Aykasa Mini Foldekasse, Grey / Grå

SPAR 36%
25,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 39,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

49,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY2530
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Mini Foldekasse, Grey / Grå

Du kender måske Aykasa folde kasserne fra de sociale medier instagram, pinterest eller facebook. Kasserne har de seneste år været meget populære, fordi de kan være pæne og funktionelle på samme tid. Aykasa Grey kasserne er ikke ligesom de traditionelle transparente opbevarings kasser, som tager unødvendig skabsplads.

Med Aykasa slipper du for at skulle bruge den vigtige skabsplads på opbevarings kasser. Aykasa Grey er meget neutral i farven som gør at den nemt vil passe ind i hjemmet. Farven Grey er super nem at mix og match med alle de andre farver Aykasa kommer i. Det gode ved Aykasa mini er, at den kan bruges til altid og er derfor virkelig et must-have.

Specifikationer:

Farve: Grey/ Grå
- Mål: L 27 x B 17 x H 11 cm
- Materiale: Kasserne er fremstillet i hård plast
- Foldekasse
- Kan stables

En foldekasse til hele hjemmet

Aykasa foldekasse i størrelsen mini kan bruges i hele hjemmet. Aykasa mini har den perfekte størrelse til opbevaring af nips, barnets legetøj, fødevarer osv. Hvis spisebordet tit har en tendens til at være samlingspunktet for nips ting, kan Aykasa hjælpe. Da Aykasa Grey er meget neutral vil den nemt passe ind på fx spisebordet til opbevaring af vitaminer, fjernbetjeningen osv.

Aykasa foldekassen er også god at bruge i køleskabet eller bare til fødevarer generelt, i farven grey vil kassen gå i et med køleskabet og give dig et organiseret køleskab. Kasserne er godkendt til at blive brugt til fødevare og er derfor virkelig smarte til opbevaring af grønsager og sikre, at de hverken bliver væk i køleskabet eller mast.

Lav en stilren indretning med Aykasa Grey

Aykasa i farven Grey er super god, når du ikke ønsker farverige kasser, som nemt kan tage opmærksomheden hvis resten af huset er meget stilrent med hvide, grå og sorte farver. Da kassen har en meget neutral farve, lægger man slet ikke mærke til den. Den neutrale farve gør, at den nemt kan matche den med alle andre farver. Farven Grey er super til børneværelset og kan opbevare alt fra barnets perler til klodser.

Lignende produkter
Image
Image