Aykasa Midi Foldekasse, Salmon / Laksefarve

SPAR 35%
51,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 79,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

99,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY3041
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Salmon / Laksefarve

Aykasa foldekasse har det mest moderne look, der vil sørge for at fylde hjemmet med fine og moderne farver, samtidig med at fylde hele hjemmet med en høj funktionalitet. Aykasa foldekasse sætter en fin detalje i hjemmet, samtidig med at sørge for at organisering bliver reelt med en foldekasse, helt uden at støde på diverse problemer, under organiseringen i hjemmet.

Specifikationer:

- Kan let foldes sammen
- Mål: L40xB30xH14 cm
- Farve: Salmon / Laksefarve

Aykasa foldekasse gør alt nemmere

Aykasa foldekasse gør alt nemmere, både for de mindste og forældre. En foldekasse vil sørge for, at hele familien kan organisere alt i hjemmet, helt uden at støde på diverse problemer. Med Aykasa foldekasse kan du helt bestemme, hvilken størrelse du ønsker, alt efter dit behov. En foldekasse fra Aykasa fås i 3 forskellige størrelser, som er mini, midi og maxi. Udover dette fås en foldekasse i utallige af forskellige farver, der formår at give hele hjemmet et fint og elegant udtryk.

Aykasa foldekasse fylder nærmest intet, derfor vil familien ikke udsættes for pladsmangel. Med Aykasa vil opbevaringen og organiseringen ikke tage alt pladsen i hjemmet, da foldekasserne nærmes intet fylder. En foldekasse fra Aykasa kan stables ovenpå hinanden, derfor vil de ikke tage den resterende gulvplads, hvor gulvpladsen i stedet kan bruges til den motoriske udvikling.

Organiser hele hjemmet med Aykasa

Aykasa foldekasse gør det nemt at organisere alle tingene i hjemmet. Med Aykasa midi foldekasse i farven laksefarve vil hjemmet organiseres gennem det stilrene design, der besidder en skøn og iøjnefaldende farver. Aykasa midi har den perfekte størrelse, og kan dermed rumme alle de ønskede ting, alt fra barnets legesager til forældres tøj.

Aykasa foldekasse gør det nemmere at organisere, da en foldekasse fra Aykasa sørger for at hver sin ting har hver sin plads. Med en foldekasse vil alle tingene ikke blandes, som dermed vil undgå rod i eventuelt tøjskabet. Med Aykasa foldekasse kan du organisere hele dit hjem, helt uden at det bliver vanskeligt og besværligt.

Leveringstiden vil ca. være 14 hverdage, fordi denne vare er på

Lignende produkter
Image
Image