Aykasa Mini Foldekasse, Tile Red / Mørkerød

SPAR 36%
25,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY4168
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Mini Foldekasse, Tile Red / Mørkerød

Aykasa foldekasse er den mest funktionelle foldekasse enhver kunne drømme om. Denne foldekasse giver orden i hjemmet, samtidig med at tildele unikke og moderne farver i alle husets rum. En funktionel foldekasse sørger for at gøre orden lettere, samtidig med at den er nem at anvende, uanset hvilken aldersgruppe, der benytter en foldekasse fra Aykasa.

Specifikationer:

- Mål: L27xB17xH11 cm
- Farve: Mørkerød
- Materiale: PP plast
- Materiale: Genbrugeligt

Aykasa er perfekt til børneværelset

Aykasa foldekasse er ideel til børneværelset. Denne foldekasse skaber orden og organisering i hjemmet. En foldekasse i mini er ideel til børneværelset, da denne foldekasse vil fylde børneværelset med orden og funktionalitet. En foldekasse vil gøre det let for børn at organisere, og dermed vil dette formindske rod på børneværelset. Aykasa foldekasse er fremstillet af PP plast, hvor dette materiale er særligt slidstærkt. Derfor er en foldekasse ideel til børneværelset, da den kan holde til lidt af hvert, selv under anvendelse af de mindste.

Aykasa foldekasse i mini til børneværelset vil være perfekt i tøjskabet. En foldekasse fra Aykasa fås i forskellige farver, hvor farven mørkerød vil passe perfekt ind i alle husets rum. Denne foldekasse vil være den bedste måde at tilgå indretningen på, hvor foldekassen vil fylde indretningen med fine og moderne farver.

Foldekasser der bringer funktionalitet ind i hjemmet

Aykasa foldekasse sørger for at bringe funktionalitet ind i hjemmet. Aykasa foldekasse har mange smarte funktioner, der gør alting lettere. Aykasa foldekasse i mini fungerer godt i hjemmet, hvor foldekassen er let og praktisk at anvende. Aykasa foldekasse kan stå i klædeskabet, på reolen eller fremme i rummet. Denne foldekasse vil fungere funktionelt, samtidig med praktisk i hjemmet.

Aykasa foldekasse skaber orden, samtidig med at gøre organisering let for alle, uanset alder. Denne foldekasse i mini er ideel til de mindste ting, hvor man ved hjælp af foldekassen får et skønt overblik, der vil formindske stress i de allerede presset og stressfulde hverdage.

Du kan forvente ca. 14 hverdages leveringstid, fordi denne vare er på  

Lignende produkter
Image
Image