51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY3866
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Orchid / Lyselilla

Aykasa foldekasse har mange fantastiske funktioner, der har sørget for at folde kassen fra Aykasa har fået en bred popularitet. En foldekasse fra Aykasa er let at anvende, og derfor kan den anvendes af alle, uanset alder. Aykasa foldekasse vil ikke fylde i hjemmet, da kasserne helt uden nogen form for problemer kan stables ovenpå hinanden, og dermed intet fylde.

Specifikationer:

- Mål: L40xB30xH14 cm
- Farve: Orchid / Lyselilla
- Kan foldes sammen

En foldekasse der kan være overalt

Aykasa foldekasse kan være alle steder i hjemmet, alt fra børneværelset til soveværelset. En foldekasse fra Aykasa kan benyttes både indenfor og udenfor. Aykasa foldekasse er perfekt at have med ud i naturen, da foldekasserne let kan foldes sammen, og dermed med garanti være i bilen. En foldekasse fra Aykasa har en god kvalitet og kan tåle adskillige af vejrforhold, hvor denne foldekasse er perfekt til at indrette en hyggelig picnic spækket af fine og iøjnefaldende farver.

Aykasa foldekasse er perfekt til alle rum i huset, hvor disse foldekasser vil indrette hjemmet flot, praktisk og funktionelt. Udover dette er alle foldekasser fremstillet af fødevaregodkendt materiale, hvor dette sørger for at folde kasserne kan benyttes til alt eventuelt til diverse køkkenredskaber, kun fantasien sætter grænser.

Fyld børneværelset med Aykasa foldekasse

Aykasa foldekasse i midi i farven lyselilla er perfekt til at skabe en hyggelig og rolig stemning på børneværelset, derfor kan de mindste afkoble efter en travl hverdag blandt de fine farver fra Aykasa. Aykasa foldekasse vil stå perfekt på børneværelset, hvor alle disse foldekasser vil sørge for at uorden ikke finder sted, selv på børneværelset.

En foldekasse i midi har en god størrelse, der er som skabt til børneværelset. Aykasa midi er inspireret af børneverden, som skinner igennem designet, derfor vil Aykasa være ideel til børneværelset, hvor alle disse funktionelle foldekasser vil pynte fint på børneværelset.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image