Elsker dit barn at synge? Så skal barnet da have en børne mikrofon! Med en børne mikrofon kan der komme gang i sangstemmen derhjemme, og barnet kan føle sig som en vaskeægte superstjerne. Du finder både en trådløs børne mikrofon, børne mikrofon med højtaler og meget mere her på siden, så din lille sangfugl derhjemme kan synge med på alle favorit sangene.
Spar 32%
Normalpris 436,00 kr.
Medlemspris 237,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Spar 32%
Normalpris 436,00 kr.
Medlemspris 237,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 375,00 kr.
Medlemspris 165,00 kr.
Vejl. pris 300,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 375,00 kr.
Medlemspris 165,00 kr.
Vejl. pris 300,00 kr.
Viser 1 ud 4 af 4 (1 sider)

Hvorfor skal mit barn have en mikrofon?

Sang er utroligt afslappende for børn, samtidig med at sang kan få gang i forskellige sjove lege for børn. Sang er rigtig godt, når børnenes sprog skal udvikles og når ordforrådet skal udvikles. En børne mikrofon kan inspirere dit barn til at synge, og derigennem udvikle sig. Når børn er kede af det, kan sang aflede dem så de kommer i godt humør.

Sang og musik kan hjælpe på mange ting, både for børn og voksne, og derfor er en mikrofon til børn en god idé. Forskning viser, at der er mange positive effekter ved at synge med sit barn. Sang er en helt særlig form for sprog, og sang styrker både dit barns hørelse og stemmebrug.

Samtidig styrker sang også barnets evne til at lære sprog, allerede før dit barn kan tale. Dit barn lærer allerede i en tidlig alder at tænke i ord, hvis i synger med barnet eller for barnet. Børn lærer ord og sætninger hurtigere, hvis de bliver sunget. Når du synger med dit barn, vil du styrke kommunikationen mellem dig og dit barn.

Med en børne mikrofon vil dit barn få lyst til, at udforske sangens verden. Barnet bliver opfordret til at skabe sine egne tekster, når han eller hun har en mikrofon i hånden. Samtidig vil du styrke dit barns selvværd, ved at give dit barn en mikrofon til børn. Børn vil få lyst til at optræde, ligesom dem de ser i tv og du kan forvente en masse optrædener med mikrofonen til børn.

Når barnet får lov til at optræde med enten sine egne skabte sange eller sange, som barnet godt kan lide at høre, kan du styrke barnets selvværd med store klapsalver når showet er slut. En børne mikrofon er både sjov for dit barn, og fuld af læring og udvikling, og derfor skal du købe en mikrofon til dit barn.

Hvilken børne mikrofon skal jeg købe?

Der findes rigtig mange forskellige børne mikrofoner, og de har alle sammen til formål at skabe sjove rammer for udvikling og læring hos dit barn. Der findes mikrofoner til børn der både kan lyse og give lyd, og som ikke fylder ret meget. Disse mikrofoner er populære fordi de er nemme for barnet at håndtere, samtidig med at lyset fra mikrofonen skaber en god og festlig stemning.

Der fås også børne mikrofoner med indbygget forstærker, så dit barn kan synge rigtig højt, samtidig med at mikrofonen ikke fylder hele børneværelset. Børne mikrofon med indbygget forstærker er nem for barnet at håndtere, og sjov for barnet når han eller hun skal udforske sin egen stemme.

Samtidig findes der også en mikrofon til børn med en trådløs speaker, som giver barnet mulighed for enten selv at synge, eller sætte musik på højtaleren som barnet kan synge med på.

Er dit barn en ægte rockstar, finder du også børne mikrofoner med stativ, som giver dit barn mulighed for enten at danse mens der bliver sunget, eller at stå med en guitar eller andre seje instrumenter.


Hvad kan man lave med en mikrofon til børn?

Med en børne mikrofon får i rig mulighed for at synge sange sammen, og dermed udvikle dit barns sprog og kreativitet. Med en mikrofon til børn kan i både synge sange i kender i forvejen, eller barnet kan skabe sine egne sange. Det bliver bare lidt sjovere at synge, når man har en mikrofon med lys eller lyd samtidig, så barnet kan føle sig som en stjerne.

Lad dit barn slå sin indre sangstjerne løs, med en mikrofon til børn og skab rammer for et godt show, hvor i kan nyde dit barns selvskrevne sange eller at barnet har øvet sig på sine yndlingssange.

Styrk dit barns sprog med en børne mikrofon

Det kan være rigtig kedeligt at lære, særligt når man er barn, og derfor kan du med fordel forsøge at lære dit barn nye ting på en sjov måde. Her er musik et rigtig godt redskab, fordi rigtig mange børn elsker musik. Musik stimulerer også hjernen på en helt særlig måde, og derfor er det rigtig godt når barnet skal lære nye ting.

Du kan derfor med fordel bruge musik til at styrke dit barns sprog, og give dit barn et større ordforråd. Ved at bruge en børne mikrofon kan dit barn få lov til at synge med på en masse sange, som måske indeholder ord som dit barn i forvejen ikke kender. På den måde stifter dit barn kendskab til nogle nye ord, samtidig med at dit barn har det rigtig sjovt med at synge.

