56,00 kr.
Medlemspris
113,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 90,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dageVed valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Sistema
Varenummer: SIST4410
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Sistema drikkedunk. Den smarte drikkedunk med sugerør til børn fra Sistema

Den fineste drikkedunk fra Sistema, i en super flot blå farve. Denne drikkedunk har et flot blåt låg, med en grøn klips til at lukke med og selve drikkedunken er klar, og du kan derfor nemt se, hvor meget vand der er tilbage i drikkedunken. Drikkedunken fra Sistema passer derfor perfekt til de tørstige drenge. Den smarte drikkedunk med sugerør, passer med sin størrelse, perfekt til hele familien, der elsker at bruge sugerør og fordi drikkedunken er nem at betjene. 

Drikkedunken har en smart sugerørs funktion, som gør det nemt for børn i alle aldre at benytte denne populære drikkedunk. Sugerøret gemmer sig under låget, som både beskytter sugerøret, og sørger for at flasken holder tæt. Oplever du alligevel, imod al forventning, at låget ikke holder tæt, kan du prøve at fylde flasken med vand, lad flip låget stå åbent, så vandet løber ned igen, skru låget helt på med flip låget åbent og luk så top låget ned. 

Denne drikkedunk til børn, kan indeholde hele 520 ml, den er derfor helt perfekt at have med både i skole og til fritidsaktiviteter, fordi den kan indeholde meget vand. 

Sistemas drikkedunk med sugerør, er helt fri for BPA, du kan derfor trygt lade dit barn drikke af flasken. BPA er et hormonforstyrrende stof, som kan skade barnet ved indtagelse heraf. Det er derfor at foretrække, at du vælger en drikkedunk uden BPA, som denne drikkedunk med sugerør til børn. Denne drikkedunk til børn er også fri for ftalater, og det er derfor en god drikkedunk til både store og små børn. Ftalater er både hormonforstyrrende og reproduktionstoksiske, og det vil vi ikke have i vores børn. Da vores børn er det dyrebareste vi har, vil vi selvfølgelig helst undgå, at der kommer nogen som helst giftige stoffer ind i de små kroppe. Derfor kan du med fordel vælge denne drikkedunk fra Sistema og med ro i kroppen lade dit barn drikke af den.  

Denne smarte drikkedunk til børn, har et sugerør. Mange børn synes det er sjovt at drikke med sugerør, og på den måde kan du nemt opfordre dit barn til at drikke godt med vand i løbet af dagen. Sugerøret er gemt under låget, og kommer nemt frem, ved et lille tryk på den grønne knap. Låget sørger for at vandet ikke løber ud når den er i skoletasken eller fritidstasken. Låget der gemmer på sugerøret, kan være svært at gøre helt rent, men her kan du med fordel benytte dig af en tandbørste. Tandbørsten kan komme ind i de små kroge, og sørge for at især låget, bliver helt rent, så dit barn kan drikke af flasken igen. 

Hele drikkedunken fra Sistema kan komme i opvaskemaskinen. Drikkedunken er derfor perfekt for den travle børnefamilie, fordi du ikke skal bruge tid på at vaske drikkedunken i hånden. Drikkedunken med sugerør fra Sistema tåler sågar også at komme i fryseren, så er du sikker på at dit barn har koldt vand i tasken i mange timer, og de fleste børn synes det er sjovt at have frosset vand med, så de kan se det smelte i løbet af dagen. Du skal vælge denne drikkedunk med sugerør fra Sistema, fordi den kan holde dig hydreret gennem hele dagen, samt i alle situationer, hvor du kunne have brug for en tår vand. 

Drikkedunken med sugerør fra Sistema måler 80 x 82 x 236 mm, og passer perfekt til hele familien. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image