Har du en lille musiker derhjemme? Så vil en børneguitar med garanti bringe glæde! En børneguitar er en lille guitar, som barnet kan lege med. De fleste børn elsker musik, og derfor synes de også det er sjovt at udforske musikken på egen hånd, og dette kan børnene gøre med en børneguitar.
Spar 41%
Normalpris 313,00 kr.
Medlemspris 148,00 kr.
Vejl. pris 250,00 kr.
Spar 42%
Normalpris 250,00 kr.
Medlemspris 117,00 kr.
Vejl. pris 200,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 299,00 kr.
Medlemspris 143,00 kr.
Vejl. pris 239,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 299,00 kr.
Medlemspris 143,00 kr.
Vejl. pris 239,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 311,00 kr.
Medlemspris 149,00 kr.
Vejl. pris 249,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 336,00 kr.
Medlemspris 215,00 kr.
Vejl. pris 269,00 kr.
Spar 44%
Normalpris 336,00 kr.
Medlemspris 150,00 kr.
Vejl. pris 269,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

Børneguitar
Hvorfor skal mit barn have en guitar?

Musik fungerer ofte som et ekstra sprog, både for børn og voksne. Det hjælper os med at tolke på forskellige stemninger og følelser, for eksempel når det bliver brugt i film. Musik er et af de eneste sprog, som hele verden kan og derfor er musik ofte med til at skabe fællesskaber, som ikke ville være blevet skabt ellers. Dette gælder også blandt børn og voksne, hvor der tit kan skabes et fællesskab omkring musikken.

Helt nyfødte børn har også en forståelse for musik, er der undersøgelser der viser. Børn der er helt små vil blive fanget af musikken, enten ved at lytte koncentreret eller ved at bevæge sig til musikken. Børn kan kommunikere med musik, før de kan tale vil de kommunikere med deres kroppe og bevægelser. Men musik er ikke kun godt for fællesskaber og kommunikation, musik styrker nemlig også børns indlæringsevne.

Musik er med til at udvikle børns fantasi, fordi de får mulighed for at skabe både billeder og små historier inde i hovedet, mens de hører musik. Børn der hører meget musik, har nemmere ved at lære sprog, fordi rytmerne i musikken rammer den venstre hjernehalvdel.

Den højre hjernehalvdel bliver brugt på at fange små melodier, og jo mere vi bruger begge hjernehalvdele, jo mere stimuleret bliver man. Musik er godt for børn og gavner dem hele livet, fordi børnene lærer at forstå stemninger. Når man hører musik vil man være i kontakt med mange sider af sig selv, og man lærer derfor meget om sig selv.

Samtidig vil musiske fællesskaber også styrke dit barns sociale kompetencer, og derfor skal dit barn lære at spille og høre musik. Da en guitar er det mest brugte instrument, som de fleste kender til, er det et godt sted at starte.

Hvad kan mit barn lave med en børneguitar?

Når du giver dit barn en guitar, får i mulighed for at skabe musik sammen og have det sjovt. Fra dit barn er helt lille, kan du med fordel synge for dit barn. Sang er med til at berolige mange børn, samtidig med at musik kan få børnenes fantasi til at flyve afsted. Når dit barn får en børneguitar, er det langt fra sikkert, at det vil lyde godt.

Men ved tidligt at give dit barn kendskab til musik og instrumenter, vil barnet nemmere kunne indgå i musikalske fællesskaber senere i livet. Du kan også styrke dit barns selvværd, ved at lade dit barn spille den ene koncert efter den anden foran dig i stuen, efterfulgt af en stor klapsalve.

Når dit barn har en børneguitar, opfordrer den til at i kan synge sange sammen. Det kan være dit barn synes det er lidt sjovere, hvis han eller hun får lov til at spille med på børneguitaren mens i synger.

Hvilken børneguitar skal jeg vælge?

Når du skal vælge en børneguitar, er det ikke så vigtigt, hvilke strenge den har eller hvilket træ den er lavet af. En børneguitar er lavet til leg, og derfor skal du gå efter en guitar som dit barn synes er sej.

Børneguitaren er skabt for at give dit barn kendskab til musikinstrumenter og for at skubbe gang i barnets musiske kreativitet og interesser. Vælg en sej guitar til børn, så er i garanteret mange sjove timer sammen.

Udvalgte lige nu