Filibabba Kapok dyne, junior

SPAR 30%
489,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 699,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

874,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI1846
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Kapok Dyne, Junior

Super lækker Juniordyne med fyld af 100% Kapok. Dynen er med til at få dit barn til at ligge trygt og behageligt. Barnet vil få en super tryg nat, da dynen falder dejligt over den lille krop.

Alle børn vil forelske sig i denne totalt lækre dyne, fordi den er så blød og mega behagelig som den er. Dynen vil kunne blive pyntet med noget fint sengetøj og bum så sover barnet behageligt og trygt. Barnet vil også kunne bruge denne dyne som et tæppe, eller som underlag på det hårde. Yderstoffet er lavet i 100% økologisk bomuld, hvilket også gør den super lækker og virkelig blød.

Specifikationer:

- Mål: 140x100 cm
- Junior dyne
- Fyld af 100% kapok
- Yderstoffet: 100% økologisk bomuld

Tryghed for barnet

Den fine junior dyne, får barnet til at ligge trygt og behageligt. Dynen er stor og dejlig blød og i den vil barnet kunne finde tryghed, da den er så behagelig som den er.  Den er det hele værd hvis barnet sover dårligt og ubehageligt om natten, så er denne med til at få barnet til at sove godt og være tryg.

Så ikke nok med, at den er behagelig og tryg, så er den også super fin både i farve og størrelse.

Ethvert barns drøm

Denne dyne er ethvert barns drøm, barnet falder trygt og godt ind i drømmeland uden problemer. Barnet vil have nemmere ved at sove, da dynen holder om barnet varmt og trygt. Vil barnet komme til at holde meget af denne dyne, er det helt fint, for den er der også i voksen størrelse, så der er der heller ikke nogen problemer. 

Denne dyne er virkelig ethvert barns drøm, fordi barnet ligger helt fantastisk og måske bliver mor og far også nød til at eje en, fordi den er så lækker som den er. 


:

Lignende produkter
Image
Image