Spar 40%
Normalpris 637,00 kr.
Medlemspris 449,00 kr.
Vejl. pris 749,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 637,00 kr.
Medlemspris 449,00 kr.
Vejl. pris 749,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 509,15 kr.
Medlemspris 418,00 kr.
Vejl. pris 599,00 kr.
Spar 25%
Normalpris 509,15 kr.
Medlemspris 449,00 kr.
Vejl. pris 599,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 849,00 kr.
Medlemspris 679,00 kr.
Vejl. pris 849,00 kr.
Spar 36%
Normalpris 595,00 kr.
Medlemspris 447,00 kr.
Vejl. pris 700,00 kr.
Spar 52%
Normalpris 595,00 kr.
Medlemspris 337,00 kr.
Vejl. pris 700,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 799,00 kr.
Medlemspris 639,00 kr.
Vejl. pris 799,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 799,00 kr.
Medlemspris 639,00 kr.
Vejl. pris 799,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 799,00 kr.
Medlemspris 639,00 kr.
Vejl. pris 799,00 kr.
Spar 32%
Normalpris 594,15 kr.
Medlemspris 475,00 kr.
Vejl. pris 699,00 kr.
Spar 32%
Normalpris 594,15 kr.
Medlemspris 475,00 kr.
Vejl. pris 699,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 510,00 kr.
Medlemspris 420,00 kr.
Vejl. pris 600,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 595,00 kr.
Medlemspris 385,00 kr.
Vejl. pris 699,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 799,00 kr.
Medlemspris 639,00 kr.
Vejl. pris 799,00 kr.
Spar 52%
Normalpris 595,00 kr.
Medlemspris 337,00 kr.
Vejl. pris 700,00 kr.
Spar 52%
Normalpris 595,00 kr.
Medlemspris 337,00 kr.
Vejl. pris 700,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 799,00 kr.
Medlemspris 639,00 kr.
Vejl. pris 799,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 849,00 kr.
Medlemspris 679,00 kr.
Vejl. pris 849,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 849,00 kr.
Medlemspris 679,00 kr.
Vejl. pris 849,00 kr.
Spar 38%
Normalpris 559,00 kr.
Medlemspris 559,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Spar 38%
Normalpris 764,15 kr.
Medlemspris 559,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Viser 1 ud 23 af 23 (1 sider)

Babynest

Når du får et lille barn, er det svært at undvære en babynest. Som ordet lyder, så er en babynest en lille rede, til dit nyfødte barn. En babynest er en flytbar seng, som er praktisk når den lille er faldet i søvn. En babynest har en tyk og blød kant hele vejen rundt, som både afskærmer den lille fra forstyrrende omgivelser, samtidig med at den beskytter dit lille barn. Du kender nok den traditionelle babylift, og du kan nok genkende den i babynesten. En babynest er et godt alternativ til en babylift, fordi den har flere forskellige funktioner, end en traditionel babylift har. En babynest er lidt nemmere at have med at gøre, fordi den fylder lidt mindre og er blødere i kanterne, og så findes de i de fineste farver.

Du kan placere din babynest stort set overalt, så har du den lille lige ved hånden, imens du for eksempel lægger vasketøj sammen eller hvis du har brug for at slappe af eller være kreativ, hvor du har brug for begge hænder. En babynest er så genial, fordi den er nem at flytte rundt på. Lige meget hvor babynesten står, vil barnet have sin trygge base i den. Den er derfor også ideel at have med, hvis i skal ud, så barnet kan sove i sin velkendte trygge babynest, lige meget hvor i er. Størstedelen af de babynest du finder på markedet, passer i en barnevogn, du kan derfor helt skifte den traditionelle babylift ud. En babynest er god at bruge i barnevognen, når dit barn er helt lille. På den måde føles barnevognen som et trygt og afgrænset sted, hvor dit barn kan sove. De fleste børn sover bedst, når det føles som en hule, hvor der ikke er for meget plads omkring dem. Du kan også med fordel benytte din babynest, hvis i gør brug af samsovning. Hvis barnet ligger i sin babynest, er barnet beskyttet af den bløde kant, samtidig med at sovepladsen er afgrænset. Det er meget forskelligt, hvor meget søvn en helt nyfødt baby har brug for, men eksperter siger, at det gerne er mellem 15 og 17 timer i døgnet det første stykke tid. Når barnet sover i så mange timer, er det vigtigt at barnet føler sig tryg, uanset hvor i befinder jer. En babynest er perfekt til dette, fordi de høje kanter beskytter og barnet kan sove helt trygt, imens forældrene altid er lige ved siden af.  En babynest har som sagt mange forskellige funktioner, udover at være god til når barnet skal sove, er den også rigtig god til, når barnet skal træne sin ryg og nakke. Babynesten vil fungere som en helt perfekt træningsmåtte, fordi det anbefales at baby ligger så meget på maven som muligt. Når barnet i løbet af dagen skal ligge så meget på maven som muligt, er det fordi det træner både nakke og ryg. Dette er utrolig vigtigt for barnets udvikling, jo mere barnet ligger på maven, desto hurtigere går det for barnet med at udvikle sine motoriske faser. Når du skal lære dit barn selv at løfte hovedet, kan du lægge barnet på maven i babynesten og snakke til dit barn. Barnet vil så kigge op på dig når du snakker, og så bliver nakkemusklerne styrket samtidig med at der skabes en balance for hovedet. Med babynesten vil det være behageligt for barnet at ligge på maven, fordi de bløde kanter vil støtte hovedet lidt, når barnet har brug for en pause i nakken. 

