Aykasa Mini Foldekasse, Light Grey / Lysegrå

SPAR 36%
25,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY3259
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Mini Foldekasse, Light Grey / Lysegrå

De fleste har stiftet et kendskab til de populære foldekasser fra Aykasa. De populære foldekasser fra Aykasa er særligt funktionelle blandt alle familier. En foldekasse er i den grad smart, da den gør alting lettere for de mange børnefamilier. En foldekasse formår at formindske rod i hjemmet, samtidig med at fylde hjemmet med fine farver, der vil resulterer i en god stemning blandt alle i hjemmet.

Opbevaringskasserne kan uden nogen form for problemer stå fremme i hjemmet, og udstilles på grund af det stilrene og moderne design foldekasserne besidder.

Specifikationer:

- Mål:  L27xB17xH11 cm
- Farve: Light Grey/ Lysegrå
- Kan foldes sammen

En foldekasse til hele familien

Aykasa foldekasse passer perfekt til enhver familie. Denne foldekasse kan benyttes i alle rum, og derfor har den en bred aldersgrænse på grund af det flotte design, der vil falde i smagen hos alle, både forældre og børn. Aykasa foldekasse kan derfor benyttes i alle familiens rum i hjemmet, og derfor kan alle tingene i hjemmet organiseres gennem et stilrent design i alle rum, alt fra soveværelset til børneværelset.

Aykasa foldekasse har et enkelt design, derfor vil den med garanti passe til den resterende indretning i hjemmet, uanset hvad indretningen består af. Aykasa foldekasse kan benyttes til diverse pulse sager på puslebordet, hvor puslebordet vil få et fint og elegant udtryk spækket med fine og iøjnefaldende farver de mindste vil elske at kigge på, under bleskiftet.

Fyld hjemmet med farver med Aykasa

Aykasa mini foldekasse er perfekt til at fylde hjemmet med enten iøjnefaldende, eller neutrale farver. En Aykasa foldekasse vil uanset hvad give et fint udtryk, samtidig med at være funktionel i alle rum i hjemmet. En foldekasse vil intet plads tage, og derfor den ideelle opbevaringsløsning i hjemmet med pladsmangel.

Aykasa foldekasse i mini har en god og tilpas størrelse, der kan opbevare de små genstande på værelset, som barnets børnebøger eller kreative redskaber. 

Lignende produkter
Image
Image