51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY4169
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Almond Green / Mandelgrøn

Du kender helt sikkert de populære Aykasa foldekasser, som har været virkelig populære på sociale medier som fx instagram, facebook, pinterest osv. Aykasa kasserne blev meget populære på grund af deres flotte og funktionelle design. Kasserne passer godt ind i alle hjem og rum, både fordi deres design er i top og så har de en masse forskellige farver.

Aykasa Midi foldekasse er den perfekte størrelse til opbevaring af tøj, bade sager osv. Aykasa Almond Green/ Mandelgrøn, er en flot grøn farve som symbolisere håb og ro.

Specifikationer:

- Farve: Almond Green / mandelgrøn
- Mål : L 40 x B 30 x H 14 cm
- Foldekasse
- Materiale: 100% genbrugsplast
- Kan stables

Multifunktionelle Aykasa

Kasserne fra Aykasa er multifunktionelle, hvilket betyder, at de kan bruges på mange forskellige måder. Aykasa Midi har den perfekte størrelse til opbevaring af tøj. Aykasa i størrelsen Midi passer ofte ind i skabe og kommoder, og er derfor super smart, når tøjet og skabene skal være i orden.

Her kan de både bruges til børnetøjet og voksentøjet. Aykasa kan også bruges til badeprodukter. Den har en god størrelse og så har den huler i bunden, som gør, at vandet automatisk løber ud igen. Hvis der ikke er meget gulvplads på børneværelset, kan Aykasa stables som giver mere opbevaring men samtidig sikre gulvplads.

Indret med Aykasa

Aykasa kan bruges som en del af indretningen på fx børneværelset. Aykasa kassernes design er super enkelt og pænt. Aykasa i størrelsen Midi fungere super godt, som opbevaring til legetøjet på børneværelset. Hvis du stabler Aykasa kasserne, kan du skabe endnu mere opbevaring på børneværelset. Hvis du ønsker at give børneværelset massere af farve, kan du vælge at skabe Aykasa kasserne i forskellige farver.

Aykasa i farven Almond Green, vil være super flot at matche med farver som grøn og blå. Det bedste ved at indrette børneværelset med Aykasa, er at barnet selv kan være med til at vælge farver, og på den måde føle at han/hun har været med til at dekroere deres værelse.

Der er ca. 14 dages leveringstid på denne vare, da varen er på

Lignende produkter
Image
Image