51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY3492
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Electric Blue / Elektrisk Blå

Aykasa kasserne er super smarte når det kommer til opbevaring i hjemmet men generelt på børneværelset. Aykasa kasserne er ikke ligesom de traditionelle transparente opbevarings kasser vi alle sammen kender. Med Aykasa kasserne behøver du ikke at gemme opbevarings kassen væk i skabet og på den måde spilde vigtig skabsplads.

Dette er også en af grundene til at Aykasa kasserne blev så populære på de sociale medier for nogle få år siden. Kasserne har et funktionelt og flot design som gør at man sagtens kan lade dem blive en del indretningen. Kasserne kommer også i mange forskellige farver som gør at man nemt kan mix og match som man vil.

Specifikationer:

Farve: Electric blue / elektrisk blå
- Mål: L 40 x B 30 x H 14 cm
- Foldekasse
- Materiale: 100% genbrugsplast
- Kan stables

Hele familien kan bruge Aykasa i midi

Med Aykasa i størrelsen midi kan hele familien være med. Kassen er perfekt til opbevaring af tøj i skabe og kommoder. Aykasa i størrelsen midi passer næsten altid ind i skabe og kommoder, og vil sørge for at holde skabet fri for rod. Kasserne kan også bruges i andre skabe fx i bryggerset.

Hvis børneværelset mangler opbevaringsplads men der ikke er særlig meget gulvplads, kan Aykasa kasserne stables, hvilket vil skabe massere af opbevaring uden at tage alt for meget af gulvpladsen. Badeprodukter kan også lægges kassen, da kassen har huller i vil vandet bare løbe ud igen.

Giv hjemmet farve med Aykasa

Hvis hjemmet mangler farve er Aykasa kasserne perfekte. Aykasa kassen i farven Electric Blue vil give hjemmet farve. Electric blue er en stærk blå farve som vil skabe hygge og ro i det rum som den er i. Aykasa kasserne har et fint og simpelt design, som gør at de hurtigt vil blende ind og bare blive en del af dekorationen i hjemmet.

Denne foldekasse er på , og derfor er levering ca. 14 hverdage

Lignende produkter
Image
Image