51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY3491
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Baby Pink / Lyserød

Aykasa Midi foldekasse, Baby Pink/Lyserød vil passe perfekt ind i alle hjem. En foldekasse i midi har en rummelig størrelse og tilpas størrelse, hverken for lille eller for stor. Aykasa midi foldekasse har et stilrent design, der vil falde i god jord hos alle, samtidig med at passe til indretningen i alle hjem.

Specifikationer:

- L40xB30xH14 cm
- Kan let foldes sammen
- Kan stables ovenpå hinanden
- Baby Pink/Lyserød

Stilfuld opbevaring

Aykasa midi foldekasse i farven lyserød er en stilfuld opbevaring, hvor hele hjemmet vil fyldes med fine og iøjnefaldende farver. Gennem dette stilrene design vil hjemmet få en fin detalje, der sætter et smil på alles læber. Aykasa foldekasse er særligt funktionel, og vil dermed være praktisk i alle hjem blandt de mange børnefamilier.

En foldekasse vil intet fylde, da den let kan foldes sammen, og er dermed funktionel i hjem med pladsmangel, da pladsmanglen ikke bliver en realitet med Aykasa midi foldekasse.

Aykasa midi foldekasse vil stå fint i alle rum, og dermed fylde rummet med en fin detalje gennem en fin farve, der vil bidrage med en god stemning. En foldekasse sætter et positivt præg i hjemmet, der formår at gøre stilfuld opbevaring til en realitet i alle hjem.

Opbevaring til alle familiens medlemmer

Aykasa foldekasse i midi vil være perfekt til alle familiens medlemmer, både børn og voksne. En foldekasse vil være den ideelle ting til børneværelset, hvor barnet får mulighed for at få et børneværelse fyldt med organisering og plads til sjov og udviklende leg. En foldekasse vil derudover være god til soveværelset, hvor der er plads til diverse tøj.

Aykasa foldekasse vil falde i god jord hos alle, hvor designet passer både til voksne og børn, som gør designet ekstra funktionelt og praktisk i hjemmet. En foldekasse giver plads til orden, samtidig med at give et fint element.

Da denne vare er på , vil der være en leveringstid på ca. 14 hverdage

Lignende produkter
Image
Image