Aykasa Midi Foldekasse, Milk Tea

SPAR 35%
51,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 79,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

99,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY2512
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Milk Tea

Aykasa foldekasser er hurtigt blevet taget med storm fra de mange familier Danmark over. De funktionelle foldekasser har fået stor popularitet på baggrund af det stilrene design, der i den grad kan kaldes funktionel. En foldekasse fra Aykasa formår at sætte en stopper for uorden i hjemmet, samtidig med at fylde hjemmet med fine farver, der matcher til den resterende indretning i hjemmet.

Specifikationer:

- Farve: Milk Tea
- Kan foldes sammen
- Mål: L40xB30xH14 cm

En foldekasse til hele hjemmet

Aykasa midi foldekasse i farven Milk Tea vil til hver en tid være en foldekasse, der passer til den resterende indretning i hjemmet. En foldekasse fra Aykasa kan benyttes i alle rum i hjemmet, og dermed kan hele hjemmet fyldes med en funktionel og praktisk opbevaringsløsning.

Aykasa foldekasse kan bruges på børneværelset til opbevaring af alt barnets tøj eller legetøj. Udover dette kan Aykasa i midi bruges til opbevaring af hele familiens sko. Derned kan familien få et overordnet overblik, så alle ting er lette at finde frem til brug. Aykasa foldekasse vil skabe overskud, samtidig med at formindske ro og uorden diverse steder i hjemmet.

En funktionel opbevaringsløsning

Aykasa foldekasse er den mest funktionelle opbevaringsløsning enhver kunne drømme om. Aykasa foldekasse er perfekt til at skabe en stilren, samtidig med praktisk opbevaring. Ved hjælp af Aykasa kan familien få et samlet overblik over alle diverse ting familien ejer. Udover dette vil Aykasa kunne foldes sammen, som gør foldekasserne ekstra smarte, da de intet vil fylde i hjemmet.

Aykasa foldekasse kan let stables ovenpå hinanden, derfor vil der være plads til en resterende møblering, hvor alt pladsen i hjemmet ikke vil blive brugt på kedelig opbevaring, som ofte er tilfældet. Aykasa foldekasse vil sørge for, at den kedelige opbevaring ikke finder sted i hjemmet, men i stedet en stilren opbevaring spækket med fine og iøjnefaldende farver, der altid vil trække på smilebåndet hos alle, både voksne og børn.

Leveringstiden vil ca. være 14 hverdage, da varen er en vare

Lignende produkter
Image
Image