51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY4331
Lager: Out Of Stock Forventet på lager: Uge 44/45
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Orange

Aykasa foldekasse fås i mange fine farver, derfor bliver det hurtigt svært at vælge mellem de utallige af farver hjemmet kan fyldes med. Uanset hvilken farven foldekassen består af vil hjemmet fyldes med de fineste farver, der vil sætte et fint præg, der vil vække en god opsigt i alle kroge af hjemmet, uanset om det omhandler børneværelset eller soveværelset. Med Aykasa foldekasse bliver hjemmet fyldt med en smart opbevaringsløsning med en høj funktionalitet, der gør alting lettere og mere overskueligt for alle.

Specifikationer:

- Mål: L40xB30xH14 cm
- Farve: Orange
- Kan stables ovenpå hinanden

En foldekasse i en rummelig og god størrelse

En foldekasse i størrelse midi har en rummelig og god størrelse, hvor denne størrelse gør det til en realitet at alle tingene kan samles et sted, helt uden at benytte alt for meget at pladsen i hjemmet. En foldekasse i farven orange vil være ideel til alle rum i hjemmet, hvor denne farve formår at skabe en god stemning og et fin detalje i rummet. En foldekasse i midi har en god størrelse, hvor foldekassen hverken er for lille er for stor.

En foldekasse fra Aykasa i midi kan bruges til alle former for opbevaring, alt fra legetøjet til opbevaring af tøjet. Denne opbevaring vil ikke bruge den resterende gulvplads i hjemmet, da folde kasserne kan stables ovenpå hinanden, som gør det til en realitet at folde kasserne kan opbevare de vigtigste ting, samtidig med ikke at fylde i rummet, men i stedet fylde rummet med en fin detalje i farven orange.

Fyld hjemmet med organisering

En foldekasse fra Aykasa vil organisere alle tingene i hjemmet. Denne foldekasse gør organisering let og enkelt, helt uden at blive besværligt og uoverskueligt for børnefamilien. En foldekasse fra Aykasa opbevare alle barnets og forældres ting med en stilren facon gennem det stilrene og iøjnefaldende design fra Aykasa.

Aykasa foldekasse vil gøre det let at organisere, selv for de mindste. Med Aykasa foldekasse vil selv de mindste lærer at organisere, hvor dette vil resulterer i en skøn orden, selv på børneværelset.

Der vil være ca. 14 dages leveringstid, fordi denne vare er en vare

Lignende produkter
Image
Image