Petit Monkey Drikkedunk med sugerør, zinfandel glimmer, 300 ml.

SPAR 39%
79,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 130,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

162,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Petit Monkey
Varenummer: PETI4491
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Drikkedunk, zinfandel glimmer

Har du også svært ved at få dit barn til at drikke vand i løbet af dagen? Denne drikkedunk fra Petit Monkey vil hjælpe dig godt på vej! Petit Monkey er et brand der stammer fra Holland, hvor de skaber produkter med et ønske om at få den farverige verden blandet ind i hverdagen. Ved hjælp af farver og andre elementer vil dit barn med sikkerhed elske at drikke vand med denne drikkedunk.

Specifikationer:

- Kan indeholde 300 ml.
- Farve: Zinfandel glimmer
- Medfølger et ekstra sugerør
- OBS: Kan ikke tåle opvaskemaskine

Giv dit barn lyst til at drikke vand

Som barn er vand ikke just det, som altid vil være det mest tiltalende - men med denne drikkedunk bliver det lettere. Denne drikkedunk er nemlig udstyret med sugerør, hvilket vil give dit barn en hel del mere lyst til at få drukket vand i løbet af dagen.

Det er nemlig sådan, at børn elsker at drikke med sugerør, og i den yngre alder skal børn faktisk helst få drukket omkring 1-1,5 liter vand om dagen. Derfor vil en drikkedunk med sugerør være løsningen, og dermed får du sørget for, at dit barn får drukket den optimale mængde vand i løbet af dagen.

Praktisk drikkedunk i flot farve

Denne drikkedunk er i en fantastisk størrelse til turen, og barnet kan nemt selv åbne låget og få fyldt den op, når den er blevet tømt. Drikkedunken er lille nok til nemt at kunne være i tasken, samt stadig have en god mængde vand med, så barnet nemt kan slukke tørsten.

Udover den praktiske størrelse er drikkedunken designet i en flot farve med glimmer. Når drikkedunken rystes kan barnet se på glimmeret svæve rundt i siderne, og på den måde kommer der også god underholdning med drikkedunken. Med denne drikkedunk får barnet også en flot farve blandet ind i dagen.

Lignende produkter
Image
Image