Spar 33%
Normalpris 374,00 kr.
Medlemspris 199,00 kr.
Vejl. pris 299,00 kr.
Spar 29%
Normalpris 86,00 kr.
Medlemspris 49,00 kr.
Vejl. pris 69,00 kr.
Spar 21%
Normalpris 1.749,00 kr.
Medlemspris 1.099,00 kr.
Vejl. pris 1.399,00 kr.
Spar 17%
Normalpris 1.874,00 kr.
Medlemspris 1.249,00 kr.
Vejl. pris 1.499,00 kr.
Spar 26%
Normalpris 336,00 kr.
Medlemspris 199,00 kr.
Vejl. pris 269,00 kr.
Spar 18%
Normalpris 1.749,00 kr.
Medlemspris 1.149,00 kr.
Vejl. pris 1.399,00 kr.
Viser 1 ud 6 af 6 (1 sider)

Slyngevugge
Hvad er en slyngevugge?

En slyngevugge er kendetegnet ved, at den stort set udelukket er lavet af stof. I mange slyngevugger er der en madras i bunden, men en slyngevugge har altså ingen fast bund. En slyngevugge er skabt sådan, at barnet vil få en ergonomisk god stilling, når barnet ligger i sin slyngevugge. En slyngevugge vil altid skulle hænge enten fra en krog i loftet, eller på et stativ som er skabt til en slyngevugge. Det smarte ved en slyngevugge er, at du nemt kan flytte den rundt i de forskellige rum, ved at have kroge i loftet flere steder, eller vælge en af de slyngevugger der kan sættes på en dørkarm. Derfor kan du altid have dit barn tæt på dig, når barnet sover, fordi en slyngevugge kan hænges lige der, hvor du har lyst. En slyngevugge er skabt for at give barnet en enorm tryghed, når barnet skal sove. Derfor anbefaler mange eksperter også, at hvis man har et barn med kolik, så bør man prøve en slyngevugge som kan give barnet samme følelse, som når barnet bliver omfavnet af mor eller far, hvilket ofte er det eneste der virker, når et kolikbarn skal falde i søvn. 

Hvorfor vælge en slyngevugge?

Det kan godt være noget af en udfordring, at få den lille til at sove. En slyngevugges bevægelser gør, at der kommer en rigtig blid reaktion, der vil gøre dit barn mere bevidst om sin egen krop. En slyngevugge vil med sine bevægelser være med til at sætte gang i barnets sanser, og dermed vil dit barn udvikle sine motoriske færdigheder allerede fra barnet er helt lille, samtidig med at barnets balance styrkes. En slyngevugge vil mindre barnet om den følelse der var, når barnet lå inde i mors mave, og på den måde vil dit barn føle sig mere trygt. Slyngevuggen omslutter dit barn på en måde, så barnet føler sig omfavnet, hvilket giver en enorm tryghedsfølelse for barnet, samtidig med at barnet føler sig både tæt og varm. Derfor vil dit barn hurtigere falde til ro, fordi barnet føler sig omsluttet på en rigtig dejlig måde. Små børn elsker huler, og jo mere sovepladsen føles som en hule, jo større chance er der for at barnet sover trygt i sin slyngevugge. En slyngevugge vil give barnet en tryg og tæt følelse, samtidig med at barnet bliver rokket og vugget, ligesom barnet kan huske fra mors mave. 

Sådan finder du den rigtige slyngevugge

Når du skal vælge den helt rigtige slyngevugge til dit barn, er der flere ting du skal overveje. For det første er det enormt vigtigt at dit barn har luft omkring hovedet, når barnet ligger i sin slyngevugge. Dette er vigtigt fordi at barnet skal kunne få rigeligt med ilt, samtidig med at barnet ikke må få det for varmt om hovedet. Derfor skal du altså vælge en slyngevugge, som passer til dit barns størrelse, den må nemlig ikke være for lille. Det er også en god idé at vælge en slyngevugge, som har en god madras, så barnet ikke bliver helt væk i sin slyngevugge. Dernæst bør du overveje hvilket materiale din slyngevugge er lavet i, for at være sikker på at den ikke indeholder nogen skadelige stoffer. Dit barn vil være tæt omsluttet af stoffet på slyngevuggen, og derfor er det vigtigt at den ikke kommer til at genere barnets sarte hud. 

Sommerens mest solgte