Her på siden finder du et bredt udvalg af babysenge, som har høj komfort for dit barn. Du finder en babyseng i høj kvalitet, som i kan have glæde af i mange år. Se både tremmeseng, bedside crib, vugge og meget mere her på siden og find den babyseng der passer bedst til jeres familie.
Spar 20%
Normalpris 1.875,00 kr.
Medlemspris 1.200,00 kr.
Vejl. pris 1.500,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 3.499,00 kr.
Medlemspris 1.960,00 kr.
Vejl. pris 2.799,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 974,00 kr.
Medlemspris 624,00 kr.
Vejl. pris 779,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 974,00 kr.
Medlemspris 624,00 kr.
Vejl. pris 779,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 974,00 kr.
Medlemspris 624,00 kr.
Vejl. pris 779,00 kr.
Viser 1 ud 5 af 5 (1 sider)

Hvorfor skal jeg have en babyseng?

Når dit barn er vokset ud af sin vugge, er barnet stadig for lille til en almindelig seng. Du kan derfor med fordel vælge en babyseng, fordi den er god i størrelsen, og så passer den perfekt til din baby. Vælger du en tremmeseng, kan du være sikker på, at din baby ikke løber eller kravler nogle vegne, som barnet ellers kunne have mulighed for, i en større seng. En baby bruger mange timer i seng, hvilket gør, at der er store krav til både sengen og madrassen. Sengen sætter de nødvendige rammer, for en god nattesøvn, og det er derfor ikke helt uden betydning, hvilken babyseng du vælger. Det er vigtigt for børn, med en god nattesøvn. Det styrker barnets udvikling, hvis dit barn får nok søvn i løbet af natten. Det er nemlig mens barnet sover, at hjernen udvikler sig og kroppen vokser sig stor og stærk. Hvis dit barn får en god nattesøvn, vil det også støtte deres immunforsvar, så dit barn er mere frisk og rask.


Sådan vælger du den rigtige babyseng

Det er vigtigt, at du vælger den helt rigtig babyseng til dit barn. Du kan med fordel vælge en babyseng, hvor bunden kan hæves. På den måde skåner du din egen ryg, når du skal ligge din baby eller tage din baby op af sengen igen. Når du skal vælge en babyseng, skal den have en god størrelse til din baby. Din baby vil føle en større tryghed ved at ligge tæt på sengens sider, frem for hvis du ligger din baby i en stor seng. Det kan være enormt svært at vælge en babyseng, hvis man ikke ved, hvad man skal være opmærksom på og hvordan man finder en god seng.

Det vigtigste, når du vælger en babyseng er dog, at den kan give din baby en så god og komfortabel søvn som overhoved muligt. Tremmesengen er ofte et populært valg, fordi den kan bruges helt fra barnet bliver født, til barnet er omkring 3 år. En tremmeseng kan nemlig tilpasses i størrelsen i takt med, at dit barn vokser. I en babyseng kan du nemt sætte en babynest i sengen, så din lille baby vil føle sig mere tryg og føle en form for nærhed, fordi der så ikke er så meget plads omkring din baby.

Hvor længe bruger man en babyseng?

Der er ingen regel for, hvornår du skal skifte fra en babyseng, til en større seng. Skiftet afhænger af barnets måde at vokse på, og de behov, både dit barn og i som familie har. Nogle vil skifte babysengen ud, fordi barnet er blevet for stort til at sove i den, hvorimod andre skifter den ud, fordi der måske er kommet en mindre søskende, som nu skal bruge babysengen. Der er derfor ikke noget svar på, hvor længe i kan bruge babysengen. Dog vil man oftest sige, at babysengen skiftes ud, når barnet er omkring 2,5-3 år.

Hvornår kan baby sove i en babyseng?

