Vil du gerne have dit barn med i køkkenet? Så sørg for at sikkerheden er i orden, ved at bruge børneknive. Børneknive er små knive som barnet kan skære både frugt og grønt med, men de er ikke skarpe nok til at kunne skære i fingrene. Dit barn vil elske at få lov til at være med i køkkenet, og derfor er det altså en god idé at købe børneknive.
Spar 30%
Normalpris 249,00 kr.
Medlemspris 139,00 kr.
Vejl. pris 199,00 kr.
Spar 54%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 69,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 54%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 69,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 249,00 kr.
Medlemspris 139,00 kr.
Vejl. pris 199,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 249,00 kr.
Medlemspris 139,00 kr.
Vejl. pris 199,00 kr.
Viser 1 ud 5 af 5 (1 sider)

Børneknive

Der er ikke mange ting der giver mere kvalitetstid, end når man har sine børn med i køkkenet. Men i køkkenet er der også mange redskaber, som kan være farlige for de små børn at betjene. Derfor er det en god idé at have nogle køkkenredskaber, der kan bruges af børn. På den måde kan dit barn være med til at lave maden, uden der er nogle begrænsninger.

Pas på dit barn i køkkenet

Når du skal have dine børn med i køkkenet, er det vigtigt at de ikke får en gammel sløv kniv der har gemt sig i skuffen i mange år. Du kan ikke altid være helt sikker på, at den gamle kniv nu også er 100% sløv. Er den gamle kniv ikke sløv, kan det gå grueligt galt for barnet i køkkenet. Vælg i stedet en børnekniv, når dit barn skal være med i køkkenet, så er du sikker på at i undgår de værste ulykker.

Vælg den rigtige børnekniv

Det er meget forskelligt, hvilken børnekniv der passer til lige netop dit barn. Det afhænger meget af, om dit barn indtil nu har været meget med i køkkenet, eller om det er noget helt nyt. Derudover skal børnekniven også vokse med barnet, i takt med at dit mod vokser og tilliden til dit barn i køkkenet.

Derfor skal i have en børnekniv

Det smarte med børneknive er, at de kan det samme som rigtige voksen knive, men der er en ekstra sikkerhed med dem.

De kan skære gulerødder over, men ikke fingre. Endvidere har børnekniven en afrundet spids, så man ikke kan stikke sig selv eller andre med knivens spids. Samtidig har børneknivene et godt håndtag, så kniven ikke skrider for barnet og den er god at holde fast i, for de små børnehænder. Selvom børneknivene er meget sikre, er det dog vigtigt at huske, at børneknivene er et køkkenredskab, og ikke et stykke legetøj.


En kniv der er lavet til børn

Børneknivene er specielt designet til børn, og producenterne er enormt grundige, når det kommer til køkkenudstyr til børn. De mest populære børneknive er fra Kinderkitchen, som er enormt praktiske, fordi de kan komme i opvaskemaskinen, så de hurtigt er klar til at tilberede næste måltid.

Du kan trygt lade dit barn bruge en børnekniv

Børneknivene fra Kinderkitchen indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer, og så er de fri for BPA, ftalater og PCV.

Derfor kan du trygt lade dit barn benytte sig af kinderkitchens børneknive, og du kan roligt lade disse børneknive komme i kontakt med det mad, som i skal spise. Børnene kan nemt skære både grøntsager og frugt, uden at de skærer sig i de små fine fingre.


En børnekniv der taler til barnet

De søde børneknive fra Kinderkitchen er designet sådan, at de ligner en sød miniatureudgave af de køkkenredskaber, som forældrene bruger. Børneknivene fra Kinderkitchen kan gøre det sjovt for børnene at være med i køkkenet, fordi de er sjove og farverige. Med disse børneknive kan børnene få ekstra meget lyst til at deltage i madlavningen, fordi de stolt kan vise de ting frem, som de har skåret, samtidig med at madlavningen har været en leg, med de sjove børneknive med dyremotiver.

Børnekniven fra Kinderkitchen er formet som en hund, hvor hundens tænder er knivens tænder, på den måde vil børnene kunne få meget sjov ud af, at skære med denne. De søde børneknive fra Kinderkitchen er altså helt perfekte, hvis du ønsker at inddrage dit barn i madlavningen, og samtidig lære dem om brugen af køkkenredskaber, uden du skal være bekymret for eventuelle ulykker.

Undgå ulykker i køkkenet med en børnekniv

Børneknivene fra Kinderkitchen er designet sådan, at barnet simpelthen ikke kan komme til skade og du kan derfor med ro i sindet tage dit barn med i køkkenet. Mange børn vil også finde det noget sjovere at indtage måltidet og spise op, hvis de selv har været med til at lave maden. Derudover får du sikret dig en masse kvalitetstid i køkkenet, da mad ofte er noget der kan samle hele familien.

Knive til børn

Når dit barn skal være med i køkkenet, så er det en god idé at vælge knive til børn, så i undgår de værste ulykker i køkkenet. Med knive til børn kan du trygt lade dit barn skære i grøntsager eller frugt, fordi de smarte knive sagtens kan skære i både frugt og grøntsager. Samtidig er knive til børn ikke skarpe nok til at skære dit barn i fingrene, og derfor kan du trygt lade dit barn hjælpe til i køkkenet.

Børneknive hos Little Happy

Hos Little Happy finder du et udvalg af børneknive i de sødeste designs og med de skønneste farver. Der er ingen tvivl om at dit barn vil elske en af de børneknive, som du finder her på siden. Børneknivene fås både i sort, orange, grøn, blå, lilla og rød. Samtidig kan børneknivene både købes i sæt af 2, eller enkeltvis.

Børneknivene findes både med og uden takker, så dit barn ikke får nogle begrænsninger i køkkenet. Find dit barns børnekniv hos Little Happy og spar hele 40-54%.

Udvalgte lige nu