Skal dukken have et sted at sove? Med en sød dukkeseng får dukken et dejligt sted at sove, samtidig med at en dukkeseng virkelig kan give børneværelset et sødt udtryk. Med en dukkeseng kan dit barn putte sin dukke når det er sengetid, og dit barn kan få så mange søde lege ud af en dukkeseng. Her på siden finder du et bredt udvalg af dukkesenge, for eksempel den populære Smallstuff dukkeseng.
Spar 33%
Normalpris 749,00 kr.
Medlemspris 401,00 kr.
Vejl. pris 599,00 kr.
Spar 31%
Normalpris 562,00 kr.
Medlemspris 308,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Spar 41%
Normalpris 449,00 kr.
Medlemspris 212,00 kr.
Vejl. pris 359,00 kr.
Spar 41%
Normalpris 912,00 kr.
Medlemspris 427,00 kr.
Vejl. pris 729,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 411,00 kr.
Medlemspris 197,00 kr.
Vejl. pris 329,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 461,00 kr.
Medlemspris 220,00 kr.
Vejl. pris 369,00 kr.
Spar 26%
Normalpris 1.124,00 kr.
Medlemspris 669,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 750,00 kr.
Medlemspris 330,00 kr.
Vejl. pris 600,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.188,00 kr.
Medlemspris 760,00 kr.
Vejl. pris 950,00 kr.
Spar 29%
Normalpris 874,00 kr.
Medlemspris 495,00 kr.
Vejl. pris 699,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 1.125,00 kr.
Medlemspris 720,00 kr.
Vejl. pris 900,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 1.124,00 kr.
Medlemspris 495,00 kr.
Vejl. pris 899,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 436,00 kr.
Medlemspris 209,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 436,00 kr.
Medlemspris 209,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Viser 1 ud 14 af 14 (1 sider)

Dukkeseng

Legen på børneværelset sammen med dukkerne og bamserne bliver bare lidt sjovere, når dit barn har noget sødt og brugbart tilbehør der passer til dukkerne og bamserne. Når først dit barn har det rigtige tilbehør til dukken eller bamsen, så er det for den sags skyld lige meget om det er en babydukke, en barbie dukke, en actionfigur eller noget helt andet. Med det rigtige tilbehør til dukkerne eller bamserne, er det muligt for barnet at skabe en masse nye og spændende historier, nye universer og sjove rollelege, som kan leges enten alene af barnet, sammen med barnets andre familiemedlemmer eller eventuelt sammen med barnets legekammerater når de er hjemme til legeaftale hos jer. Der er en masse fantasi at sætte på spil i barnets hovede, med en dukkeseng og diverse dukkelege.

Med en dukkeseng vil dit barn have mulighed for at putte sine bamser og dukker, inden barnet eventuelt selv skal i seng. På den måde kan i som forældre måske også være med til at gøre putningen til en leg og gøre det sjovere for barnet at selv skulle i seng, fordi barnet også skal putte sine bamser og dukker inden barnet selv skal i seng. Hvis dit barn allerede har sin yndlingsdukke, så er der ikke andet for, end at skaffe tilbehøret der passer til dukken. Alle dukker har brug for en god seng at sove i, ligesom barnet har, og her er en dukkeseng oplagt at bruge til dit barns dukker, bamser og meget andet.

Dukkeseng giver leg og læring til barnet

En dukkeseng giver dit barn læring gennem blandt andet leg. Dit barn vil ikke kun lege, men samtidig også lære i gennem legen. Barnet vil være i en rolle, hvor de eventuelt leger personer og situationer, som de kender fra hverdagen. Dette kan også være med til at lære barnet, at sætte ord på sine følelser, eller at få dig eller jer som forældre til at forstå, hvad barnet føler og tænker, ved at kigge på rollelegen barnet befinder sig i. Dit barn vil gennem rollelege, lære og indhente viden om hvordan barnet udvikler sociale kompetencer og får ligeledes udviklet sin egen identitet.

