Aykasa Mini Foldekasse, Electric Blue / Elektrisk Blå

SPAR 36%
25,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY3489
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Mini Foldekasse, Electric Blue / Elektrisk Blå

Du kender sikkert de populære foldekasser, som blev meget populære på de sociale medier, for nogle år siden. Kasserne blev meget populære af en god grundt, hvilket er deres funktionelle og flotte design. Foldekasserne fra Aykasa er ikke ligesom de traditionelle transparente foldekasser vi alle kender.

Aykasa foldekasserne behøver man ikke at gemme væk i skabe eller under senge. Med Aykasa foldekasser, behøver du ikke at ofre den vigtige skabsplads, fordi du bare kan lade dem blive en del af indretning. Aykasa kasserne kommer i en bred palette af farver, som sikre der er en til ethvert hjem.

Specifikationer:

- Farve: Electric Blue/ elektrisk blå
- Mål: L 27 x B17 x H 11
- Foldekasse
- Materiale: 100% genbrugsplast
- Kan stables

Brug Aykasa overalt i huset

Du kan bruges Aykasa overalt i huset. Aykasa i størrelsen mini er genial til at opbevare nips-ting rundt omkring i huset. Aykasa kasserne kan bruges på spisebordet som opbevaring til vitaminpiller, fjernbetjening osv. Hvis du har børn er kassen også et must-have til børneværelset, Aykasa kassen kan opbevare alt fra perler til biler. Hvis du har et puslebord, vil kassen også være super smart at have stående ved siden af, her kan kassen opbevare de mest nødvendige ting som sutter, bleer og vådservietter.

Kassen kan også bruges mange andre steder bl.a. i køkkenet i køleskabet til opbevaring af pålæg eller grønt, eller på badeværelset til opbevaring af sokker eller undertøj.

Brug Aykasa som en del af indretningen

Som sagt kan kassen bruges til rigtig mange ting rundt omkring i hjemmet, hvilket også betyder at den bliver en del af indretningen. Kasserne har et super fint og enkelt design, som gør, at den vil passe ind i mange rum og bare blive til en del af dekorationen. Hvis kasserne skal indgå i børneværelset, kan dit barn være med til at vælge farver og størrelser. Aykasa kassen i farven Electric blue, er en stærk blå farve som vil skabe hygge og ro i rummet.

Da varen er på , kan leveringstiden på denne vare være ca. 14 hverdage 

Lignende produkter
Image
Image