Petit Monkey Drikkedunk med sugerør, pops lilac, 300 ml.

SPAR 31%
79,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 115,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

144,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Petit Monkey
Varenummer: PETI4816
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Drikkedunk med sugerør, pops lilac

Petit Monkey - et brand vi, her hos Little Happy, er meget stolte af at kunne præsentere. Brandet Petit Monkey stammer fra Holland, og her skaber de altså de fineste produkter til børn. Deres produkter er skabt med inspiration fra den farverige verden, som børn for det meste elsker at befinde sig i - og dette afspejles også i denne drikkedunk, som helt sikkert vil være et hit hos dit barn!

Specifikationer:

- Farve: Lilla
- Kan indeholde 300 ml.
- Medfølger ekstra sugerør
- OBS: Kan ikke tåle opvaskemaskine

Derfor er en livlig og sjov drikkedunk vigtig

En drikkedunk er kilden til, at dit barn får den optimale mængde af vand i løbet af en dag, og derfor er det altså vigtigt, at det er en drikkedunk, som barnet har lyst til at drikke af. Denne drikkedunk er ideel til dit barn, om det er til børnehaven, skolen eller turen - her får dit barn masser af vand.

Børn elsker at drikke med sugerør - så hvad er mere genialt, end en drikkedunk med sugerør? Her kan barnet hygge sig med at drikke i sugerør og have sjov med det, samt kigge på de fine “pops” der sidder rundt omkring vandet. Barnet kan ryste drikkedunken og hermed altså se dem flyve op og ned i siden.

Det er vigtigt med vand om dagen

Et barn skal helst drikke 1-1,5 liter vand om dagen, og derfor er det vigtigt at have en drikkedunk, så barnet hele tiden har adgang til væske. På den måde vil barnet hele tiden have mulighed for at kunne slukke tørsten, og komme tættere på det anbefalede antal liter.

Til sport er det også vigtigt, at når barnet bevæger sig fysisk, at der er adgang til vand. Her er en drikkedunk igen smart at have med sig, for på den måde vil dette aldrig blive et problem, da barnet bare kan tage drikkedunken.

Lignende produkter
Image
Image