Aykasa Mini Foldekasse, Coconut Milk / Mælkehvid

SPAR 36%
25,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY2527
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Mini Foldekasse, Coconut Milk / Mælkehvid

Aykasa er det helt nye over alt - du kan næsten ikke undgå at se dem! Om det er sociale medier, butikker eller et andet sted, så er Aykasa simpelthen den nye smarte opbevaringsløsning i et moderigtigt design. Aykasa foldekasser er den funktionelle opbevaringsløsning, der kan hjælpe godt på vej på pladsmangel.

Specifikationer:

- Mål: L: 27 x B: 17 x H: 11 cm
- Farve: Coconut Milk / Mælkehvid

Den ideelle opbevaringskasse

De populære Aykasa er simpelthen det helt nye hit - og det kan man sagtens forstå. De er smarte i ethvert rum, og her kan de bruges til forskellige ting og sager.

På badeværelset er Aykasa ideelle til opbevaring. Her kan denne foldekasse stå i skuffen, og bruges til hjælp til organisering af de mange toiletsager, som man nu har. I badet kan den også bruges til opbevaring af sæbe. Hermed vil i undgå pletter på gulvet, som shampoo-bøtter kan give.

I et køkken alrum kan Aykasa foldekassen også være en fin dekoration- Sæt den på reolen med dine yndlingsting i, og dermed mærk glæden hver gang blikket strejfer den. Til legetøj er kassen også perfekt - på den måde får du både bedre organisering og mindre rod på børneværelset.

Praktiske og pæne foldekasser

Aykasa foldekasser er både praktiske og pæne - og dermed kan du faktisk også få dem i forskellige størrelser; Mini, Midi og Maxi. Dermed kan du altså finde lige den størrelse der passer til hvad end, det er, der skal organiseres og opbevares i hjemmet.

Derudover findes de også i alverdens farver, og du kan derfor finde lige den foldekasse der passer til din familie, jeres hjem og hvordan jeres indretning fungerer. Når de ikke er i brug kan de nemt foldes sammen, og hermed fylder de ikke så meget, så de kan nemt opbevares i sig selv.

Denne vare er på , og derfor kan det tage ca. 14 hverdage at levere denne

Lignende produkter
Image
Image