Aykasa Midi Foldekasse, Tile Red / Mørkerød

SPAR 35%
51,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 79,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

99,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY4170
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Tile Red / Mørkerød

Aykasa foldekasse i midi er nem at folde sammen, og vil intet plads tage. En foldekasse fra Aykasa er fremstillet af PP plast, hvor dette er nemt at genbruge, hvor dette dermed sørger for at sætte et positivt aftryk på jorden. Materialet er særligt holdbart, hvor dette giver produktet en lang levetid blandt hele børnefamilien.

Specifikationer:

- Mål: L40xB30xH14 cm
- Materiale: PP plast
- Materiale: Nemt at genbruge

En rummelig foldekasse

Aykasa foldekasse i farven mørkerød gør hverdagen nemmere og mere rummelig for børnefamilien. En foldekasse i midi har en god og rummelig størrelse, hvor denne størrelse gør den overskuelige opbevaring til en realitet. Med Aykasa foldekasse vil du sørge for at fylde hjemmet med organisering, samtidig med at skabe orden i alle husets rum. Denne foldekasse fra Aykasa har en god størrelse, derfor kan du samle alle tingene et sted, da foldekasse er rummelig, samtidig med hverken at være for lille eller for stor.

Aykasa foldekasse i midi kan være alle steder i huset. Denne foldekasse er meget funktionel og nem at anvende. En foldekasse fra Aykasa sætter et fint udtryk i rummet, samtidig med at være funktionel og praktisk blandt alle. En foldekasse fra Aykasa fylder intet, hvor der dermed vil være plads til motorisk udvikling, samtidig med sjove stunder i alle husets rum. 

En praktisk foldekasse til hjemmet

Aykasa foldekasse i midi er 100 procent genbrugelig, derfor vil denne foldekasse sætte et positivt aftryk, samtidig med at være praktisk i hele hjemmet. Den praktiske foldekasse fra Aykasa er praktisk, da den denne foldekasse er perfekt til gennemførelse af noget planlagt, hvor denne foldekasse gør organisering i hjemmet nemt og overskueligt. Udover dette vil Aykasa foldekasse sørge for orden i hjemmet, hvor det hele bliver let, for både barn og forældre.

Aykasa midi i farven mørkerød sørger for at sætte en stopper for uorden i hjemmet. Denne foldekasse vil skabe orden, og er dermed praktisk i alle hjem. Den praktiske foldekasse fra Aykasa fylder nærmest intet, hvor dette gør foldekasse ekstra god og ideel til alle børnefamilier.

Du kan forvente en leveringstid på ca. 14 hverdage, da dette er en fjern lagervare

Lignende produkter
Image
Image