Aykasa Mini Foldekasse, Chili Pepper

SPAR 36%
25,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY3862
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Mini Foldekasse, Chili Pepper

Aykasa Mini foldekasse, Chili Pepper har den fineste farve, der vil falde i god jord hos alle. Denne foldekasse formår at fylde værelset med en fin og iøjnefaldende farve, samtidig med at være funktionel blandt hele børnefamilien. Aykasa foldekasse vil spare på pladsen i rummet, da de let kan stables ovenpå hinanden, og derfor vil pladsmanglen ikke forekomme blandt de mange børnefamilier.

Specifikationer:

- Har målene  L27xB17xH11 cm
- Farve: Chili Pepper
- Kan foldes sammen

Den ideelle foldekasse til de små genstande

Aykasa foldekasse i farven Chili Pepper vil være den ideelle foldekasse til alle de små genstande på værelset. Foldekassen har en lille størrelse, og vil derfor intet fylde. Denne størrelse passer perfekt til alle de små genstande, hvor der ved hjælp af foldekassen kan organiseres, selv i de små ting på værelset. Derfor vil en foldekasse i mini give et overblik over alle de små genstande, alt fra farveblyanter til små søde figurer.

Aykasa foldekasse vil gøre organisering lettere og mere overskueligt, både for de små og store. Derfor vil en Aykasa i mini i farven Chili pepper være i ideel til både børneværelset og soveværelset, da foldekassen kan anvendes blandt en bred aldersgruppe, og kan dermed anvendes i hele hjemmet.

Funktionalitet på værelset

Aykasa mini foldekasse vil sørge for at funktionalitet på værelset bliver en realitet. En foldekasse har mange forskellige funktioner, som formår at gøre hverdagen lettere for alle. En foldekasse kan nemt foldes sammen, og dermed intet fylde, dette vil garantere at pladsmangel ikke bliver en realitet i hjemmet.

Aykasa foldekasse kan stables ovenpå hinanden, så de intet fylder. Denne foldekasse i mini i farven Chili Pepper vil gøre hverdagen mere overskuelig, da organisering i hjemmet bliver lettere, selv for børnefamilien. Aykasa mini fylder intet, derfor vil der altid være plads til en Aykasa i alle rum i familiens hjem.

Det kan tage ca. 14 hverdage at levere denne vare, fordi den er på

Lignende produkter
Image
Image