Spar 40%
Normalpris 811,00 kr.
Medlemspris 388,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 375,00 kr.
Medlemspris 240,00 kr.
Vejl. pris 300,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 375,00 kr.
Medlemspris 240,00 kr.
Vejl. pris 300,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 688,00 kr.
Medlemspris 440,00 kr.
Vejl. pris 550,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 688,00 kr.
Medlemspris 440,00 kr.
Vejl. pris 550,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 500,00 kr.
Medlemspris 320,00 kr.
Vejl. pris 400,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 500,00 kr.
Medlemspris 320,00 kr.
Vejl. pris 400,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 500,00 kr.
Medlemspris 320,00 kr.
Vejl. pris 400,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 813,00 kr.
Medlemspris 520,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 813,00 kr.
Medlemspris 520,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 813,00 kr.
Medlemspris 520,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.000,00 kr.
Medlemspris 640,00 kr.
Vejl. pris 800,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 288,00 kr.
Medlemspris 184,00 kr.
Vejl. pris 230,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 288,00 kr.
Medlemspris 184,00 kr.
Vejl. pris 230,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 63,00 kr.
Medlemspris 40,00 kr.
Vejl. pris 50,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 113,00 kr.
Medlemspris 72,00 kr.
Vejl. pris 90,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 413,00 kr.
Medlemspris 264,00 kr.
Vejl. pris 330,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 875,00 kr.
Medlemspris 560,00 kr.
Vejl. pris 700,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 225,00 kr.
Medlemspris 144,00 kr.
Vejl. pris 180,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 563,00 kr.
Medlemspris 360,00 kr.
Vejl. pris 450,00 kr.
Viser 1 ud 20 af 525 (27 sider)

Filibabba

Vi hos Little Happy er stolte af at kunne tilbyde dig skønne produkter fra Filibabba. Filibabba er et dansk designbrand, som producerer børneinteriør i den bedste kvalitet og i et simpelt og tidsløst design. Filibabbas designs er skabt med kærlighed og den yderste respekt for miljøet og vores børn. Produkterne er fremstillet 100% økologisk, bæredygtigt og miljøvenligt. Derfor kan du med god samvittighed købe børneinteriør og accessories fra Filibabba, mens du støtter en bæredygtig produktion.


Filibabba var bl.a. den første til at introducere babynest på det danske marked i 2015 – et produkt som gradvist kun er blevet mere og mere populært blandt børnefamilier. Siden den første kollektion er babynesten blevet re-designet, så den i dag imødekommer alle de gældende sikkerhedskrav, og tilføjer ekstra praktisk værdi i en til tider hektisk hverdag som børnefamilie. 

Stort udvalg af produkter fra Filibabba

Hos Little Happy finder du et yderst bredt udvalg af bæredygtigt børneinteriør fra Filibabba. Vi tilbyder: babynest, aktivitetsnest, puslepuder, tallerkener, sengerand, sengetøj, ammepuder, pusletasker, gafler og skeer af bambus, de klassiske Filibabba luftballoner og meget andet. Alle produkterne er stilrene og i afdæmpede farver, og udtrykket bærer præg af minimalistisk, skandinavisk design.

Er du f.eks. på udkig efter de populære Filibabba babynest, så finder du flere forskellige slags med varierende farver og illustrationer her hos Little Happy. En Filibabba babynest kan bruges mange forskellige steder som i vuggen, sengen, barnevognen, tremmesengen, på gulvet mv. Men en babynest er først og fremmest et sikkert og behageligt sted, hvor vågne babyer kan ligge og observere. Du skal derfor ikke lægge dit barn til at sove i babynesten. En babynest kan bruges, indtil barnet kan vende sig.
Filibabba silikone sutter i mange farver - Køb Filibabba sutter her

Søger du de populære Filibabba luftballoner, så finder du også flere forskellige slags her på siden. Luftballonerne skaber en hyggelig, afslappet atmosfære på børneværelset – og så er de i øvrigt fremstillet af genbrugsmateriale og håndproduceret. Kurven består af naturflet, mens luftballonen er lavet af papmaché. Du kan med fordel kombinere flere luftballoner med hinanden – evt. ved at hænge dem op i forskellige højder og i forlængelse af hinanden. Dette vil skabe et moderne og drømmende look på børneværelset.

Babytekstiler i 100% økologisk bomuld

Alle Filibabbas bomuldstekstiler er fremstillet i 100% økologisk bomuld, så du ikke skal være bange for at lade dit barn omslutte af de bløde materialer. Når du køber babytekstiler i økologisk bomuld sikrer du dig, at dine produkter har gennemgået en miljørigtig og ansvarlig produktion, så du med god samvittighed kan gøre brug af dine produkter fra Filibabba.

Når du vælger økologisk bomuld til din baby, kan du være helt sikker på at din baby undgår skadelige kemikalier, AZO-farver eller tungmetaller, som ikke-økologisk bomuld ofte kan indeholde. Børn og kemi er sjældent en god blanding, og vi ønsker alle at passe bedst muligt på vores børn. Derfor skal du vælge 100% økologisk bomuld fra Filibabba til din baby.

