79,00 kr.
Medlemspris
162,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 130,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Petit Monkey
Varenummer: PETI4820
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Drikkedunk, salie green

En rigtig fin drikkedunk til barnet. Denne drikkedunk er fra Petit Monkey - et brand som vi hos Little Happy, er meget stolte af at kunne præsentere! Petit Monkey er et brand der stammer fra Holland, hvor de skaber produktet til børn med et ønske om, at få den farverige verden blandet ind i børnenes hverdag - og denne drikkedunk er et fint bevis på dette.

Specifikationer:

- Kan indeholde 300 ml.
- Farve: Salie green
- Medfølger et ekstra sugerør
- OBS: Kan ikke tåle opvaskemaskine

Godt med vand i løbet af dagen

Med en drikkedunk sikrer du, at dit barn altid har adgang til en slurk vand. Et barn skal helst have omkring 1-1,5 liter vand om dagen, og denne drikkedunk vil hjælpe godt på vej til dette mål. Låget kan nemt skrues af, af både barn og voksen, og dermed kan barnet også nemt selv få fyldt mere vand i den, når den er tom.

Drikkedunken er ikke kun god for barnet at have, den er også en perfekt størrelse for barnet at have med sig omkring - om det er børnehave, skole eller på tur. Den er lille nok til, at den kan være i tasken, men samtidig stor nok til at kunne rumme 300 ml., så barnet får en tilpas mængde vand med sig rundt.

En god opfordring til at få drukket vand

For at få barnet til at drikke vand i løbet af en dag, skal man også gøre det til en sjov oplevelse. Med en drikkedunk med sugerør vil barnet blive opfordret til hele tiden at drikke mere og mere vand. Med sugerøret vil barnet også selv få lyst til at drikke af drikkedunken, og dermed er det en win-win situation for begge parter.

Som sagt skaber Petit Monkey deres produkter med et ønske om at få blandet den farverige verden ind i hverdagen hos barnet. Denne drikkedunk er i en smuk grøn farve, som vil bringe glæde til barnet hver gang øjnene lægges på den. Glimmeret vil svæve rundt i siderne, og barnet vil elske at kigge på når det bevæger sig.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image