Er det svært at holde styr på den lille? Med en kravlegård ved du altid hvor dit barn er, og den er fantastisk hvis barnet skal lege lidt selv. En kravlegård har høje sider, så barnet ikke kan falde ud af den, og en blød bund der gør det behageligt for barnet at sidde og lege i den.
Spar 20%
Normalpris 2.219,00 kr.
Medlemspris 1.420,00 kr.
Vejl. pris 1.775,00 kr.
Viser 1 ud 1 af 1 (1 sider)

Kravlegård
Hvorfor skal jeg have en kravlegård?

En kravlegård kan være en stor hjælp i en travl hverdag, når du får brug for en ekstra hånd til de huslige pligter. Dit barn kan ligge trygt og godt og lege, mens du tager dig af alt det, som du skal tage dig af. En kravlegård kan være en god løsning at bruge, hvis behovet for at bruge begge hænder opstår. Kravlegården giver dig muligheden for at holde godt øje med dit barn og at snakke med dit barn, mens du får ordnet en masse ting, som kræver begge hænder.

En kravlegård er et super praktisk møbel til børn, hvor dit barn kan lege helt selv. Kravlegården er et sjovt og trygt sted for dit barn, hvor barnet både kan lege med sit legetøj. Samtidig er kravlegården også rigtig god til når dit barn selv skal øve sig i at komme fra ryg til mave, fordi du er sikker på at barnet ikke falder ud over nogle kanter.

En kravlegård giver også dit barn mulighed for alenetid, som vi kender den fra vores egne behov. Kravlegården giver både dig og dit barn alenetid på samme tid, samtidig med at i kan se hinanden så det føles trygt for både dig og dit barn.

Dit barn får mulighed for at ligge og tumle rundt, uden du skal være bange for at dit barn kommer til skade. I kravlegården får barnet mulighed for at udforske sig selv og at lege selv, uden du behøver at være involveret. Kravlegården giver dit barn mulighed for at lukke af, fra alle de ting i hjemmet, der kan være med til at overstimulere dit barn.

Hvordan vælger jeg den rigtige kravlegård?

Når du skal vælge en kravlegård, skal du først finde ud af, hvilke forventninger dig og din familie har til kravlegården. Kravlegården skal dække jeres behov, så i får den brugt mest muligt. Sæt jer godt ind i hvilke kravlegårde man kan få, og om der findes en kravlegård der kan leve op til jeres forventninger og opfylde jeres behov.

Du skal også tænke over, hvilken størrelse kravlegården skal have, kravlegårde findes i flere forskellige størrelser og det er vigtigt at vælge en kravlegård i den størrelse, der passer bedst til jeres behov og størrelsen på jeres hjem. Samtidig skal i også vurdere, om det er vigtigt for jer, at bunden kan justeres til forskellige højder.

I kan også tænke over, om det skal være en kravlegård med hjul, hvor den er nem at flytte rundt på. Dernæst skal i overveje, hvor længe i har tænkt jer at bruge kravlegården. Dette kan have stor betydning for dit valg, for vælger i at kravlegården skal bruges længe, skal kravlegården kunne klare en stor belastning.

Hvornår kan mit barn bruge en kravlegård?

Du kan bruge en kravlegård til dit barn, allerede fra barnets første dag. Det vigtigste er bare, at du sørger for at sikkerheden i kravlegården er i top. Skal du bruge din kravlegård i mange år, anbefaler vi at du køber en kravlegård hvor du kan justere højden. Når dit barn er helt lille, er det smart at have bunden så højt som muligt, så du nemt kan holde øje med dit barn. Samtidig belaster du ikke ryggen, når du skal tage dit barn op af kravlegården.

Hvad bruger man en kravlegård til?

En kravlegård er et smart møbel, som ofte har tremmer. En kravlegård giver dig mulighed for at du kan lægge dit barn fra dig, uden du skal bekymre dig om at dit barn flytter sig fra stedet eller kommer i nærheden af ting i hjemmet, som kan skade dit barn. Du kan nemt gøre en kravlegård hyggelig for dit barn, ved for eksempel at putte en sengerand rundt i kanten og fylde den med dit barns yndlings legetøj.

Dette vil være med til at give en god tryghed til dit barn, mens barnet ligger i kravlegården. Kravlegården kan også med fordel benyttes, hvis du har flere børn og du får brug for at afskærme din baby fra de større børns leg. 

En kravlegård er perfekt til familier der har flere børn, så den lille kan blive afskærmet når de store leger vildt. Kravlegården er også smart hvis i har et kæledyr, så barnet kan få lidt ro fra kæledyret uden du behøver at sidde ved siden af og sørge for dette. Når barnet er begyndt at kravle, kan en kravlegård være god mens du for eksempel skal forberede mad til barnet.

Så behøver du ikke at frygte, at dit barn stikker af og kommer i nærheden af farlige ting i hjemmet. Når dit barn ligger i kravlegården får dit barn rig mulighed for, at udforske både hænder og fødder. Kravlegården er en sjov måde at gøre dit barn mere kropsbevidst, uden du behøver at være med.

Udvalgte lige nu