Et fødselsdagstog er virkelig en sød tilføjelse til fødselsdagsbordet, for det giver virkelig en følelse af fest og kærlighed. Et fødselsdagstog findes i rigtig mange varianter, og kan både indeholde tal og lys, så fødselaren rigtig kan blive fejret. Et fødselsdagstog er virkelig en god 1 års gave eller dåbsgave, som bringer glæde i rigtig mange år.
Spar 20%
Normalpris 393,00 kr.
Medlemspris 251,00 kr.
Vejl. pris 314,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 313,00 kr.
Medlemspris 200,00 kr.
Vejl. pris 250,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 325,00 kr.
Medlemspris 142,00 kr.
Vejl. pris 260,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 499,00 kr.
Medlemspris 319,00 kr.
Vejl. pris 399,00 kr.
Spar 44%
Normalpris 600,00 kr.
Medlemspris 270,00 kr.
Vejl. pris 480,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 561,00 kr.
Medlemspris 257,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Spar 44%
Normalpris 600,00 kr.
Medlemspris 270,00 kr.
Vejl. pris 480,00 kr.
Spar 44%
Normalpris 600,00 kr.
Medlemspris 270,00 kr.
Vejl. pris 480,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 561,00 kr.
Medlemspris 257,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 700,00 kr.
Medlemspris 320,00 kr.
Vejl. pris 560,00 kr.
Spar 44%
Normalpris 600,00 kr.
Medlemspris 270,00 kr.
Vejl. pris 480,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 563,00 kr.
Medlemspris 255,00 kr.
Vejl. pris 450,00 kr.
Spar 44%
Normalpris 600,00 kr.
Medlemspris 270,00 kr.
Vejl. pris 480,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 562,00 kr.
Medlemspris 360,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Spar 31%
Normalpris 36,00 kr.
Medlemspris 20,00 kr.
Vejl. pris 29,00 kr.
Spar 31%
Normalpris 36,00 kr.
Medlemspris 20,00 kr.
Vejl. pris 29,00 kr.
Spar 31%
Normalpris 36,00 kr.
Medlemspris 20,00 kr.
Vejl. pris 29,00 kr.
Spar 50%
Normalpris 399,00 kr.
Medlemspris 159,00 kr.
Vejl. pris 319,00 kr.
Spar 47%
Normalpris 374,00 kr.
Medlemspris 159,00 kr.
Vejl. pris 299,00 kr.
Spar 52%
Normalpris 286,00 kr.
Medlemspris 110,00 kr.
Vejl. pris 229,00 kr.
Viser 1 ud 20 af 20 (1 sider)

Skab minder med et fødselsdagstog

De populære fødselsdagstoge kan være med til at skabe de fineste minder, fra dine børns fødselsdage. Et fødselsdagstog kan være den fineste bordpynt mellem alle de traditionelle ting på fødselsdagsbordet, så fødselsdagsbordet får lidt personlighed på den store dag. Det fine fødselsdagstog kan gå igen som bordpynt i mange år og barnet kan stolt puste lysene ud fra toget i stedet for i en kage.

Du kan enten vælge at have et fødselsdagstog til hvert af dine børn, men den nemme måde at skifte bogstaverne ud, gør at dine børn nemt kan bruge samme tog til deres fødselsdage. Et fødselsdagstog kan nemt være noget af det, som børnene år efter år ser frem til. Brug derfor fødselsdagstoget som en hyggelig tradition på bordet og hjælp dine børn til at skabe de dejligste minder fra deres børnefødselsdage.

Inden fødselsdagen kan du sammen med dit barn skifte tal og lys på fødselsdagstoget, på samme måde kan i sammen snakke om, hvordan man bruger tal og hvad det betyder når man bliver et år ældre.

Den klassiske dåbsgave

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give i dåbsgave når man er inviteret til en barnedåb. De fleste familier bliver glade for en dåbsgave der kan gemmes og skabe glæde gennem barnets liv. Med et fødselsdagstog får du lige netop sådan en gave. Fødselsdagstoget kan bruges på barnets fødselsdage i mange år, samtidig med at fødselsdagstoget kan pynte på børneværelse.