Derfor er det vigtigt at børn hører musik

Når børn hører musik, så stimuleres særligt deres høresans. Musik sætter gang i begge hjernehalvdele, og derfor kan man faktisk godt sige, at musik er en slags fitness for hjernen, hvor hjernen i den grad trænes. Samtidig er musik også med til at styrke hukommelsen, hvilket vil gavne barnet langt hen i livet.

Musik kan bruges til så mange forskellige ting, og der findes ikke mange børn, som ikke kan lide musik. Derfor kan musik også være med til at skabe fællesskaber, hvor børnene sammen kan synge og danse. På den måde kan musik være med til at virke inkluderende, og skabe nogle fællesskaber på tværs af kultur og overbevisninger, som ingen andre ting kan. Musik og sang kan skabe fællesskaber for folk i alle lande, fordi musik er et fælles sprog, dette gælder også for børn.

Giv dit barn større selvværd med en børne mikrofon

Når børn synger og danser, og bliver en del af musiske fællesskaber, så vil du hurtigt opleve, at dit barn får et større selvværd. Når børn bliver en del af noget større, vil de ofte blomstre op og have mod på at prøve flere nye ting. Derfor er det en rigtig god idé at starte med at inddrage dit barn i musiske fællesskaber, særligt fordi det er et fællesskab hvor det er nemt for barnet at komme ind i.

Musik er et sprog som alle børn forstår, og derfor er det nemt at blive en del af fællesskabet. Samtidig vil dit barn med garanti synes det er rigtig sjovt at synge i en børne mikrofon, og dermed føle sig som en stjerne. Dit barn kan efterligne dem fra MGP og skabe sin helt egen MGP sang, eller dit barn kan synge med på alle de sange som barnet kender.

Børn elsker at synge lige fra starten

Når du synger for dit lille barn, så vil du hurtigt opleve at barnet begynder at bevæge sig til lyden, eller at barnet forsøger at pludre med. Samtidig vil du også opleve at sang har en helt særlig beroligende effekt på de helt små børn, og derfor er børn vil med sang allerede helt fra starten af.

Med en børne mikrofon kan dit barn få lov til at synge på livet løs, samtidig med at barnet føler sig som en lille stjerne. Derfor vil du også opleve at dit barn ikke behøver at være ret gammel, før en børne mikrofon kan føre til rigtig mange sjove timer for dit barn.

Vælg den rigtige børne mikrofon

Der findes mange varianter af børne mikrofoner, og derfor er der altså et bredt udvalg, når du skal finde en børne mikrofon til din lille sangstjerne. Der findes både børne mikrofoner som blot ligner en mikrofon, men ikke har nogen højtaler eller andre former for forstærket lyd.

Der findes også en børne mikrofon med højtaler, så barnet rigtig kan høre sig selv når han eller hun synger. På den måde kan barnet føle sig som en rigtig stjerne, når han eller hun står og synger og kan høre sig selv ud af højtaleren. Denne type børne mikrofon giver barnet rig mulighed for, at optræde for forældrene med den ene sang efter den anden.

Derudover findes der også en trådløs børne mikrofon med indbygget forstærker, så barnet kan give den fuld gas med både sang og dans på samme tid, uden at skulle koncentrere sig om ledninger.

Skab sjove minder med en børne mikrofon

Der er vidst ingen tvivl om, at hvis du giver dit barn en børne mikrofon, så vil du også blive nødt til at sætte tid af til den ene optrædelse efter den anden. Børn er nemlig vilde med at optræde og få den anerkendelse, som en klapsalve giver. Derfor kan du godt være sikker på, at dit barn vil elske at synge foran dig, og måske dit barn også synes det er sjovt at få taget billeder eller blive filmet samtidig, lige som de gør i tv’et. På den måde kan du få skabt nogle utroligt sjove minder, som i med garanti kan grine af når barnet bliver større.

Lad dine børn optræde med en børne mikrofon

De fleste børn er nærmest besat af børne MGP, og mange af dem drømmer nok også om at stå på lige netop den scene en dag. Derfor kan du med fordel give dit barn en børne mikrofon, så dit barn kan drømme sig direkte ind på MGP scenen. Du vil opleve hvordan dit barn vil engagere sig i at skabe et show, som du bliver æres publikum til at overvære.

Med en børne mikrofon vil du altså opleve, at dit barn både udfolder sig kreativt, samtidig med at ordforrådet udvikles og barnet har det enormt sjovt. Når først barnet har optrådt med sit nummer og sunget igennem i sin børne mikrofon, så vil du kunne se stoltheden lyse ud af dit barn, særligt når sangen er efterfulgt af en klapsalve fra mor og far.

Lær dit barn nye sprog med en børne mikrofon

Det skal være sjovt at lære, og musik er sjovt. Derfor kan du med fordel introducere dit barn for nye sprog, ved at lade dit barn synge med på sange på forskellige sprog. På den måde lærer dit barn om lydene der er på de forskellige sprog, og så vil det være nemmere for barnet at lære sprogene senere i livet.

Så sæt nogle gode sange på, og lad dit barn give den gas med sin børne mikrofon, den er nemlig også fuld af læring, samtidig med at dit barn har det rigtig sjovt.

Udvalgte lige nu