Med kapok dyner og hovedpuder sikrer du, at dit barn får den optimale søvn. Kapok dyner og hovedpuder er lavet i økologisk fiberfyld, som er hele 8 gange lettere end andet fyld. Kapok dyner og hovedpuder har en ventilerende og svedtransporterende evne, hvilket gør at barnet kan ånde i sin kapok dyne og hovedpude.
Spar 41%
Normalpris 561,00 kr.
Medlemspris 263,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 874,00 kr.
Medlemspris 489,00 kr.
Vejl. pris 699,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 186,00 kr.
Medlemspris 86,00 kr.
Vejl. pris 149,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 249,00 kr.
Medlemspris 116,00 kr.
Vejl. pris 199,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 1.000,00 kr.
Medlemspris 460,00 kr.
Vejl. pris 800,00 kr.
Viser 1 ud 5 af 5 (1 sider)

Kapok dyner og hovedpuder
Hvorfor skal jeg vælge en kapok dyne?

Vælger du en kapok dyne og hovedpude, får du både dyne og hovedpude med det dejligste fiberfyld, som er både bæredygtigt og økologisk. Fibrene i dynen kan minde lidt om bomuld, men det er hele 8 gange lettere og kan derfor optage hele 80% luft, hvilket giver din kapok dyne og hovedpude den skønneste isolerende egenskab. De fleste med børn kender til det evige dilemma om, hvor meget tøj barnet skal have på, når de skal sove til middag udenfor eller sove i sengen om aftenen.

Med en kapok dyne og hovedpude minimerer du dette dilemma, fordi dynen gør, at dit barns konstante temperatur bevares, uden at dit barn kommer til at svede. Kapok har, modsat dun, en meget ventilerende og svedtransporterende evne, som gør at den ikke optager fugt. Med en kapok dyne og hovedpude kan du derfor være sikker på, at dynen bevares tør hele natten. En kapok dyne og hovedpude er også yderst allergivenlig, da støvmider og svampesporer simpelthen ikke kan leve i kapok, fordi en kapok dyne og hovedpude ikke suger fugt til sig.

Hvad er en kapok?

Kapok er et naturligt og økologisk materiale, som stammer fra kapoktræet. Kapok er et bæredygtigt, økologisk og allergivenligt naturmatierale, der vokser vildt på kapoktræer i de tropiske regnskove. Kapok har været anvendt i mange år, og det er ikke uden grund, at kapok dyner og hovedpuder er så populære som de er. Kapok er nogle små fibre, som udvindes fra frøkapslerne der vokser på kapok træerne.

Disse træer vokser primært i Asien, Sydamerika og det østlige Afrika. Kapok dyner og hovedpuder er lavet af 100% GOTS-certificeret bomuld med kapokfyld og 100% økologisk fiber. Det helt fantastiske ved kapok dyner og hovedpuder er, at de er enormt lette og giver en silkeblød fornemmelse, samtidig med at de er allergivenlige.

Med en kapok dyne og hovedpude, undgår du at dit barns nattesøvn bliver forstyrret af svedeture, fordi kapok dyne og hovedpude regulerer temperaturen, så den passer til dit barn.

Hvordan vedligeholder jeg min kapok dyne?

Når du skal vedligeholde din kapok dyne og hovedpude, er det en god idé at hænge den ud i den friske luft engang imellem. Derudover anbefales det, at din kapok dyne og hovedpude jævnligt bliver tørretumblet i en halv times tid, for at holde dynen og hovedpuden luftig og blød. På den måde vil dit barns kapok dyne og hovedpude, holde sin gode kvalitet i længere tid.

Når du synes det bliver nødvendigt, kan du vaske dit barns kapok dyne og hovedpude, med vaskemiddel uden enzymer i, ved 60 grader. Når du vasker din kapok dyne og hovedpude, bør du ikke bruge skyllemiddel. Følger du disse råd, vil dit barn have en god kapok dyne og hovedpude i mange år, og den kan måske ligefrem gå i arv.

Sådan skaber du hygge med en kapok dyne

Børn elsker hygge, og selvom dit barns kapok dyne og hovedpude ofte bruges i sengen og bliver associeret med en god gang søvn, kan dit barns kapok dyne og hovedpude også sagtens benyttes i andre situationer. Der er ikke noget som en god film i sofaen, med dyner og puder, hvor hele familien sammen kan slappe af i weekenderne.

Samtidig kan du og dit barn også bruge barnets kapok dyne og hovedpude, til at putte jer ind i og sidde udenfor og nyde en smuk forårsdag. Kapok dyner og hovedpuder kan bruges, til enhver lejlighed og på alle tider af året. Du kan derfor med fordel anskaffe dit barn en kapok dyne og hovedpude, da de uden tvivl vil gavne dit barns nattesøvn og sørge for gode hyggestunder.

Udvalgte lige nu