Brug en højstol når din baby skal med til bordet, den kan nemlig bruges allerede fra barnet er helt lille, og så de første år af barnets liv. En højstol giver barnet mulighed for at være med ved bordet, samtidig med at sikkerheden er i top, og hele familien kan slappe af til måltidet sammen.
Spar 20%
Normalpris 1.024,00 kr.
Medlemspris 656,00 kr.
Vejl. pris 819,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.149,00 kr.
Medlemspris 736,00 kr.
Vejl. pris 919,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.074,00 kr.
Medlemspris 688,00 kr.
Vejl. pris 859,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 1.249,00 kr.
Medlemspris 550,00 kr.
Vejl. pris 999,00 kr.
Viser 1 ud 4 af 4 (1 sider)

Højstol
Hvorfor skal mit barn have en højstol?

Med en højstol til dit barn, får barnet mulighed for at være med, når hele familien spiser sammen, allerede fra barnet ikke er ret gammelt. Med en højstol kan hele familien samles om bordet, store som små, og dermed kan i få en hyggelig stund rundt om bordet hvor alle kan være med. I en højstol kan du være sikker på, at barnet sidder ergonomisk godt, samtidig kan du også være helt sikker på, at sikkerheden er i top når dit barn sidder i en højstol.

Når dit barn er med ved bordet, allerede fra barnet er helt lille, vil barnet udvikle sine sociale færdigheder og evnen til at kommunikere med andre. Hele familien får mulighed for at snakke med barnet, når han eller hun sidder med til bordet, og i vil med garanti få meget sjov ud af en højstol til baby.

Når barnet bliver lidt større, vil barnet med en højstol til børn udvikle sine spise færdigheder, fordi barnet er med til at indtage et måltid ved bordet. Når barnet sidder med til bords, kan barnet kopiere hvordan de andre ved bordet spiser, og derigennem udvikle sine evner til at spise mad.

Hvornår skal jeg købe en højstol?

En højstol baby er ikke det vigtigste at købe, allerede inden barnet kommer til verden. Men når barnet nærmer sig de 4-6 måneder, er det en rigtig god idé at købe en højstol, fordi der begynder babyen at skulle introduceres til rigtig mad. Samtidig kan højstolen bruges i rigtig mange år, fordi de fleste højstole kan reguleres i størrelsen, så barnet kan bruge højstolen lige indtil barnet ikke vil sidde på den mere.

Med en højstol til børn bliver spisetid bare mere behageligt for barnet, særligt hvis i har en hynde til højstol, så barnet sidder blødt og dejligt i højstolen. Samtidig kan spisetid blive sjovere for barnet, fordi barnet kan være med til at spise sin mad sammen med resten af familien.

Hvis du er bekymret for, at barnet ikke kan nå hen til spiseborde, eller hvis du har et sart spisebord, kan du med fordel købe en højstol med bord, så barnet har sit helt eget bord at spise på. Dit barn vil bruge mange timer ved spisebordet, så derfor er det vigtigt at du finder en god højstol til barnet.

Sådan finder du den rigtige højstol

Når du skal finde den helt rigtige højstol til dit barn, er det vigtigste at højstolen er skabt til børn. Samtidig er det også rigtig vigtigt, at højstolen passer til dit barns størrelse, så dit barn støttes helt korrekt når barnet sidder i sin højstol. Det er også utrolig vigtigt, at højstolen overholder alle de sikkerhedsregler der er, for at en barn må sidde i den, så barnet ikke udsættes for nogle former for fare, når han eller hun sidder i sin højstol.

Du kan med fordel vælge en højstol der er nem at gøre rent, for når først dit barn er blevet introduceret til mad, vil højstolen nemt blive beskidt. Det er derfor en god idé at vælge en højstol, der nemt kan tørres af med en våd klud eller lidt sæbevand. Når i har en baby, kan i ofte få en babyindsats til højstol, så babyen bliver støttet korrekt, når han eller hun opholder sig i stolen.

Her er det også en god idé at vælge en babyindsats, med et betræk der kan vaskes, fordi i kan risikere at der kommer gylp på. Sidst er det vigtigt, at højstolen er nem at betjene. Det skal være nemt for dig at få barnet ind og ud af højstolen, samtidig med at barnet selv skal kunne kravle op på sin højstol, når barnet bliver større.

Udvalgte lige nu