For børn kan det også være en fordel med rollelege, for at forberede dem på nye ting i livet, som for eksempel hvis barnet skal være storesøster eller storebror. Med en dukkeseng kan i lære barnet, hvordan man putter en lille baby og dermed gøre jeres barn klar til, at kunne inddrages i de praktiske ting med en lille ny, så jeres barn ikke bliver sat til side fordi den lille skal puttes. I takt med at interessen for tilbehør til børn og børneværelset er vokset, er behovet for lignende tilbehør til dukkerne også vokset. Børn vil gerne have noget de kan lege rollelege med, som ligner det de ser og oplever i hverdagen. Der er derfor meget dukketilbehør, som ligner det øvrige interiør på børneværelset, heriblandt dukkesenge i mange forskellige designs. Med en dukkeseng kan du helt sikkert sætte det sidste præg på børneværelset, og samtidig glæde dit barn. Hvem vil ikke gerne have en dukkeseng til sine elskede dukker, bamser, barbiedukker, actionfigurer og så videre, så disse også kan få en god nattesøvn ligesom dit barn?

Dukkeseng i slidstærke materialer

En dukkeseng er fremstillet i slidstærke og kvalitetsmaterialer, som gør at der er mange års leg at hente i en dukkeseng. En dukkeseng i disse gode materialer lærer også barnet omkring deres forhold til at sanse de naturlige elementer og de organiske materialer og former lærer barnet at fornemme naturens elementer, hvilket giver en positiv tilgang til den samhørighed med naturen der er vigtigt for at skabe en følelse af at barnet også er med til den afgørende betydning for livet på Jorden. En dukkeseng i træ er fremstillet af disse naturlige materialer, men grundet deres slidstærke kvalitet, kan de holde gennem flere generationer, hvilket gør at der er færre masseproduktion, hvilket giver en positiv fremtid for vores planet. Vi skal stå sammen om at livet på Jorden kan eksistere i mange generationer endnu, hvorfor det også er vigtigt at vælge at købe produkter der netop er fremstillet af så god kvalitet, at det er et produkt der kan holde til mange års leg i mange forskellige generationer. Hos Little Happy er vores udvalg af dukkesenge primært fremstillet i træ, og træ kommer fra verdens og planetens skove. Verdens skove er med til at opretholde den balance vi lever i, i form af blandt andet at den luft vi indånder bliver renset. Verdens skove er også med til at fremme dyreliv, og hele vores jord er afhængig af at disse skove eksisterer. Derfor er det også vigtigt at de materialer der bliver benyttet til at fremstille dukkesenge, er med til at have omtanke for vores planet og fremtid, og at vores økosystemer bliver beskyttet.

Dukkeseng hos Little Happy

Inden du køber en dukkeseng, er det dog vigtigt at afklare med dit barn, hvilken dukke type i har med at gøre. Er det en babydukke, skal den selvfølgelig have en babyseng, men er det mere en tumling dukke, så skal i måske have fat i en dukkeseng til lidt ældre dukker. På den måde får du bedst muligt afdækket dit barns behov for en dukkeseng, samtidig med at du anerkender dit barns fantasi lege og tanker omkring dukken.

Hos Little Happy er der flere forskellige dukkesenge at vælge imellem, og du kan med garanti finde den der passer perfekt til dit barns yndlingsdukke. Dukkesenge er et lille møbel, som gerne skal passe flot ind til den øvrige interiør på børneværelset. Du kan derfor med fordel vælge en seng, som ligner en lille barneseng. Når dit barn leger med dukker, er det som enhver anden rolleleg for børn. Hos Little Happy er der et bredt udvalg af dukkesenge i forskellige farver, designs og meget andet, så der vil med garanti være en dukkeseng som kan passe ind på ethvert børneværelse, og falde i ethvert barns smag, så barnet kan påbegynde sine rollelege med sine dukker eller bamser som skal puttes i en dukkeseng.

Udvalgte lige nu