I kan tage jeres babyseng i brug, allerede fra den dag hvor baby bliver født. Det vigtigste er bare, at i som forældre er trygge ved det, og at jeres baby trives ved at sove i sin babyseng. Nogle babyer har brug for utrolig meget nærvær, også når de sover, hvorimod andre babyer sagtens kan sove i babysengen uden det store besvær. Det vigtigste er at huske på, at alle børn er forskellige, og derfor har de også forskellige behov.

Hvilken babyseng er bedst?

Når i skal vælge en babyseng er det vigtigt at tænke på, hvilke behov i som familie har. Hvis i har behov for at have jeres barn helt tæt på jer om natten, er en bedside crib værd at overveje. Derimod er det en fordel at vælge en tremmeseng, hvis i ønsker at jeres barn hurtigt skal sove på eget værelse eller i hvert fald i egen seng.

En vugge eller slyngevugge er rigtig god til de børn, som helst skal være i bevægelse hele tiden. Dette gælder særligt børn med kolik, som ofte falder mest til ro hvis de hele tiden er i bevægelse. Vælg derfor en babyseng der passer rigtig godt til de behov, som jeres familie har.

Vælg en babyseng i høj kvalitet

Når i skal vælge en babyseng, er det vigtigt at vælge en seng, der er i rigtig høj kvalitet. Børn sover rigtig mange timer i døgnet, og det er der de udvikler sig mest. Derfor er det vigtigt at barnet ligger trygt og godt om natten, så barnet har de bedste forudsætninger for at udvikle sig. Med en babyseng i høj kvalitet er i også sikre på, at i kan bruge babysengen i rigtig mange år, og for nogens vedkommende, kan babysengen gå i arv.

Fordi søvnen er så vigtig for små børn, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er babysengen altså uden tvivl et af de steder, hvor kvaliteten skal være i højsædet.

Madras til babyseng

En babyseng er ikke meget værd uden en madras, og det skal helst være en god madras. Det er vigtigt at passe på de små kroppe allerede fra starten af, så barnet ikke får nogle problemer senere i livet. Samtidig er det også vigtigt at vælge en madras, som er beregnet til børn. Mange madrasser til babysenge hjælper med at fjerne fugt, så barnet ikke bliver kold og fugtig i løbet af natten. Samtidig er det også en god idé at vælge en madras til babysengen i allergivenlige og åndbare materialer, så jeres barn kan få en så god nattesøvn som muligt.

Hvorfor vælge en vugge?

De fleste har nok hørt om en vugge, og for nogen kan det virke rigtig naturligt at starte med at have en vugge som babyseng. En vugge passer helt perfekt til de små nyfødte børn, og ofte vil du opleve at du med vuggen kan skabe små blide vuggebevægelser, indtil dit barn er vugget i seng.

Nu om dage findes der flere forskellige former for vugger, nemlig både de almindelige vugger, en gynge vugge og en slyngevugge, for bare at nævne de mest populære vugger. Fælles for alle vuggerne er, at du kan vugge dit barn i søvn mens barnet ligger i sin vugge. Slyngevuggerne er efterhånden blevet rigtig populære, fordi de omslutter barnet i bløde materialer, samtidig med at barnet bliver vugget. Derudover er en slyngevugge nem at tage med, hvis barnet skal sove andre steder end derhjemme.

Vælg en tremmeseng til baby

Af de mest populære babysenge finder du en tremmeseng, og mange kan nok huske tremmesengen helt tilbage fra vi selv var små. En tremmeseng har eksisteret i mange år, og er fortsat den foretrukne babyseng i de fleste børnefamilier. Det er slet ikke uden grund, at tremmesengen er blevet så populære, den har nemlig rigtig mange fordele.

En tremmeseng har et langt liggemål, så den faktisk kan bruges de første 2-3 år af barnets liv. Samtidig har de fleste tremmesenge mulighed for at ændre højden på bunden, så du til at starte med ikke skal bukke dig for meget for at tage dit barn op, og dermed skåner du din ryg. Når dit barn begynder at kunne rejse sig op, kan du sætte bunden ned, så du er sikker på at dit barn ikke kan komme ud af sin tremmeseng.