Et fødselsdagstog giver en glad og ofte eventyrlig stemning på børneværelset. Du kan finde fødselsdagstoge med mange forskellige motiver, så du finder uden tvivl et der passer perfekt til det barn, der skal døbes. Du kan både finde et fødselsdagstog til pige, som er fyldt med prinsesser og lignende. Samtidig kan du også finde et fødselsdagstog til dreng, med dyr og andre sjove motiver.


Der findes så mange søde varianter, som uden tvivl vil bringe glæde. Når du skal finde et tog, kan du både få et fødselsdagstog i træ, eller et i stentøj. Vælg det materiale du bedst kan lide, med det fineste motiv. Fødselsdagstogene findes både med drengegarder, prinsesser, bondegård og eventyr. Derfor finder du nemt en variant, der passer ind på ethvert moderne børneværelse. De fleste toge kommer enten med navn, eller flere forskellige tal og flag, så det kan tilpasses til barnet.

Tilbehør til dit fødselsdagstog

Du kan altid købe ekstra tilbehør til dit fødselsdagstog. Du kan for eksempel købe flere tal eller bogstaver, hvis du får brug for dette. Mange fødselsdagstoge har kun tal op til 6, men er dit barn stadig glad for det, kan du købe tal så det fortsat kan benyttes. I de fleste fødselsdagstoge er der plads til lys, og du kan nemt købe nye lys der passer til de små lysholdere. Samtidig fås lysene i forskellige farver og temaer, så du nemt kan finde nogle lys der passer perfekt til dit barns fødselsdagstog.

Fødselsdagstoget der vokser med barnet

Et fødselsdagstog er en detalje, der kan vende tilbage på fødselsdagsbordet år efter år. Når du køber et fødselsdagstog får du nemlig flere tal med, så i hvert år kan sætte et nyt tal på fødselsdagstoget i takt med at barnet vokser. Derfor kan et fødselsdagstog også bringe glæde i rigtig mange år.

De mange tal der følger med gør,at fødselsdagstoget kan bruges ligeså længe som barnet synes det er sjovt at bruge. På nogle fødselsdagstoge er der plads til at i kan placere flere tal, og derfor kan det altså bruges rigtig længe i barnets liv.Kids by FRIIS fødselsdagstog

Kids by FRIIS er et dansk designbrand, som har skabt både legetøj og børneinteriør siden 2006. Kids by FRIIS er særligt kendte for deres meget detaljerede fødselsdagstoge, som du efterhånden finder i ethvert dansk hjem, hvor der bor en børnefamilie.

Når Kids by FRIIS designer deres produkter, er det i utrolig høj kvalitet. Samtidig har alle deres produkter et meget klassisk design, som alle sammen har et strejf af eventyr. Dette ses særligt på de unikke fødselsdagstoge, som også findes i et eventyrligt tema.

Pynt op til festen med et fødselsdagstog

Når fødselsdagen skal afholdes, er der ikke noget sjovere for barnet, end hvis der er pyntet flot op. Brug fødselsdagstoget som inspiration til temaet til fødselsdagen og køb en masse flot pynt. Tilføj bordpynt i for eksempel bondegårdstema og pynt med flagranker og balloner i de fineste farver, så er der skabt grobund for en fantastisk fest for dit barn. Med både pynt og fødselsdagstog ender børnefødselsdagen pludselig med at handle om meget mere end fødselsdagsgaver og kage.

Sæt rammen med det fineste fødselsdagstog om en festlig dag sammen med barnets familie og venner. På denne måde kan barnets fødselsdag blive til en helt særlig dag, som barnet vil tænke tilbage på i lang tid. Fordi man kan personliggøre fødselsdagstoget, så det passer perfekt til dit barn, føler dit barn virkelig at han eller hun er i centrum på den store dag.

Vælg det rigtige tema på fødselsdagstoget

Når i skal købe et fødselsdagstog, så er det en god idé at vælge et tema, som barnet interesserer sig for. På den måde kan barnet også få glæde af fødselsdagstoget, på børneværelset. Et fødselsdagstog kan være med til at sætte stemningen på børneværelset, hvor barnet for eksempel har et safari tema. Her kan i med fordel vælge et safari fødselsdagstog.

