Gurli Gris drikkedunk, 480 ml.

SPAR 36%
89,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 139,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

174,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Gurli Gris legetøj
Varenummer: SCGU4100
Lager: På lager
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Gurli Gris drikkedunk med flip funktion

Hvis dit barn elsker Gurli Gris, så er denne drikkedunk lige noget for dig. Denne super skønne drikkedunk med Gurli Gris er super nem til når dit barn skal i børnehaven. Drikkedunken har nemlig et super smart flip funktion, så du undgår at låget forsvinder. Drikkedunken kan rumme 480 ml, og har et super fint silikone sugerør, der gør det hele nemmere for dit barn.

Specifikationer:

- 480 ml.
- Farve: lyserød med lilla detaljer
- Flip funktion
- Sugerør af silikone

Til ægte Gurli Gris fans

Hvis dit barn bare elsker Gurli Gris så er denne drikkedunk lige noget for dit barn. Drikkedunken er nemlig designet med Gurli Gris, og har de smukkeste farver. Drikkedunken kan rumme 480 ml så der er nok vand til en hel dag for dit barn. Derudover har drikkedunken et fint silikone sugerør. Du får sugerøret frem ved at trykke på en knap, så det er super nemt for dit barn.

Drikkedunken har et super fint lyserød låg og har en masse forskellige farver som bare passer super godt sammen. Denne drikkedunk fanger øjet super hurtigt med dens farver. Drikkedunken er en lille smule gennemsigtig, du kan nemlig se ind i drikkedunken, selv om der er de fine motiver af Gurli Gris.

Gør det nemt for dit barn

Drikkedunken har en super fed flip funktion. Denne funktion gør så du undgår at miste låget til drikkedunken. Det eneste du skal gøre er at trykke på en knap og så kan der drikkes vand. Det gør det meget nemmere for dit barn at drikke vand når han eller hun er i børnehaven og har det sjovt.

Drikkedunken er ikke kun flot, den har også de super effektive ting. Drikkedunken er fx en hank ved låget som gør at dit barn kan holde sikkert fat i drikkedunken, og sikre sig at han eller hun ikke taber den.

Lignende produkter
Image
Image