Historien bag Filibabba

Filibabba er et dansk brand, som designer babyudstyr og børneinteriør. Filibabba holder til ved Århus, og de er kendte i hele skandinavien og faktisk også resten af verden. Når Filibabba skaber deres produkter, er det i et tidsløst design, som gør at alle Filibabbas produkter har en lang levetid.

Filibabba er en virksomhed, som har et stort fokus på bæredygtighed, høj kvalitet, samt at produkterne skal være multifunktionelle. Filibabba skaber deres produkter ud fra deres egne erfaringer fra en hverdag med børn, og derfor er produkterne også skabt til at blive brugt af børnefamilier.

Filibabba skaber deres produkter med en stor kærlighed og en stor respekt for miljøet, og derfor går Filibabba også ind for bæredygtighed. Samtidig med at Filibabba er GOTS-certificeret. Filibabba værner også om de mennesker, som de arbejder sammen med, fordi de ønsker at sikre lige vilkår hele vejen rundt. 

Multifunktionelt babyudstyr

Når Filibabba designer deres babyudstyr, er det ofte med henblik på, at produkterne er multifunktionelle. Derfor får du altid mere end en funktion, når du køber babyudstyr fra Filibabba. Derfor har de populære produkter fra Filibabba også en utrolig lang levetid, fordi alle funktionerne ofte gør, at produkterne kan bruges i længere tid af barnets liv.

Med det multifunktionelle babyudstyr får du rig mulighed for, hele tiden at give dine produkter fra Filibabba nyt liv. For eksempel har aktivitetsnesten fra Filibabba hele 3 funktioner, så den vokser med dit barn. Samtidig kan pusletasken fra Filibabba let forvandles til en mommy bag i stedet. Sådan er det med mange af produkterne fra Filibabba, og derfor er de så populære.GOTS-certificeret

Filibabba har et stort fokus på at passe på miljøet, og derfor er deres tekstilprodukter også alle produceret i GOTS-certificerede materialer. GOTS betyder, at Filibabba har fokus på økologi, bæredygtighed og at de tager socialt ansvar. Når Filibabba har designet deres bomuldstekstiler har hele produktionen været bæredygtig, helt fra høsten og frem til det færdige produkt.

En GOTS-certificering handler ikke kun om de materialer, som produktet er fremstillet af. Det handler nemlig ligeså meget om de ansatte på fabrikkernes vilkår. Derfor garanterer GOTS-certificeringen også at arbejdspladserne både er sikre og hygiejniske, samt at der ikke forekommer børnearbejde.

Tidsløst design fra Filibabba

Når Filibabba designer deres produkter, har de en enormt stilfuld tilgang til dem. Det er vigtigt for Filibabba at skabe tidsløse produkter, som har et meget unikt design.

Med de flotte og unikke designs, ønsker Filibabba at inspirere både store og små sjæle. Alle de print du finder på Filibabbas produkter er håndtegnet af deres designer, som har et stort fokus på at formidle et visuelt udtryk.

Filibabba babynest til baby - få baby til at sove i Filibabba babynest

Inspireret af nordisk historie

Når Filibabba designer deres produkter, vil du hurtigt opdage, at de farver der er valgt udspringer meget af den nordiske natur. Farverne på Filibabbas produkter er skønne og naturlige, og minder meget om den natur vi er omgivet af. Dette gælder også motiverne på Filibabbas produkter, som er inspireret af norden som vi kender den. 

Bæredygtigt babyudstyr fra Filibabba

Filibabba er ikke bare GOTS-certificeret, de har også et stort fokus på at deres produkter skal være bæredygtige. Derfor er det også vigtigt for Filibabba at alle de fabrikker de samarbejder med, lever op til ISO-standarder. ISO-standarder sikrer, at alle dem der står bag produktionen, har gode forhold og de bedste vilkår.

Samtidig tænker Filibabba også bæredygtigt når det kommer til deres emballage, hvor de går særligt meget ind for genanvendelse. Derudover har Filibabba også en bæredygtig tankegang, når de udvikler deres produkter. Derfor er Filibabbas produkter udviklet i naturlige materialer, fordi Filibabba ønsker at vise stor omtanke for vores børn og miljøet - Filibabba tager ansvar for hvert design de skaber.

Økologisk babyudstyr fra Filibabba - Filibabba tilbud lige her

Legetøj med fokus på udvikling

Når du køber babylegetøj fra Filibabba, får du legetøj i god kvalitet, som er skabt i GOTS-certificerede materialer. Derfor kan du trygt lade dit barn lege med Filibabba babylegetøj, fordi det ikke indeholder nogle former for farlig kemi.

Filibabba legetøj er skabt til at stimulere og udvikle dit barns sanser gennem leg, så dit barn bliver udviklet på den bedst mulige måde. Børn lærer gennem kroppen, og derfor har Filibabba fokus på at skabe legetøj, som er med til at udvikle barnet.

Med Filibabba legetøj er der stort fokus på følesansen, ved at bruge forskellige tekstiler. Samtidig er der også fokus på lyd, så barnets høresans udvikles. Filibabba har skabt deres legetøj i et visuelt univers, som passer perfekt til de små børn. Lad dit barn fortrylle af Filibabbas univers, med Filibabba legetøj.