Samtidig kan et fødselsdagstog også være godt til, at sætte et tema til en børnefødselsdag. Mange børn synes at temafester og udklædning er sjovt, og derfor kan i lade jer inspirere af temaet på fødselsdagstoget. Når i har valgt et fødselsdagstog kan i lade temaet gå igen år efter år, og det kan udvikle sig mere og mere.Fødselsdagstog med dyr

Er dit barn helt vild med dyr? Så er et fødselsdagstog med dyr nok det bedste valg. De fleste børn elsker dyr, og det gør de faktisk langt op i livet. Dyr er noget de fleste kan relatere til, og derfor er det et godt valg med et fødselsdagstog med dyr.

Der findes flere forskellige fødselsdagstoge med dyr, og du kan med fordel vælge et der har de dyr, som dit barn er særligt fascineret af. Der findes både safari fødselsdagstog, som har alle de dyr, som barnet kender fra Zoologisk have. Samtidig findes der også et fødselsdagstog bondegård, som har alle bondegårdens dyr. Det er det perfekte tog til den lille landmand.

Fødselsdagstog eventyr

Et eventyrligt tema kan fortrylle alle børn, og voksne for den sags skyld. Børn og voksne kender alle til eventyr, og derfor er det oplagt at vælge et eventyr fødselsdagstog til at pynte på fødselsdagsbordet. Med sådan et fødselsdagstog, vil i hurtigt få skabt den mest eventyrlige børnefødselsdag.

De eventyrlige fødselsdagstoge fås både til drenge og piger, og derfor er de et rigtigt godt valg til dit barn. Med et eventyrligt fødselsdagstog får du også et tog, som barnet aldrig rigtig bliver for gammelt til, for man bliver aldrig for gammel til.Skab glæde med et fødselsdagstog

Et fødselsdags togs største evne er, at skabe glæde. Et fødselsdagstog spreder rigtig meget glæde, fordi det forbindes med fødselsdage, som de fleste mennesker forbinder med noget godt. Med et fødselsdagstog på fødselsdagsbordet spreder i glæde både for barnet, men også for resten af gæsterne.

Et fødselsdagstog skaber dog ikke kun glæde på fødselsdagen, det kan nemlig stå og pynte på børneværelset året rundt. De fine fødselsdagstoge pynter så flot, fordi de har et flot og detaljeret design, som børnene vil elske at kigge på.

Fødselsdagstog i træ

De søde fødselsdagstoge er ofte skabt i træ, hvilket gør at de har en lang levetid. Træ er et meget slidstærkt materiale, og derfor holder det også i meget længere tid. De fødselsdagstoge du finder her på siden er alle fremstillet i træ, og derfor undgår i også at barnet kommer i nærheden af unødig kemi.

Fødselsdagstog i træ er i rigtig høj kvalitet, og derfor kan du have det i rigtig mange år. Samtidig har de et mere naturligt udtryk, som gør fødselsdagstoget mere tidsløst og stilrent.Magni fødselsdagstog

Magni er et dansk brand, der designer de sødeste børnevenlige fødselsdagstoge i træ. Magni har eksisteret siden 2001, hvor de har designet legetøj til børn, i rigtig høj kvalitet. De søde fødselsdagstoge fra Magni er meget neutrale i deres udtryk, og derfor kan mange fødselsdagstoge fra Magni bruges til både drenge og piger.

Hos Magni finder du fødselsdagstoge med små dyr på, i et farverigt design som de fleste børn vil elske at have på fødselsdagsbordet. Samtidig kan et Magni fødselsdagstog også pynte så fint på børneværelset, hvor det kan sætte et farverigt præg.


Lys til fødselsdagstog

I de populære fødselsdagstoge er der altid plads til at du kan sætte nogle lys, og derfor kan i med tiden godt komme til at mangle lys til fødselsdagstoget. Her på siden kan du købe ekstra lys til fødselsdagstog når i løber tør, så i år efter år kan få tændt lys, når jeres barn fylder år.

Udvalgte lige nu