Sov sammen med dit barn med en bedside crib 

En bedside crib giver dig mulighed for, at sove i samme seng som dit barn, uden dit barn skal ligge imellem jer. En bedside crib er en babyseng som du kan sætte på din voksenseng, så dit barn ligger lige ved siden af sig i sin helt egen seng. Med en bedside crib har du altså dit barn helt tæt på dig, samtidig med at du kan være sikker på at dit barn ligger trygt og godt i en seng, der er skabt til børn.

Med en bedside crib kan i sove sammen med jeres barn, samtidig med at jeres søvn bliver forstyrret så lidt som muligt. Barnet vækkes nemlig ikke af forældrenes bevægelser, samtidig med at i ikke vækkes ved at få en fod i hovedet eller hvad de små størrelser nu kan finde på når de sover.

En multifunktionel babyseng

Det smarte ved mange af de babysenge du finder på markedet nu om dage er, at mange af dem er multifunktionelle og derfor kan bruges i rigtig mange år. Ser man for eksempel på en tremmeseng, så har den så mange funktioner. Mange tremmesenge har nemlig den funktion, at bunden kan hæves og sænkes, og derfor kan den tilpasses barnets størrelse. Samtidig kan man tage den ene side af på mange tremmesenge, så tremmesengen kan bruges som en bedside crib.

Når barnet er blevet for stor til sin tremmeseng, kan i med fordel benytte tremmesengen som en slags bænk eller sofa på børneværelset, hvor barnet kan have nogle rolige stunder med en god bog eller en tablet efter en hård dag i institutionen.

Husk en sengerand til babysengen

De fleste børn er trygge, når der hvor de sover føles lidt som en hule. Dette minder baby om da han eller hun lå inde i moderens mave, og derfor føles det trygt for barnet. Med en sengerand i babysengen får i skabt den hule stemning, som mange børn trives rigtig godt i. Men dette er ikke den eneste fordel ved en sengerand, en sengerand har nemlig rigtig mange funktioner.

Med en sengerand i tremmesengen undgår i, at jeres baby kan få arme og ben ud mellem tremmerne i løbet af natten. Lige meget hvilken babyseng i har valgt, vil sengeranden tage fra for de hårde kanter, så barnet ikke får slet sig på dem i løbet af natten. Derfor får i skabt en tryg ramme om barnets søvn, så i alle kan sove trygt og godt om natten. 

Skab tryghed i babysengen fra starten

En babyseng kan hurtigt virke lidt stor og uoverskuelig for en lille baby, særligt fordi babyer godt kan lide følelsen af, at de stadig er i en hule, ligesom de var inde i mors mave. Derfor er det vigtigt at få skabt tryghed i babysengen, så din baby føles sig tryg ved at sove der. Dette kan du blandt andet gøre ved i starten at placere en babynest i babysengen, så barnet bliver omsluttet af kanterne fra babynesten. På den måde vil barnet føle sig trygt, også fordi barnet ofte vil være vant til at ligge i sin babynest om dagen, og derfor føles det enormt trygt.

Skab ro med en uro til babysengen

Det kan ofte være lidt af en udfordring, at få barnet til at falde til ro, når det er sengetid. Her kan det hjælpe at give barnet noget, som han eller hun kan ligge og kigge på, indtil roen falder på. Med en uro til babysengen kan dit barn ligge og lade sig berolige ved de blide bevægelser, samtidig med at barnet kan ligge og kigge på sin uro. På den måde kan barnet lave en rolig aktivitet, som kan få barnet til at falde til ro.

Mange børnefamilier vælger at have en musikuro til babysengen, som kan spille små rolige melodier indtil barnet falder i søvn. Med en musikuro til babysengen kan du sende dit barn til drømmeland, med søde melodier og søde små figurer der bevæger sig. 

Udvalgte lige nu