Fordele ved en babynest

Fordelene ved en babynest er mange, men den største fordel er dog, at en babynest kan give din baby en god følelse af tryghed, fordi babynesten passer i størrelsen til din baby. Samtidig vil en babynest også give en følelse af nærvær, fordi de høje og bløde kanter omslutter barnet på en tryg og rar måde.  Fordi en babynest omslutter barnet, vil det give barnet samme følelse som da babyen lå inde i mors mave. En babyrede hjælper barnet med at finde ro, når det er tid til at sove lur eller til at blive puttet til natten. Babynesten skaber ro og tryghed, lige meget hvor i skal putte jeres baby.

Babynesten der vokser med barnet

Ikke alle babynests er udelukkende skabt til nyfødte babyer, der findes nemlig også rigtig mange babynest der kan bruges langt op i barnets liv. Mange babynest er skabt med en blød kant omkring barnet, som passer helt perfekt til det nyfødte barn. Når barnet bliver længere, vil der i mange babynests være mulighed for at åbne den i bunden, så liggemålet bliver lidt længere til barnet. Samtidig kan mange kanter på babynests lynes af, så den bløde kant kan rykke med hen i barnets seng, som en sengerand. Ved at bruge babynestens kanter som sengerand, får barnet noget velkendt med hen i sengen, og på den måde kan overgangen til sengen virke mere tryg for barnet.

Hvad er en babynest?

En babynest kaldes også ofte en babyrede, og det er faktisk en form for en flytbar seng, som ligner, og føles som en lille rede til dit barn. En babynest er som skabt til nyfødte børn, fordi de vil ligge så godt og trygt i babynesten, samtidig med at den giver dem den tætte følelse, som de havde da de lå inde i mors mave. Med en babynest slipper du for at skulle svøbe dit barn ind i enten en dyne eller et tæppe, fordi kanterne på en babynest vil gøre, at dit barn ligger helt omsluttet af bløde materialer.  En babynest har høje og bløde kanter, som gør at dit barn ikke kan trille ud af babynesten. De høje og bløde kanter kan være med til at skabe ro for barnet, når barnet skal sove. En babynest er nemlig rigtig god at bruge, når barnet skal sove lur, eller hvis barnet sover i jeres seng, så sengen ikke føles så stor og skræmmende for det lille barn.

Hvad kan en babynest bruges til?
I kan bruge en babynest, næsten hver gang jeres baby skal sove. En babynest kan bruges, når barnet skal have en lur i sofaen, så i er sikre på at jeres baby ikke kan trille ud af sofaen. Samtidig kan en babynest også bruges i tremmesengen i starten af babyens liv, så tremmesengen ikke virker så stor og utryg for babyen.  En babynest gør det muligt, at barnet kan sove lige der hvor det passer jer. Samtidig vil en lur også føles tryg for barnet, selvom i er på tur, fordi babynesten er velkendt for barnet. En babynest er nem at have med på tur, hvis i får brug for at putte barnet andre steder end i hjemmet. I kan også bruge jeres babynest, hvis jeres baby sover i jeres seng. En voksen seng kan godt føles lidt stor og utryg for barnet, og derfor kan det være en god idé at lade jeres baby sove i en babynest i sengen, for at skabe mere tryghed for den lille.

GOTS certificeret

GOTS er en certificering, der gør det let at genkende økologiske tekstiler. Når et produkt er GOTS-certificeret, er det fordi det er produceret under økologiske forhold. Dette gælder helt fra produktionen, til det færdige produkt. En GOTS certificering viser tydeligt, at produktet er økologisk, og har gennemgået en bæredygtig produktion.  For at et produkt får et GOTS mærke, skal produktet bestå af mindst 70% økologiske og naturlige fibre. Med GOTS mærket på et produkt, er du sikker på at du får et sundt og naturligt produkt. Mindst 95% af produktet skal desuden også bestå af naturlige fibre, hvilket sikrer at produktet er organisk.

Hvornår kan baby bruge babynest?

En baby kan bruge en babynest, allerede fra den dag, hvor babyen bliver født. Når det kommer til, hvor længe jeres baby kan bruge sin babynest, handler det meget om barnets størrelse. Hvis i har en stor baby, kan babyen bruge babynesten i kortere tid, end hvis i har en lille baby. Det anbefales ofte at bruge en babynest fra babyen er 0 til 6 måneder. 
I kan sådan set bruge en babynest, ligeså længe som barnet kan ligge i den. De fleste babynests har en funktion, hvor de kan bindes op i bunden, hvilket giver den en lidt længere levetid. Derfor kan i altså bruge jeres babynest, så længe det giver mening for jeres familie.

Rengøring af babynest

Hvis uheldet er ude, og babynesten trænger til en rengøring, så er der flere måder dette kan gøres på. Er det kun en lille plet, så kan i muligvis nøjes med at pletvaske jeres babynest, ved at fugte pletten og derefter duppe forsigtigt med lidt sæbe og derefter duppe med en fugtig klud indtil alt sæben er væk.  Du kan også putte din babynest i vaskemaskinen, faktisk kan hele babynesten tåle en sjælden gang imellem at komme ind i vaskemaskinen og blive vasket ved en lav temperatur. Det er en god idé at vaske betræk og fyld adskilt, for at skåne betrækket mest muligt. Giv fyldet på babynesten en tur i tørretumbleren, for at holde dem luftige.

Sommerens mest solgte