129,00 kr.
Medlemspris
249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 199,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY3980
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Maxi Foldekasse, Orchid / Lyselilla

Aykasa foldekasse består af fine farver, der let kan mixes, som dermed vil resultere i de fineste farvekombinationer, der vil tildele et fint udtryk i ethvert hjem. Aykasa foldekasse kan indrettes alle steder i hjemmet, kun fantasien sætter grænser. En foldekasse er særligt robust, og har dermed en god kvalitet, så foldekassen kan være blandt familien i mange skønne år.

Specifikationer:

- Mål: L60xB40xH22 cm
- Farve: Orchid / Lyselilla
- Kan foldes sammen

En praktisk foldekasse

Aykasa foldekasse består af tonsvis af praktiske egenskaber, der vil være til fordel for alle, både store og små. Aykasa i maxi har en rummelig størrelse, derfor kan alle familiens ting samles et sted, samtidig med at blive organiseret, hvor der vil blive skabt orden i hjemmet. Aykasa foldekasse kan anvendes til adskillige af ting, alt fra opbevaring af fødevarer til opbevaring af diverse skønhedsprodukter.

Aykasa foldekasse kan bruges til praktisk opbevaring af alle ting i hjemmet. Udover dette kan en foldekasse bruges til at fragte varer frem og tilbage på grund af de perfekte håndtag, der gør det let at gribe fat om foldekassen, helt uden at miste grebbet. En foldekasse kan bruges til mange ting, samtidig med at folde kassen er særligt slidstærkt, der gør det til en realitet at folde kassen kan holde i mange år. En foldekasse fås i forskellige størrelser og farver, derfor kan du helt selv vælge den størrelse og farve, der passer bedst til dine behov og din smag.

Brug Aykasa i indretningen

Aykasa foldekasse er perfekt at bruge overalt i indretningen. Med Aykasa foldekasse kan du organisere hele hjemmet, samtidig med at fylde hjemmet med fine farver, hvor disse farver garanti vil matche i dit hjem og til din smag. En foldekasse fra Aykasa har mange funktioner, der gør organisering let.

Organisering vil inet fylde ved hjælp af Aykasa, og derfor vil organisering ikke blive et problem i hjemmet, da organiseringen med Aykasa foldekasse intet fylder.

Da denne vare er på , vil leveringstid være ca. 14 hverdage

Lignende produkter
Image
Image