51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY2508
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Banana / Solgul

Aykasa Midi Foldekasse, Banana/Solgul vil være den perfekte foldekasse til hjemmet med børn. Denne foldekasse har det fineste design, der vil vække den bedste opsigt blandt alle hjem. En foldekasse er særligt praktisk, samtidig med at den formår at tildele en fin detalje på værelset, som vil resulterer i et flot element.

Specifikationer:

- Har målene L40xB30xH14 cm
- Er let at folde sammen
- Kan stables ovenpå hinanden

Giv hjemmet en fin og farverig detalje

Aykasa Midi Foldekasse formår at give en perfekt og farverig detalje til hjemmet. Denne fine foldekasse har et stilrent design, der ikke vil tage opsigt for hjemmets resterende indretning. Foldekassens design er enkelt, og består derfor kun af en farve, uden diverse små detaljer. Foldekassen har en fin og iøjenfaldene farve, der vil trække på smilebåndet hos eller, uanset alder eller køn.

Aykasa foldekasse har en rummelig størrelse, derfor vil den kunne benyttes til mange former for opbevaring. Foldekassen i størrelsen Midi er perfekt til opbevering af barnets tøj, eller diverse legesager. En foldekasse i farven solgul vil give en god stemning på børneværelset, eller de resterende rum i hjemmet.

Praktisk opbevaring i hjemmet

Aykasa midi foldekasse i farven solgul  er en praktisk foldekasse, dermed kan foldekassen stables ovenpå andre foldekasser, som dermed vil resulterer i at den intet fylder. Dette er særligt praktisk, da der vil være plads til leg på gulvet, enten i stuen eller på børneværelset. Derfor har barnet en større mulighed for at udvikle sig motorisk, som er væsentligt for alle børn, især i løbet af barnets første år.

Aykasa foldekasse er et enkelt og praktisk design, der formår at gøre den stilrene og praktiske opbevaring til en realitet blandt alle hjem, samtidig med at designet vil passe perfekt i alle værelser i hjemmet på baggrund af det stilrene og enkle design.

Der vil være en leveringstid på ca. 14 hverdage, fordi varen er på

Lignende produkter
Image
Image