Petit Monkey Drikkedunk med sugerør, night blue, 300 ml.

SPAR 39%
79,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 130,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

162,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Petit Monkey
Varenummer: PETI4819
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Drikkedunk, night blue

Denne fine drikkedunk er fra Petit Monkey - et brand som vi er stolte af at kunne præsentere! Hos Petit Monkey fokuseres der på at få den farverige verden, som de fleste børn er vilde med, ind i hverdagen hos barnet. Brandet stammer fra Holland, og det er her deres fantastiske og farverige produkter til børn bliver skabt.

Specifikationer:

- Kan indeholde 300 ml.
- Farve: night blue
- OBS: kan ikke tåle opvaskemaskine
- Medfølger ekstra sugerør

Nem drikkedunk at have med i tasken

Denne drikkedunk er praktisk lille at have med sig, og derfor kan barnet nemt have den med sig i tasken, så der altid er adgang til en tår vand til at slukke tørsten. Barnet kan sagtens have den med i børnehave, skole eller på ture, og på den måde kan barnet altid få sig en tår vand.

Den flotte blå farve giver barnet muligheden for at have et farverigt tiltag med sig i hverdagen, som helt sikkert vil have en positiv virkning. Farven blå virker beroligende på vores psyke, så hvis barnet skulle være trist vil drikkedunken berolige barnet samt bringe glæde.

Godt med vand om dagen

Det er meget vigtigt at drikke vand i løbet af dagen, og dette gælder især hvis der er høj sol. Børn skal helst have omkring 1-1,5 liter vand om dagen, og her kan drikkedunken altså hjælpe godt på vej. Ved hele tiden at have adgang til vand vil barnet vænne sig til at drikke hver gang drikkedunken er i syne.

Ved, at drikkedunken er udstyret med sugerør vil barnet have mere motivation til at få drukket vand i løbet af dagen. Barnet vil skabe en tendens til at få drukket vand grundet den sjove oplevelse at drikke med sugerør. På den måde sikrer du, at dit barn får den optimale mængde af vand, som han/hun behøver.

Lignende produkter
Image
Image