Børn elsker musik! Derfor er et fantastisk stykke legetøj til børn også et klaver, så barnet kan udforske musikken. Et klaver til børn findes i flere varianter, du kan både finde dem i plastik til de helt små børn, eller et klaver til børn der minder mere om et rigtigt klaver. Der er ingen tvivl om, at dit barn vil have glæde af det i rigtig lang tid.
Spar 20%
Normalpris 374,00 kr.
Medlemspris 239,00 kr.
Vejl. pris 299,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 375,00 kr.
Medlemspris 195,00 kr.
Vejl. pris 300,00 kr.
Spar 33%
Normalpris 436,00 kr.
Medlemspris 234,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Spar 32%
Normalpris 1.625,00 kr.
Medlemspris 880,00 kr.
Vejl. pris 1.300,00 kr.
Spar 37%
Normalpris 813,00 kr.
Medlemspris 407,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Spar 33%
Normalpris 750,00 kr.
Medlemspris 403,00 kr.
Vejl. pris 600,00 kr.
Spar 34%
Normalpris 875,00 kr.
Medlemspris 462,00 kr.
Vejl. pris 700,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

Klaver til børn
hvorfor skal mit barn have et klaver?

For både voksne og børn gælder det, at musik kan fungere som et ekstra sprog. Musik kan få os til at fortolke på forskellige stemninger, og nye følelser. Dette ses særligt når musik bruges i film, hvor det hjælper os med at forstå stemningerne. Når det kommer til musik, så er det den eneste måde, som hele verden fælles kan kommunikere på og derfor er musik også rigtig godt til at skabe fællesskaber.

Børn helt ned til de er nyfødte har forståelse for musikken, fordi de kan blive fanget af det. Helt små børn elsker at lytte til musikken og samtidig bevæge sig. Allerede før børn er i stand til at kommunikere ved at tale, kan de kommunikere gennem musikken med kroppen og barnets bevægelser.

Musik er godt for rigtig mange ting, det skaber nemlig nogle helt unikke fællesskaber, og en helt speciel måde for kommunikation blandt mennesker. Samtidig er musik også med til, at styrke børns indlæringsevne.

Hvorfor er musik godt for børn?

Når børn hører musik, udvikles deres fantasi fordi børnene både kan skabe små billeder og fantasifulde historier, når de hører tekster og melodi i musikken. Eksperter siger, at børn der hører meget musik, har nemmere ved at lære at snakke og forstå. Dette siges fordi, musikkens rytmer taler direkte til den venstre hjernehalvdel.

I og med at de små melodier taler til højre hjernehalvdel, er begge hjernehalvdele altså aktiveret, når børn hører musik. Med musik kan du lære dit barn at forstå forskellige stemninger, hvilket vil gavne børnene hele livet. Børn kan lære rigtig meget om sig selv når de hører musik, fordi de på en helt særlig måde kommer i kontakt med sig selv.

Når barnet indgår i de helt unikke fællesskaber, som musikken kan byde ind med, vil dit barns sociale kompetencer blive styrket. Mange børn kender til klaveret, og derfor er et klaver et rigtig godt sted at starte, når dit barns musiske interesse skal vækkes.

Hvad kan barnet lave med et klaver til børn?

Med et klaver til børn, får dit barn rig mulighed for at skabe musik. Med klaveret har i også mulighed for at skabe musik sammen i hele familien, og dermed have det rigtig sjovt sammen, fordi musik forbinder mennesker på en helt speciel måde. Du kan allerede fra dit barn er nyfødt begynde at synge for dit barn, du vil hurtigt se hvordan barnet bliver fanget af de små melodier.

Sang er ofte med til, at kunne berolige de fleste børn. Derudover er musik helt fantastisk til at få børnenes fantasi til at flyve derud af, og dermed udvikles barnets kreative tankegang. Du skal ikke forvente, at med det samme dit barn får et børneklaver, så vil det lyde godt. Men jo før du introducerer dit barn for musik og instrumenter, jo større chance er der for at det hurtigere kommer til at lyde godt når barnet sætter sig for at spille et instrument.

Når barnet har et instrument, kan du godt gøre dig klar på at deltage i en masse koncerter hjemme i stuen, hvor barnet vil elske at fremføre det ene show efter det andet. Når koncerten er slut kan de give barnet den største klapsalve, og så vil du se hvordan barnets øjne stråler og dermed er du med til at styrke barnets selvværd og vække en musisk interesse allerede tidligt i barnets liv.

Udvalgte lige nu