129,00 kr.
Medlemspris
249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 199,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY2666
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Maxi Foldekasse, Coconut Milk / Mælkehvid

Aykasa maxi foldekasse, Coconut Milk/mælkehvid har mange forskellige funktioner, der vil gøre hverdagen lettere for de mange børnefamilier. En foldekasse er funktionel, og dermed besidder mange funktioner. Aykasa foldekasse er let at folde sammen, samtidig med at alle folde kasserne kan stables ovenpå hinanden, som sørger for at opbevaring ikke bruger alt pladsen i rummet.

Specifikationer:

- Har målene  L60xB40xH22 cm
- Kan foldes sammen
- Farve: Coconut Milk / Mælkehvid

En foldekasse i en rummelig størrelse

Aykasa i størrelse maxi har den perfekte og mest rummelige størrelse. Aykasa maxi gør det til en realitet, at alt opbevaring kan samles et sted, uanset om det omhandler legesager eller overtøjet. En foldekasse i maxi er perfekt til alt barnets legetøj, hvor barnet vil blive indledt til at ligge på plads efter brug, som dermed vil sørge for at formindske rod og uorden på børneværelset.

Aykasa foldekasse i maxi kan stables ovenpå hinanden, og dermed er der plads til en stor mængde opbevaring, helt uden at bruge alt gulvpladsen i rummet, alt fra børneværelset til stuen. Aykasa foldekasse i farven Coconut milk vil passe perfekt ind i enhver indretning pga. den neutrale farver, der ikke vækker for meget opsigt, dermed uden at tage for meget af opsigten af den resterende møblering i hjemmet.

Et flot design på værelset

Aykasa maxi foldekasse har et fint og stilrent design, der vil passe ind i ethvert rum i alle hjem. Den neutrale farve sørger for at foldekasse vil være ideel på børneværelset, samtidig med i stuen og i soveværelset. Med en foldekasse vil indretningen få et fint udtryk, der vil trække på smilebåndet hos alle.

Aykasa maxi er smart og praktisk, og er derfor efterhånden et must at have. Foldekassen formår at gøre alting lettere for de mange børnefamilier, samtidig med at give hjemmet det fineste og mest idylliske udtryk.

Vær opmærksom på at levering er ca. 14 hverdage, fordi varen er på

Lignende produkter
Image
Image