Spar 45%
Normalpris 899,00 kr.
Medlemspris 495,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 899,00 kr.
Medlemspris 495,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 649,00 kr.
Medlemspris 372,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 649,00 kr.
Medlemspris 372,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 899,00 kr.
Medlemspris 539,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Spar 43%
Normalpris 649,00 kr.
Medlemspris 372,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 649,00 kr.
Medlemspris 379,00 kr.
Vejl. pris 649,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 899,00 kr.
Medlemspris 719,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Spar 44%
Normalpris 650,00 kr.
Medlemspris 365,00 kr.
Vejl. pris 650,00 kr.
Viser 1 ud 9 af 9 (1 sider)

Sengehimmel

En sengehimmel kan give et flot og dejligt udtryk på børneværelset. Med en sengehimmel kan du skabe en hule stemning, som dit barn uden tvivl vil elske. Sengehimlen kan både benyttes over barnets seng, og indeni kan der hænges en uro eller en lyskæde, som skaber en enormt hyggelig og tryg stemning for barnet. Du kan også bruge sengehimlen som hule, og fylde bunden med puder og tæpper. På den måde får dit barn en lille hyggekrog, hvor der kan slappes af efter en lang dag. En sengehimmel er rigtig godt til, at lukke verden ude. Samtidig skaber den også et hyggeligt, trygt og roligt rum, hvor de værste forstyrrelser udefra ikke kan komme ind. Sengehimlen kan også afskærme for det værste lys, når barnet skal sove. Dette er særligt et problem om sommeren, foruden at holde lyset ude vil sengehimlen også holde de værste insekter væk fra dit barn mens barnet sover trygt og godt. Med en sengehimmel rundt om barnets seng, skaber du de perfekte rammer om en god og tryg søvn. Barnet vil ikke blive forstyrret af alle de andre flotte ting på værelset, fordi sengehimlen vil afskærme barnet lidt fra det. En sengehimmel kan også afskærme støj lidt, så barnet kan få en uforstyrret søvn. En sengehimmel kan med fordel følge dit barn i mange år, den er nemlig ikke kun til de helt små børn. De fleste børn elsker at lege hule, og hvilket barn ville ikke elske altid at have en hule inde på børneværelset. Med en sengehimmel kan dit barn nemt gemme sig væk, når omverdenen bliver for meget, eller der er brug for afslapning eller en lille hyggestund.

Brug en sengehimmel til barnets seng

En sengehimmel er helt perfekt til barnets seng, allerede fra barnet bliver født, og helt ind til barnet ikke længere synes det er hyggeligt eller sjovt med en sengehimmel til børnesengen. Derfor er en sengehimmel en rigtig god investering, fordi barnet vil få glæde af den i rigtig mange år.  En sengehimmel kan bruges over en tremmeseng, men den passer også til en juniorseng og faktisk kan en sengehimmel også bruges til en voksenseng. Med en sengehimmel over barnets seng, kan du være sikker på at skabe en tryg stemning for barnet, så barnet får en så rolig søvn som overhoved muligt.

Brug en sengehimmel i indretningen af børneværelset

En sengehimmel kan bruges til rigtig mange forskellige ting på børneværelset, at i nemt kan finde en måde, hvorpå sengehimlen kan bruges. En sengehimmel kan skabe den hyggeligste stemning på børneværelset, fordi den giver en vaskeægte hule stemning.  I kan bruge en sengehimmel til at sætte stemningen på børneværelset, samtidig med at den kan bruges på så mange forskellige måder. En sengehimmel kan bruges langt op i barnets liv, fordi den kan kombineres med forskellige ting på børneværelset, så den hele tiden følger barnets behov.  En sengehimmel kan både bruges over barnets seng, lige meget hvilken størrelse børnesengen har. Samtidig kan en sengehimmel også bruges over en legemadras, for at skabe den hyggeligste hule på børneværelset, som barnet vil elske at trække sig ind i til en rolig stund i en ellers travl hverdag.

Skab den perfekte hule på børneværelset

Der er næsten ikke nogen nemmere og mere perfekt måde at lave en hule på børneværelset på, end ved at bruge en sengehimmel til lige netop dette. Sengehimlen vil ofte nå helt ned til gulvet når den hænger i loftet, og derfor er det den helt perfekte hule, som er nem for barnet at komme både ind og ud af.  I bunden af hulen kan i enten bruge et legetæppe, for at barnet kan sidde blødt. Samtidig kan i også fylde hulen med puder og tæpper, som gør det blødt og lækkert for barnet at sidde i sin hule efter en travl hverdag med masser af nye indtryk.  For at gøre hulen mere hyggelig, kan i nemt hænge en lyskæde inde i sengehimlen, så barnet kan sidde og kigge i bøger inde i himlen. Med en sengehimmel som hule vil du hurtigt opleve, at dit barn lære at trække sig væk, når barnet har brug for lidt ro omkring sig.

Hvornår er en sengehimmel en god idé?

En sengehimmel er rigtig god, hvis jeres barn har svært ved at finde ro når det er tid til at sove. Den kan nemlig være rigtig god til at afskærme barnet fra både lys og lyde, samt bevægelse i rummet. En sengehimmel skaber en meget harmonisk stemning i barnets seng, så barnet har nemmere ved at finde ro når han eller hun skal sove.  En god nattesøvn er så vigtig for barnets udvikling, og derfor er det også enormt vigtigt, at barnet får den ro som barnet har brug for, for at barnet kan sove så godt som overhoved muligt.  Sengehimle kan give en meget rolig stemning, som kan hjælpe barnet med at finde ro, efter en dag fyldt med mange indtryk. Det gælder faktisk allerede fra barnet er spæd, fordi sengehimlen kan skabe trygge rammer for barnet, samtidig med at den tager lidt af det støj der kan være omkring barnet.  Om sommeren er en sengehimmel fantastisk, når det kommer til at holde insekter ude fra barnets seng. Samtidig kan en sengehimmel også skabe skygge over barnets seng, så sengen ikke bliver så varm for barnet. En sengehimmel er også god om vinteren, hvor den kan tage det værste træk.

Giv tryghed med en sengehimmel

Der er rigtig mange fordele ved at have en sengehimmel på børneværelset, og den største fordel er uden tvivl at den skaber en helt unik tryghed for dit barn. Børn finder rigtig meget tryghed i at være i noget der føles som en hule, fordi det minder dem om dengang, hvor de lå inde i moderens mave.  Børn kan rigtig godt lide at sove i en seng der føles tryg, og med den samme følelse, som barnet har haft inde i moderens mave, kan i ikke gå helt galt. En sengehimmel kan være med til at skabe en harmonisk stemning omkring barnets seng, hvilket er med til at give barnet ro når han eller hun skal sove.  En sengehimmel kan også være med til at gøre overgangen fra tremmesengen til juniorsengen mindre utryg for barnet. Sengehimlen kan rykke med hen til juniorsengen, fordi den passer til alle størrelse seng, og på den måde er der noget i barnets seng der vil virke velkendt for dit barn og dermed give en tryghed.

Sommerens mest solgte