skal ud, så barnet kan sove i sin velkendte trygge babynest, lige meget hvor i er. Størstedelen af de babynest du finder på markedet, passer i en barnevogn, du kan derfor helt skifte den traditionelle babylift ud. En babynest er god at bruge i barnevognen, når dit barn er helt lille. På den måde føles barnevognen som et trygt og afgrænset sted, hvor dit barn kan sove. De fleste børn sover bedst, når det føles som en hule, hvor der ikke er for meget plads omkring dem. Du kan også med fordel benytte din babynest, hvis i gør brug af samsovning. Hvis barnet ligger i sin babynest, er barnet beskyttet af den bløde kant, samtidig med at sovepladsen er afgrænset. Det er meget forskelligt, hvor meget søvn en helt nyfødt baby har brug for, men eksperter siger, at det gerne er mellem 15 og 17 timer i døgnet det første stykke tid. Når barnet sover i så mange timer, er det vigtigt at barnet føler sig tryg, uanset hvor i befinder jer. En babynest er perfekt til dette, fordi de høje kanter beskytter og barnet kan sove helt trygt, imens forældrene altid er lige ved siden af. 

En babynest har som sagt mange forskellige funktioner, udover at være god til når barnet skal sove, er den også rigtig god til, når barnet skal træne sin ryg og nakke. Babynesten vil fungere som en helt perfekt træningsmåtte, fordi det anbefales at baby ligger så meget på maven som muligt. Når barnet i løbet af dagen skal ligge så meget på maven som muligt, er det fordi det træner både nakke og ryg. Dette er utrolig vigtigt for barnets udvikling, jo mere barnet ligger på maven, desto hurtigere går det for barnet med at udvikle sine motoriske faser. Når du skal lære dit barn selv at løfte hovedet, kan du lægge barnet på maven i babynesten og snakke til dit barn. Barnet vil så kigge op på dig når du snakker, og så bliver nakkemusklerne styrket samtidig med at der skabes en balance for hovedet. Med babynesten vil det være behageligt for barnet at ligge på maven, fordi de bløde kanter vil støtte hovedet lidt, når barnet har brug for en pause i nakken. 

Du kan bruge en babynest til det helt lille barn, ofte når babyen er fra 0-6 måneder. Du kan dog risikere at måtte sætte den til side før, hvis du har et langt barn. Der findes mange modeller der kan tilpasses i størrelsen, hvilket giver den en lidt længere levetid. Du kan med fordel vælge kapok modellen fra Filibabba, da denne kan justeres i bunden, samtidig er denne babynest produceret i 100% økologisk bomuld. Når du skal vælge din babynest, er der flere ting du skal tage højde for. Det er at foretrække, at betrækket på din babynest kan vaskes i vaskemaskinen. Der kan du med fordel vælge denne babynest fra Filibabba, hvor både spænde og madras kan klikkes af, inden betrækket smides i vaskemaskinen. Det er også vigtigt, at din babynest er for eksempel GOTS certificeret. Her kan du blandt andet vælge denne babynest fra Filibabba, som er produceret i GOTS certificeret bomuld, så det er skånsomt ved dit lille barns sarte hud. I din babynest kan du altid med fordel benytte en stofble som lagen, så undgår du at vaske din babynest alt for ofte. 

Sommerens mest solgte