Petit Monkey Drikkedunk med sugerør, blå glimmer, 300 ml.

SPAR 39%
79,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 130,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

162,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Petit Monkey
Varenummer: PETI3527
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Drikkedunk, Blå Glimmer - 300 ml.

Denne søde drikkedunk med sugerør fra Petit Monkey, er fyldt med magisk glimmer. Drikkedunken har et flot blåt låg, og selve drikkedunken er klar og fyldt med blåt glimmer. Med den skønne og magiske blå farve passer denne Petit Monkey Drikkedunk med sugerør til både piger og drenge, som vil elske at se på det smukke glimmer der hvirvler rundt når barnet drikker af sin drikkedunk.

Denne Drikkedunk med glimmer, blå har et smart sugerør, som gør det nemt for børn i alle aldre at benytte den. Derfor er det den perfekte drikkedunk til børn, fordi dens design både taler til barnet, samtidig med at den er rigtig let for dit barn at bruge.


Specifikationer:

- Farve: Blå
- Materiale: Tritan Plast
- Kan indeholde 300 ml
- Fri for BPA og ftalater
- Mål: 18 x 7 cm
- Tåler ikke opvaskemaskine

En smuk glimmer drikkedunk

Denne drikkedunk med sugerør og glimmer har et gennemsigtigt hulrum, hvor der er fyldt med glimmer, som hvirvler rundt. Glimmeret vil bevæge sig når barnet drikker af sin drikkedunk, ryster den, ja faktisk ved selv den mindste bevægelse, hvilket gør at denne drikkedunk til børn er så magisk at kigge på.

Denne drikkedunk med sugerør funkler så flot i lyset, at ethvert barn vil blive fascineret af at kigge på den. Når drikkedunken står stille, så falder glimmeret langsomt til bunds og med det samme den er i bevægelse, så hvirvler glimmeret rundt igen. Derfor kan dit barn med garanti få lang tid til at gå med at sidde og kigge på sin drikkedunk med glimmer.

En drikkedunk der er perfekt til børn

Denne drikkedunk til børn kan indeholde 300 ml, og derfor bliver den altså ikke for tung til at det lille barn sagtens kan holde på drikkedunken, imens der drikkes af den. Petit Monkey Drikkedunk Glimmer passer rigtig godt til de små børnehænder, og derfor er den rigtig god til børn. Den er let at holde på, samtidig med at den er rigtig let for barnet at håndtere.

For at drikke af denne drikkedunk med sugerør, skal barnet blot vippe sugerøret op og så er den klar til at drikke af. Det gør også at barnet ikke skal skrue på noget for at åbne den, og derfor er den også rigtig nem for barnet at få lukket igen, så i undgår at hele tasken bliver fyldt med vand.


Drikkedunk til børn uden kemi

Denne Drikkedunk med glimmer, blå er helt fri for BPA, og du kan derfor trygt lade dit barn drikke af drikkedunken. BPA er et hormonforstyrrende stof, der kan være skadeligt for barnet at indtage. Det er derfor at foretrække at du vælger en drikkedunk til børn uden BPA, som denne Glimmer drikkedunk, blå, fra Petit Monkey.

Med en Glimmer Drikkedunk, Blå får du også en drikkedunk, der er fri for PVC og ftalater, og derfor er det en rigtig god drikkedunk til både store og små børn. PVC er et miljøfarligt affald og ftalater er både hormonforstyrrende og reproduktionstoksiske. Da vores børn er det dyrebareste vi har, vil vi selvfølgelig helst undgå, at der kommer nogen som helst giftige stoffer ind i de små kroppe. Du kan derfor trygt vælge en Drikkedunk, Blå Glimmer fra Petit Monkey til dit barn, den er nemlig ikke fyldt med farlig kemi.

Drikkedunk, Blå Glimmer, med sugerør

Denne Drikkedunk, Blå Glimmer har et smart sugerør, og det er rigtig praktisk til børn. Mange børn synes nemlig det er rigtig sjovt at drikke med sugerør, og derfor kan du med denne drikkedunk med sugerør opfordre dit barn til, at få drukket godt med vand i løbet af dagen. Sugerøret sidder fast på drikkedunkens låg og kan nemt bukkes ned, så der ikke løber vand ud af drikkedunken.

Rengøring af drikkedunk, Blå Glimmer

Låget med sugerøret kan godt være svært at gøre helt rent, men her kan du med fordel benytte dig af en tandbørste. Tandbørsten kan nemlig komme ind i alle de små kroge og sørge for at låget bliver helt rent, så dit barn kan drikke af en ren drikkedunk.

Hele drikkedunken fra Petit Monkey skal vaskes i hånden, da den ikke tåler maskinvask. Det gør den ikke fordi, at vandet kan sive ind i det hulrum, hvor glimmeret befinder sig, og så vil flasken være ødelagt. Du skal også være opmærksom på, at fordi drikkedunken til børn har et hulrum, er den mere modtagelig overfor stød, derfor skal drikkedunken behandles varsomt.

Undgå dermed helst, at tabe glimmer drikkedunken på gulvet, så opnår du en længere levetid for denne børne drikkedunk. Det anbefales, at drikkedunken ikke bruges af børn under 3 år, netop fordi denne drikkedunk er lidt mere skrøbelig og derfor nemmere kan gå i stykker, hvis den bliver tabt.

Lignende produkter
Image
Image