Aykasa Mini Foldekasse Fluorescent Green

SPAR 36%
25,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY4015
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Mini Foldekasse, Fluorescent Green

Aykasa kasserne er et must-have på børneværelset især i den periode hvor at børnene har mange nips ting som perler og klodser. Aykasa kasserne i størrelsen mini er perfekte til at opbevare alle barnets nips ting. Aykasa kasserne er ikke ligesom de traditionelle foldekasser vi alle kender, de transparente foldekasser som optog alt skabspladsen, fordi de ikke var pæne nok til at have stående fremme.

Aykasa kasserne har et funktionelt og pænt design, som gør, at de sagtens kan stå fremme rundt omkring i huset, og blende ind som en del af indretningen. Aykasa kasserne kommer i mange forskellige farver som gør det muligt at mix og match farverne til hjemmet.

Specifikationer:

Farve: Fluorescent Green
- Mål: L 27 x B 17 x H 11 cm
- foldekasse
- Materiale: 100% genbrugsplast
- Kan stables

Få styr på barnets nips

Med Aykasa i størrelsen mini kan du få styr på barnets nips ting lynhurtigt. Aykasa kasserne kan sagtens stå fremme hvilket også skaber nem tilgængelighed, når barnet skal lege med fx sine perler. Kasserne er gode til at opbevare alt fra perler, biler, klodser osv.

Hvis du har et puslebord kan Aykasa kasserne i mini også hjælpe dig med at holde styr på de mest nødvendige ting som sutter, bleer og vådservietter. Det er vigtigt at de mest nødvendige ting står fremme og er nemme tilgængelige, hvis dit barn ikke er særlig vild med at blive skiftet. Kasserne kan også bruges hvis puslebordet har et skab under sig.

Giv børneværelset farve med Aykasa

Med Aykasa i farven Fluorescent Green, kan du give børneværelset massere af farve. Farven er en flot neon farve som vil passe super godt sammen med de andre kasser, som også er i neon farver. Farven grøn symbolisere håb og vil skabe ro på børneværelset. Når børneværelset indrettes med Aykasa kasserne kunne det være en god ide at lade barnet være med til at vælge farverne.

Lignende produkter
Image
Image